Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

QUOTE(Laura81r @ 2010 06 03, 01:00)
pamaciau kibinus ant kepimo popieriaus ir prisiminiau,kad man prilimpa ant to popiero  g.gif  tai ar cia mano popierius kokis prastas,ar ir jum prilimpa?turiu toki stebuklinga pada,tai su juo liux,bet beda ta,kad ji viena tik ir beturiu,o kai pridarau kibinu,tai reikia i dvi bletas deti,nes netelpa  rolleyes.gif

Naudoju paprasta kepimo popierių ir niekad dar nieks neprilipo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Etama @ 2010 06 02, 23:57)
Man su farsu ne schmoll.gif o stai su kapota mesyte-pasaka thumbup.gif  na as ja pjaustau. nera gausi seimyna, bet megstanti pavalgyt biggrin.gif  kadangi kasdien negaminu, tai neatrodo labai daug terliones g.gif  o ir skonis nepalyginamai geresnis, taigi sioj vietoj laiko netaupau ax.gif  na tu pamegink su pjaustyta mesyte ir manau tikrai pajusi skirtuma nuo farso thumbup.gif

Reiks pamėginti ir man su pjaustyta mėsyte.
Atsakyti
QUOTE(*grazuolyte* @ 2010 06 02, 23:39)
Tai visgi pasidarėme mes su malta mėsyte, buvo labai skanu  thumbup.gif
Dariau pagal šį yotube receptą, bet tik viską per pusę, žodžiu pasigaminome iš pusės masės ir gavosi 13 kibinų didelių.
Štai foto, tik nelabai mokėjau juos sulipdyti  blush2.gif
user posted image

mmmm kaip skanu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 03, 01:00)
pamaciau kibinus ant kepimo popieriaus ir prisiminiau,kad man prilimpa ant to popiero  g.gif  tai ar cia mano popierius kokis prastas,ar ir jum prilimpa?turiu toki stebuklinga pada,tai su juo liux,bet beda ta,kad ji viena tik ir beturiu,o kai pridarau kibinu,tai reikia i dvi bletas deti,nes netelpa  rolleyes.gif

Tai kad nereikia deti jokio kepimo poperiaus smile.gif jeigu darot pagal recepta, tai kibinus reikia deti tiesiog ant sausos skardos, ir jie visiskai neprilimpa(bent man niekad neprilipo).
Atsakyti
QUOTE(VITELI @ 2010 06 03, 11:36)
Tai kad nereikia deti jokio kepimo poperiaus smile.gif  jeigu darot pagal recepta, tai kibinus reikia deti tiesiog ant sausos skardos, ir jie visiskai neprilimpa(bent man niekad neprilipo).

gal ir neprilimpa, bet aš nerizikavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VITELI @ 2010 06 03, 11:36)
Tai kad nereikia deti jokio kepimo poperiaus smile.gif  jeigu darot pagal recepta, tai kibinus reikia deti tiesiog ant sausos skardos

As taip pat dedu ant sausos skardos. Kadangi tesla riebi, tikrai niekas neprilimpa g.gif
Atsakyti
Kibinai kartais prilimpa del isbegusio is mesytes sultinio. Jei gerai uzspausite - sviestine tesla neturetu prilipti prie skardos 4u.gif
Atsakyti
Dekoju visoms uz patarimus! 4u.gif
Gavosi labai skanus kibinai. thumbup.gif Gaminau juos pirma karta. Dejau tiesiog ant sausos skardos ir niekas neprilipo (nors ir sultinys is mesytes kai kur prasiverze).
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2010 06 02, 16:14)
Siandien dar karta dariau kibinus pagal recepta is DELFI  - gavosi tobulai skanus thumbup.gif  Tik sikart dejau daugiau miltu, nei ten rasoma, ne 0,5 o  0,8 taigi reikia:
0,8 kg miltų,
2 kiaušinių,
300 g sviesto,
350 g grietinės

drinks_cheers.gif Jo, miltuku tai ten zymiai daugiau reikia negu raso rolleyes.gif Bet seimyna paragavo ir nustate, kad mano senoji tesla geresne, o ir man paciai su ja dirbti maloniau, sita labai greitai minksteja "apdirbinejant", juk sitiek riebalu ... g.gif
Atsakyti
Aš irgi visada darau pagal yotube receptą, mėsa naudoju tik pjaustytą, dėl savo laiko nežaidžiu su skoniu, kai retai lepinamės tai ir pavargti galima smile.gif O kepu visada ant kepimo popieriaus, nes tada skardos plauti stipriai nereikia lotuliukas.gif tik pervalai ir viskas lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip smulkiai jūs pjaustote mėsą kibinams? Ar jau ten reikia taip smulkiai sukapoti, kad vos ne kaip malta gaunasi, ar užtenka kubeliais, na, aišku ne 1 cm ant 1 cm smile.gif Aš vis stengdavausi kapot smulkiai smulkiai, bet taip vargina..
Atsakyti
na,bent jau as tai taip jau smulkiai nekapojau.tiesiog kubeliais ir tiek ax.gif
Atsakyti
Ir dar aš ištisai baiminuosi, kad tešla neiškepusi smile.gif
Bet jei mėsa iškepa, tai turbūt tešla tuo labiau.. O jin tiesiog būna sušlapusi nuo mėsos..
Nu čia mano kvaila baimė gaminant, kad neiškepė gerai, neišvirė.. ax.gif
Atsakyti