
Mmmm kaip skanu, man ir labai patinka kibinai, tikvis laiko pritruksta jiems pasigaminti

QUOTE(Ciocia Polia @ 2010 06 18, 15:19)
Ir aš prisiruošiau
Dariau mažyyyčius, dviejų kąsnių. Kviečiu pavarvint seilę 


Atėjau pavarvint seilę

Labai faini mažulyčiai


ir as varvinti seile atejau
bet toki dailuciai visi,kaip sukirpti
atrodo labai apetitnai



Labai gražiai, lygiai užraityti

QUOTE(KRISTELA @ 2010 06 02, 17:14)
Siandien dar karta dariau kibinus pagal recepta is DELFI - gavosi tobulai skanus
Tik sikart dejau daugiau miltu, nei ten rasoma, ne 0,5 o 0,8 taigi reikia:
0,8 kg miltų,
2 kiaušinių,
300 g sviesto,
350 g grietinės
Tesla gavosi labai plastiska, nelimpanti prie ranku, kociojant tik truputi stala pabarsciau miltais. Miltus dejau Ekstra (405D).

0,8 kg miltų,
2 kiaušinių,
300 g sviesto,
350 g grietinės
Tesla gavosi labai plastiska, nelimpanti prie ranku, kociojant tik truputi stala pabarsciau miltais. Miltus dejau Ekstra (405D).
Visa savaite vyras zyze, kad pasidarom kibinu, zinoma darysiu as, o ne jis


Viska dariau kaip filmuotoje medziagoja parodyta, tik va kaip ir kalbejote cia dejau miltu daugiau. Viskas tiko ir patiko

Ir pasirodo labai lengva juos pasidaryti

QUOTE(Sisi @ 2010 06 17, 22:02)
Ir aš tos mėsos nepagailiu, bet per pynutę tai man neskyla
O jūs su kalakutiena kepat? Man sausoki gaunasi
Bijau aš to sultinio padaugint įdarui, galvoju, gal visai ištiš... 

O jūs su kalakutiena kepat? Man sausoki gaunasi


Sveikos, mamkos, jūs čia tikros profės, o aš žalia visai. Noriu pasigaminti kibinų, bet mėsos nevalgau, gal man kuri papasakotų kaip pasigaminti skanų daržovių įdarą kibinams?

Sveikutės,
Prisiskaičiau pas jus ir sugalvojau prisikepti kibinų. Esu kažkada jų valgius Trakuose, pamenu man tada jie didelio įspūdžio nepaliko. Ir dabar mano kepti kažkokie keisti. Man gavosi kaip kibino formos sausainis su mėsos įdaru. Receptą radau čia forume ir beje labai išgirtą.. O gal jie tokie ir turi būt?
Prisiskaičiau pas jus ir sugalvojau prisikepti kibinų. Esu kažkada jų valgius Trakuose, pamenu man tada jie didelio įspūdžio nepaliko. Ir dabar mano kepti kažkokie keisti. Man gavosi kaip kibino formos sausainis su mėsos įdaru. Receptą radau čia forume ir beje labai išgirtą.. O gal jie tokie ir turi būt?
QUOTE(SAMOGITIJA @ 2010 09 13, 21:10)
Sveikutės,
Prisiskaičiau pas jus ir sugalvojau prisikepti kibinų. Esu kažkada jų valgius Trakuose, pamenu man tada jie didelio įspūdžio nepaliko. Ir dabar mano kepti kažkokie keisti. Man gavosi kaip kibino formos sausainis su mėsos įdaru. Receptą radau čia forume ir beje labai išgirtą.. O gal jie tokie ir turi būt?
Prisiskaičiau pas jus ir sugalvojau prisikepti kibinų. Esu kažkada jų valgius Trakuose, pamenu man tada jie didelio įspūdžio nepaliko. Ir dabar mano kepti kažkokie keisti. Man gavosi kaip kibino formos sausainis su mėsos įdaru. Receptą radau čia forume ir beje labai išgirtą.. O gal jie tokie ir turi būt?
Greičiausiai perkepei ir išdžiovinai


QUOTE(SAMOGITIJA @ 2010 09 13, 22:10)
Sveikutės,
Prisiskaičiau pas jus ir sugalvojau prisikepti kibinų. Esu kažkada jų valgius Trakuose, pamenu man tada jie didelio įspūdžio nepaliko. Ir dabar mano kepti kažkokie keisti. Man gavosi kaip kibino formos sausainis su mėsos įdaru. Receptą radau čia forume ir beje labai išgirtą.. O gal jie tokie ir turi būt?
Prisiskaičiau pas jus ir sugalvojau prisikepti kibinų. Esu kažkada jų valgius Trakuose, pamenu man tada jie didelio įspūdžio nepaliko. Ir dabar mano kepti kažkokie keisti. Man gavosi kaip kibino formos sausainis su mėsos įdaru. Receptą radau čia forume ir beje labai išgirtą.. O gal jie tokie ir turi būt?
Pagal ta isbandyta recepta tai tokie ir turi gautis. mano vaikas irgi taip sake - sausainis ant galo


Papildyta:
QUOTE(VANDA-panda @ 2010 08 02, 20:03)
Visa savaite vyras zyze, kad pasidarom kibinu, zinoma darysiu as, o ne jis
. Maniau, kad prie ju labai ilga procedura bus ilgai nesutikau. Galu gale pati uzsimaniau as tu kibinu
. Ieskojau ilgai receptuka, nes nebuvau dariusi niekada kibinu. Kazkodel pasirode, kad tas receptas bus tinkamas, nelabai norejosi riebios teslos.


Tai kad cia ir yra labai riebi tesla... 300g svieto, 350g grietines

QUOTE(Natele @ 2010 09 14, 09:34)
tada prasom negaminti ju


oi kaip seniai ju esu dariusi,bus proga vel isbandyti ,pagal jusu siulomus receptukus,gal kazka naujo atrasiu,o kaip pagaminsiu ir foto butinai imesiu
lekiu farso issimti
lekiu farso issimti
