QUOTE(Norna @ 2010 01 22, 14:33)
O man tešla labai minkšta gavosi
, visai neįmanoma kočioti . Recepto laikiausi, ką dariau ne taip

O šaldėt jūs ją?
QUOTE(*leila* @ 2010 01 17, 13:10)
sėdžiu ir mąstauką darysiu su likusia tešla, nes mėęsos nedaug pirkau...
niu jei nieks neparašys, šaldysiuu ir aš.
QUOTE(Norna @ 2010 01 22, 15:33)
O man tešla labai minkšta gavosi
, visai neįmanoma kočioti . Recepto laikiausi, ką dariau ne taip

Papildyta:
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 23, 17:59)
sėdžiu ir mąstauką darysiu su likusia tešla, nes mėęsos nedaug pirkau...
kaži kokį kitokį įdarą galima padaryt????
niu jei nieks neparašys, šaldysiuu ir aš.
niu jei nieks neparašys, šaldysiuu ir aš.
manau su vistiena dar butu visai skanu arba su darzovem, bet pati dar nesu bandziusi su kitu idaru nei kiauliena
QUOTE(gino @ 2009 02 23, 14:31)
http://www.youtube.c...h?v=907A1RJMdu4
Netingekit , pabandykit pasigaminti. Visai seimynai labai patiko
Netingekit , pabandykit pasigaminti. Visai seimynai labai patiko
Labai skanus... mmmm. tik nepamirškit Meiles įdėt kiek negaila
Ačiū už receptą
QUOTE(Kalafijora @ 2010 01 22, 16:21)
Šaldžiau ir laikiau šaldytuve berods pusantros valandos
QUOTE(Norna @ 2010 01 25, 15:28)
Šaldžiau ir laikiau šaldytuve berods pusantros valandos
. Tik margariną naudojau ne ''Eve''
, tai gal todėl? 
Ar tik ne Optima
QUOTE(Kalafijora @ 2010 01 25, 16:40)
Ar tik ne Optima
, bandžiau aš su juo vieną kartą, tai nekokia tešla buvo
O su Vilnium ir su Eve gera gaunasi 
Nea
o man dabar klausimas iskilo-
kaip susukat tuos kibinus, gal vaizdine medziaga kokia turite kas?, nes youtubej radau tik viena, kur rodo kaip susukti, bet man negraziai ten kazkaip atrodo
ir dar, kai reikia aptepti juos trynio plakiniu, ka realiai tas duoda, kietuma? gal sakau visus juos reikia aptepti, ne tik virsuneles.nes taip kaip murzini atrodo, puse balto, puse geltono
kaip susukat tuos kibinus, gal vaizdine medziaga kokia turite kas?, nes youtubej radau tik viena, kur rodo kaip susukti, bet man negraziai ten kazkaip atrodo
ir dar, kai reikia aptepti juos trynio plakiniu, ka realiai tas duoda, kietuma? gal sakau visus juos reikia aptepti, ne tik virsuneles.nes taip kaip murzini atrodo, puse balto, puse geltono
Gaminau šiandien juos
Su įdaru improvizavau, tai nelabai skanus gavosi
, bet tešla puiki. "Eve" margarino mano parduotuvėj nebuvo, tai paėmiau šitą, kur sumažintas riebumas. Tešla puikiai kočiojosi ir iškepusi nebuvo per riebi, ko bijojau.

Papildyta:
Man tas youtubės sukimas iš pirmo žvilgsnio irgi nelabai patiko, bet dariau pagal jį ir gražiai gavosi. Kai pagauni sukimo principą, galima pamanevruot ir gražiau padaryt.
Su įdaru improvizavau, tai nelabai skanus gavosi

Papildyta:
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 04, 19:54)
kaip susukat tuos kibinus, gal vaizdine medziaga kokia turite kas?, nes youtubej radau tik viena, kur rodo kaip susukti, bet man negraziai ten kazkaip atrodo
Man tas youtubės sukimas iš pirmo žvilgsnio irgi nelabai patiko, bet dariau pagal jį ir gražiai gavosi. Kai pagauni sukimo principą, galima pamanevruot ir gražiau padaryt.
QUOTE(liusė @ 2010 02 06, 00:10)
Gaminau šiandien juos
Su įdaru improvizavau, tai nelabai skanus gavosi
, bet tešla puiki. "Eve" margarino mano parduotuvėj nebuvo, tai paėmiau šitą, kur sumažintas riebumas. Tešla puikiai kočiojosi ir iškepusi nebuvo per riebi, ko bijojau.

Papildyta:
Man tas youtubės sukimas iš pirmo žvilgsnio irgi nelabai patiko, bet dariau pagal jį ir gražiai gavosi. Kai pagauni sukimo principą, galima pamanevruot ir gražiau padaryt.
Su įdaru improvizavau, tai nelabai skanus gavosi

Papildyta:
Man tas youtubės sukimas iš pirmo žvilgsnio irgi nelabai patiko, bet dariau pagal jį ir gražiai gavosi. Kai pagauni sukimo principą, galima pamanevruot ir gražiau padaryt.
o ka idarui ne to padarei, kad nepatiko?as ryt gaminsiu
jo as ir pagal ta video ziurejau, taip paprasta gan, primityvu atrodo, bet savas rankas pridejus, truputi fantazijos-gal ir graziai gausis







