Taigi, primiausia karka apviriau vandenyje su siek tiek druskos, pipiriuku, lauro lapu ir dviem "cielais" svogunais.
Kol karka vire pasidariau toki padaza: keli a.s garstyciu, 5-6 skilteles cesnaku (isspaudziau su spaustuku i tyrele). Sumaisiau. Tada idejau dar kelis nemazus saukstus paprasto majonezo, priberiau oregano (raudoneliai), baziliku ir viska sumakalavau.
Prisiskutau bulviu ir uzkaiciau apvirimui.
Kai karkute jau patapo minksta, isgriebiau is puodo, idejau ja i folija istiesta...na, net nzn kaip pavadint, tokia stikline troskintuve...Ir ten patalpinta karka visa isterliojau pagamintu garstyciu padazu. Tada salia sudeliojau apvirtas bulves ir jas apibarsciau dziovintais krapais.
Viska suvyniojau folija ir pasoviau orkaiten.
Po kokios geros valandziukes istraukiau, prikroviau ant bulviu raugintu kopustu ir ipyliau vandens, vel viska suvyniojau ir pasoviau atgal i orkaite. Taip pasitroskino dar apie 30min., tada praskleidziau folija ir palikau orkaiteje dar 10-15min.
Dar karsta su visa "skarda" patiekiau i stala. Skanumas neispasakytas tikrai...Minkstutele, kvapni, gali liezuvi praryti

Va,o i likusi karkos sultini pridejau bulvyciu, pora tarkuotu morkyciu, pomidora, raugintu kopustu likucius, marinuotu tarkuotu burokeliu bei prieskoniu ir gavosi kvapni, skani sriubyte

Vat, skanaus, jei kas bandysit gamint
