Įkraunama...
Įkraunama...

Kibinai

QUOTE(dinute04 @ 2013 03 02, 22:10)

Mesa:
500 g sprando
2 svogunai
Pipiru
Druskos
Vandens 1-2 stiklines

Vandens beveik tiek pat kiek ir mėsos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2013 03 02, 23:13)
Dekui uz recepta  4u.gif  Kita savaite isbandysiu. Gal galit parasyti,kiek kibinu pagaminate is tokios porcijos?

Su siuo receptu pagaminu ~20 kibinu, jeigu nepatingiu pasidalinti po lygiai tesla ir mesyte bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(~chiquita~ @ 2013 03 03, 14:22)
Vandens beveik tiek pat kiek ir mėsos? g.gif

Vandens pilu 1-2 stiklines drasiai, nes mesyte sugeria kiek gali i save.
Ryte kai induka paimu likusi vandeni nupilu. Gaunasi lb sultingi blush2.gif

P.s . Galima uzpilti irvsu bulijonu, bet tada druskos nereikia deti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dinute04 @ 2013 03 02, 22:10)
Sveikos,
Mesa:
500 g sprando
2 svogunai
Pipiru
Druskos
Vandens 1-2 stiklines

Isbandziau Jusu kibinu recepta (tiksliau tik idaro)- labai patiko thumbup.gif Tik reikia stipriau uzspausti krasciukus gaminant, nes man daug sulciu isbego...
Atsakyti
Labai noriu issikepti su varsek ir sauleje dziov pomidorais. Valgiau tokius kibin inn vilniuje, ziauriai skanus, bet bujau kad kazko galiu neidet, ir nebus toks skanus idaras, gal kas kepet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2013 01 15, 20:00)
Darome tik pagal šį receptą  http://pavaryk.blogs...n-receptas.html
Kibinai nuostabūs  wub.gif , niekur kitur nebevalgau (neperku)

Tik mes naudojam vištieną.

Mes ir visa laik darom pagal cia ideta video. thumbup.gif Tik visa laik pamazinam margarino kieki, nes man tai per trapus su tokiu kiekiu gaunasi, skaniau su maziau kokiais 300g.
Atsakyti
sveiki, deti kibinus i karsta orkaite ar i salta?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 01 31, 14:24)

Nesu girdėjusi, kad koks nors kepinys būtų šaunamas į šaltą orkaitę... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2014 01 31, 16:00)
Nesu girdėjusi, kad koks nors kepinys būtų šaunamas į šaltą orkaitę...  biggrin.gif

kai kurius pyragus dedu salta orkaite ir iskepa puikausiai, tai va ir klausiu
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2014 01 31, 16:00)
Nesu girdėjusi, kad koks nors kepinys būtų šaunamas į šaltą orkaitę...  biggrin.gif

blogai girdėjot mirksiukas.gif yra daug receptų kur pyragai dedami į nepašildytą orkaitę.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 01 31, 15:24)

Nežinau, kaip reikia pagal 'taisykles', bet aš visada kibinus dedu į įkaitintą orkaitę.
Atsakyti
Sveiki,
senojoj kibininėj tokių skanumynų prisivalgiau,kad sugalvojau ir namie pasigaminti bigsmile.gif vienus valgiau su daržovėmis,bet labiau man jautėsi kopūstai rauginti berods g.gif gal kas panašius gaminat ir pasakytumėt kas ten maždaug dedasi? ar šiaip kokių skanių nemėsiškų įdarų? 4u.gif
Dar norėjau paklausti dėl mėsytės, planuoju vyrui pagaminti su smulkiai supjaustyta krūtinėle vištos,kaži ją reikia šiek tiek pakepti prieš dedant?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 05 01, 23:26)
Sveiki,
senojoj kibininėj tokių skanumynų prisivalgiau,kad sugalvojau ir namie pasigaminti bigsmile.gif  vienus valgiau su daržovėmis,bet labiau man jautėsi kopūstai rauginti berods g.gif  gal kas panašius gaminat ir pasakytumėt kas ten maždaug dedasi? ar šiaip kokių skanių nemėsiškų įdarų? 4u.gif
Dar norėjau paklausti dėl mėsytės, planuoju vyrui pagaminti su smulkiai supjaustyta krūtinėle vištos,kaži ją reikia šiek tiek pakepti prieš dedant?

Sveiki, as daznai darau vaikams su krutinele :)Ja dedu nekepta ir nevirta. Smulkiai sukapoju, dedu daug zalumos, cesnaku, prieskoniu, majonezo negailint . Labai skanu smile.gif
Atsakyti