QUOTE(x_karamele_x @ 2014 11 28, 16:55)
mamytes kokia karpa kepate,rukyta?nerukyta?su kaulu ar be?kur perkate?
Manau, cia jau nuo jusu skonio ir noro priklauso, kokia labiau megstate. Viena karta kepiau nerukyta ir su kaulu, MB paprase kitakart kepti rukyta. Su kaulu man labiau aptinka, o perku parduotuveje arba turgelyje.
QUOTE(Renata123 @ 2014 11 28, 19:04)
Manau, cia jau nuo jusu skonio ir noro priklauso, kokia labiau megstate. Viena karta kepiau nerukyta ir su kaulu, MB paprase kitakart kepti rukyta. Su kaulu man labiau aptinka, o perku parduotuveje arba turgelyje.
sAKYKITE O PERKATE SALTO AR KARSTO RUKYMO?Rimi isvis neradau as tu karku?jau panikuot pradedu,mamos prasiau turguje paziuret tai ji sake yra tik karsto rukymo,kaip suprantu tokios jau virti nereikia?
Karšto rūkymo
. Bet man skaniau nerūkyta, vien todėl, kad pati sausai marinuoju prieskoniais be jokių glutamatų. O rūkytos būtent su jais
. Man po to burnoje "apsivėlę" nuo jų būna. Bet kiti kas valgo dažniau parduotuvėse marinuotus ar jau paruoštus produktus to nejaučia.
O karka būtinai turi būti su kaulu. Tuomet ji kepasi ar verdasi geriau. Per kaulą geriau pasiskirsto šiluma (čia jau fizikos šiek tiek yra), tad ar karka su kaulu, ar karbonadas su kauliuku visada bus skaniau
O kaip kepti, tai: My Webpage


O karka būtinai turi būti su kaulu. Tuomet ji kepasi ar verdasi geriau. Per kaulą geriau pasiskirsto šiluma (čia jau fizikos šiek tiek yra), tad ar karka su kaulu, ar karbonadas su kauliuku visada bus skaniau

O kaip kepti, tai: My Webpage
QUOTE(Dalelė @ 2014 12 07, 17:07)
Karšto rūkymo
. Bet man skaniau nerūkyta, vien todėl, kad pati sausai marinuoju prieskoniais be jokių glutamatų. O rūkytos būtent su jais
. Man po to burnoje "apsivėlę" nuo jų būna. Bet kiti kas valgo dažniau parduotuvėse marinuotus ar jau paruoštus produktus to nejaučia.
O karka būtinai turi būti su kaulu. Tuomet ji kepasi ar verdasi geriau. Per kaulą geriau pasiskirsto šiluma (čia jau fizikos šiek tiek yra), tad ar karka su kaulu, ar karbonadas su kauliuku visada bus skaniau
O kaip kepti, tai: My Webpage


O karka būtinai turi būti su kaulu. Tuomet ji kepasi ar verdasi geriau. Per kaulą geriau pasiskirsto šiluma (čia jau fizikos šiek tiek yra), tad ar karka su kaulu, ar karbonadas su kauliuku visada bus skaniau

O kaip kepti, tai: My Webpage
aciu
Karsto rukymo.
Bet as irgi uz naturalu ir namuose pagaminta maista. Be to kiekviena karta galima pasirinkti vis kitokius prieskonius ir marinavimo buda.

Bet as irgi uz naturalu ir namuose pagaminta maista. Be to kiekviena karta galima pasirinkti vis kitokius prieskonius ir marinavimo buda.
QUOTE(x_karamele_x @ 2014 12 08, 22:09)
as jos isvis nemegstu cia MB noriu itikt
o ta karsto rukymo reik pavirt ar iskart kept deti i rankove?

Ir ko mes tik nedarom del tu musu B.

K.r. karka galit kazkiek pavirt, manau ji nuo to dar sultingesne bus, o kai isimsit is puodo, kazkiek pravesusia dar galit aptept kuom nors, pvz.: medum, arba garstyciom, arba majonezu itt. ir apibarstykite zolelem ar prieskoniais, na, pagal nora.
Jus paskaitykit tema sita, rasit tikrai nemazai ideju ir atsakymus i savo klausimus.

[quote=Renata123,2014 12 09, 02:33]
Ir ko mes tik nedarom del tu musu B.
As taip pat nelabai megstu per daug mesu, rukytu gaminiu, tauku itt. Bet...
K.r. karka galit kazkiek pavirt, manau ji nuo to dar sultingesne bus, o kai isimsit is puodo, kazkiek pravesusia dar galit aptept kuom nors, pvz.: medum, arba garstyciom, arba majonezu itt. ir apibarstykite zolelem ar prieskoniais, na, pagal nora.
Jus paskaitykit tema sita, rasit tikrai nemazai ideju ir atsakymus i savo klausimus.

[/quoteaciu
man aplamaimesos gali nebut,isgyvenciau
Ir ko mes tik nedarom del tu musu B.

K.r. karka galit kazkiek pavirt, manau ji nuo to dar sultingesne bus, o kai isimsit is puodo, kazkiek pravesusia dar galit aptept kuom nors, pvz.: medum, arba garstyciom, arba majonezu itt. ir apibarstykite zolelem ar prieskoniais, na, pagal nora.
Jus paskaitykit tema sita, rasit tikrai nemazai ideju ir atsakymus i savo klausimus.

[/quoteaciu


Aš tai verdu greitpuodyje karką nebent.
Bet būtų visai įdomu iškepti kada
Bet būtų visai įdomu iškepti kada

QUOTE(Amadėja* @ 2015 01 20, 16:13)
Kepta labai skani, tik prieskoniu reikia nepagailet ir cesnako.