Įkraunama...
Įkraunama...

Kepta karka

mamytes kokia karpa kepate,rukyta?nerukyta?su kaulu ar be?kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2014 11 28, 16:55)
mamytes kokia karpa kepate,rukyta?nerukyta?su kaulu ar be?kur perkate?

Manau, cia jau nuo jusu skonio ir noro priklauso, kokia labiau megstate. Viena karta kepiau nerukyta ir su kaulu, MB paprase kitakart kepti rukyta. Su kaulu man labiau aptinka, o perku parduotuveje arba turgelyje.
Atsakyti
MB visada uzsisakineja kepta karka kavinese,bet niekada nekreipiau demesio ar ten rukyta.Noriu jam staigmena padaryt,nes gryzta is uzsienio po 3 men smile.gif gal kas turi koki ipatinga receptuka?
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 11 28, 19:04)
Manau, cia jau nuo jusu skonio ir noro priklauso, kokia labiau megstate. Viena karta kepiau nerukyta ir su kaulu, MB paprase kitakart kepti rukyta. Su kaulu man labiau aptinka, o perku parduotuveje arba turgelyje.

sAKYKITE O PERKATE SALTO AR KARSTO RUKYMO?Rimi isvis neradau as tu karku?jau panikuot pradedu,mamos prasiau turguje paziuret tai ji sake yra tik karsto rukymo,kaip suprantu tokios jau virti nereikia?
Atsakyti
Karšto rūkymo smile.gif . Bet man skaniau nerūkyta, vien todėl, kad pati sausai marinuoju prieskoniais be jokių glutamatų. O rūkytos būtent su jais schmoll.gif . Man po to burnoje "apsivėlę" nuo jų būna. Bet kiti kas valgo dažniau parduotuvėse marinuotus ar jau paruoštus produktus to nejaučia.
O karka būtinai turi būti su kaulu. Tuomet ji kepasi ar verdasi geriau. Per kaulą geriau pasiskirsto šiluma (čia jau fizikos šiek tiek yra), tad ar karka su kaulu, ar karbonadas su kauliuku visada bus skaniau smile.gif
O kaip kepti, tai: My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 07 gruodžio 2014 - 15:09
QUOTE(Dalelė @ 2014 12 07, 17:07)
Karšto rūkymo  smile.gif . Bet man skaniau nerūkyta, vien todėl, kad pati sausai marinuoju prieskoniais be jokių glutamatų. O rūkytos būtent su jais schmoll.gif . Man po to burnoje "apsivėlę" nuo jų būna. Bet kiti kas valgo dažniau parduotuvėse marinuotus ar jau paruoštus produktus to nejaučia.
O karka būtinai turi būti su kaulu. Tuomet ji kepasi ar verdasi geriau. Per kaulą geriau pasiskirsto šiluma (čia jau fizikos šiek tiek yra), tad ar karka su kaulu, ar karbonadas su kauliuku visada bus skaniau  smile.gif
O kaip kepti, tai: My Webpage

aciu
Atsakyti
Karsto rukymo. 4u.gif
Bet as irgi uz naturalu ir namuose pagaminta maista. Be to kiekviena karta galima pasirinkti vis kitokius prieskonius ir marinavimo buda.
Atsakyti
as jos isvis nemegstu cia MB noriu itikt smile.gif o ta karsto rukymo reik pavirt ar iskart kept deti i rankove?
Atsakyti
QUOTE(x_karamele_x @ 2014 12 08, 22:09)
as jos isvis nemegstu cia MB noriu itikt smile.gif o ta karsto rukymo reik pavirt ar iskart kept deti i rankove?

Ir ko mes tik nedarom del tu musu B. hihihi.gif As taip pat nelabai megstu per daug mesu, rukytu gaminiu, tauku itt. Bet...
K.r. karka galit kazkiek pavirt, manau ji nuo to dar sultingesne bus, o kai isimsit is puodo, kazkiek pravesusia dar galit aptept kuom nors, pvz.: medum, arba garstyciom, arba majonezu itt. ir apibarstykite zolelem ar prieskoniais, na, pagal nora.
Jus paskaitykit tema sita, rasit tikrai nemazai ideju ir atsakymus i savo klausimus.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 09 gruodžio 2014 - 00:34
[quote=Renata123,2014 12 09, 02:33]
Ir ko mes tik nedarom del tu musu B. hihihi.gif As taip pat nelabai megstu per daug mesu, rukytu gaminiu, tauku itt. Bet...
K.r. karka galit kazkiek pavirt, manau ji nuo to dar sultingesne bus, o kai isimsit is puodo, kazkiek pravesusia dar galit aptept kuom nors, pvz.: medum, arba garstyciom, arba majonezu itt. ir apibarstykite zolelem ar prieskoniais, na, pagal nora.
Jus paskaitykit tema sita, rasit tikrai nemazai ideju ir atsakymus i savo klausimus.
4u.gif
[/quoteaciu smile.gif man aplamaimesos gali nebut,isgyvenciau wink.gif
Atsakyti
Aš tai verdu greitpuodyje karką nebent.
Bet būtų visai įdomu iškepti kada g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 20 sausio 2015 - 15:14
QUOTE(Amadėja* @ 2015 01 20, 16:13)
Aš tai verdu greitpuodyje karką nebent.
Bet būtų visai įdomu iškepti kada  g.gif

Kepta labai skani, tik prieskoniu reikia nepagailet ir cesnako.
Atsakyti