Įkraunama...
Įkraunama...

Gnosticizmas

taip giliai neturėjau omeny.
sitas gi, o iš kur pas gnosticus karma???
Atsakyti
karma ji turbut ne tik pas gnosticus bet ir pas satanisticus yra, o gal ir kiekvienas stulpas savo karma turi - ka mes apie tai zinom? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 05 21, 22:44)
Autorius: Padmasambhava
Kai atkeliauja degeneracijos amžius, kai kurie žmonės, tvirtinantys esą bepraktikuojantys, trokšta mokyti kitus negavę tam leidimo.

Patys nepraktikavę, jie instruktuos kitus meditacijoje.

Patys neišsilaisvinę, jie drįs suteikti instrukcijas išsilaisvinti.

Būdami priklausomi nuo savo interesų, jie mokys kitus nusimesti savo prisirišimo geležinius pančius ir mokys būti dosniais.

Neturėdami nei mažiausio supratimo apie savo gerus ar blogus veiksmus, jie, aiškiaregiškais teiginiais, gražbyliaus apie kitų gerą ar blogą likimą.

Patys nebūdami pastovūs, jie tvirtins padedantys kitoms būtybėms.

Manau, jog bus daugelis, kurie apsimetinės, bus veidmainiai, sukčiaus ir apgaudinės Dharmos vardu.

Autorius: Samael Aun Weor
Gnostiškasis Judėjimas yra neasmeniškas: jis susideda iš nuolankių darbininkų; taigi atmeskime bet kokį asmeniškumą; nepriimkime imponuojančių individų; nei vienas nėra geresnis už kažką kitą. Mes esame darbininkai, mūrininkai, mechanikai, ūkininkai, rašytojai, fizikai, t.t. Mes negarbiname nei kilmingų, nei skambių titulų, tokių kaip daktaro, advokato, guru, mokytojo, vyresniojo brolio, avataro, t.t., kadangi tarp gnostikų mes visi esame draugai, o Vandenis yra draugų namas. Mes, žmonės, esame daugiau ar mažiau netobuli, todėl aš, rašantis šią knygą, esu niekieno mokytojas ir aš maldauju žmonių nesekti mane; aš esu netobulas žmogus, kaip ir kas nors kitas, ir klaidinga būtų sekti kažką, kas nėra tobulas. Tegul visi seka savo pačių "Aš Esu".

Autorius: Gnosis instruktorius
Egzistuoja daugybė žmonių, kurių veidai rodo kuklumą ir nuoširdumą, bet, iš tikrųjų, jie yra šlykštūs melagiai, jie meluoja patys sau ir kitiems.

Kas žino (Gnosis), tas neužsimaskuoja netikra veido išraiška.

Kas žino (Gnosis), tam nesvarbu kitų nuomonės.

Kas žino (Gnosis), tam nesvarbu ką kiti apie jį/ją galvoja.

Nepaskęskite iliuzijose, kurias paskleidžia ego.

„Mes visada, bet kokia kaina, turime sakyti tiesą. Sakyti tiesą ir tik tiesą; tai yra fundamentali faktų realybė. Negatyvios emocijos žmones paverčia melagiais". – Samael Aun Weor
negi drysit paneigti? g.gif

ir ka gi tokio jus zinote? gal taip trumpai, savais zodziais. nekantriai laukiam tiesos ir tik tiesos. jeigu galima, paprasciau, kad suprastu ir menkesnio intelekto sutverimai
Atsakyti
cia ne intelektas, o SAMONE! galit baigti 5 koledzus, perskaityti visas pasaulio bibliotekas, bet jei dvasiskai netobulesit, samone neisisples.
Atsakyti
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 05 22, 19:01)
cia ne intelektas, o SAMONE! galit baigti 5 koledzus, perskaityti visas pasaulio bibliotekas, bet jei dvasiskai netobulesit, samone neisisples.

kaip jus suprantat, kas yra samones pletimasis? kas yra dvasinis tobulejimas? ty ka koinkreciai reiketu daryti, kad samone prasiplestu?
Atsakyti
jus is tikruju tai domina? ar tik norit patenkinti savo smalsuma??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 05 25, 18:24)
jus is tikruju tai domina? ar tik norit patenkinti savo smalsuma??? g.gif

Domina.Esu tikra,kad melifaro taip pat. Ar mes galetume tiketis Jusu paaiskinimo kaip mums su melifaro plesti samone? Tik neperasinekit knygu-ir as ir Melifaro ju perskaiteme tikrai nemazai bigsmile.gif
Atsakyti
kad ir meditacija pvz. tik norint gerai ir tinkamai medituoti, reikia zinoti kaip tai daryti, ivairiausi kursai ar seminarai tikrai nepades. siulyciau pasiskaityti dvasiniu mokytoju knygas, jie zinoma supranta apie tai geriausiai.

o del knygu perrasinejimo - tai norejau supazindinti su elipho levio knyga, ir kad padariau copy-paste nelaikau didelio blogio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 05 26, 16:41)
kad ir meditacija pvz. tik norint gerai ir tinkamai medituoti, reikia zinoti kaip tai daryti, ivairiausi kursai ar seminarai tikrai nepades. siulyciau pasiskaityti dvasiniu mokytoju knygas, jie zinoma supranta apie tai geriausiai.

o del knygu perrasinejimo - tai norejau supazindinti su elipho levio knyga, ir kad padariau copy-paste nelaikau didelio blogio. mirksiukas.gif

Bet vadinasi skaitei,jei norejai supazindinti.....Tai gal galetum papasakoti apie ka ji.....Ka ji reiskia asmeniskai tau.

Ir apie meditaciju technika papasakok,juk turbut netusciai sneki,o nemazai nusimanai apie tai....
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 02 23, 22:47)
gyvenime as kur kas bjauresne.

Rimtai? bigsmile.gif

QUOTE(rozmarinas @ 2009 03 13, 20:02)
istikruju dauguma dvasiniu mokymu kalba apie ta pati, vistik manau, kad juos reikia studijuoti atskirai, o ne kazkieno suplakta misraine.

Ir aš tą pastebėjau drinks_cheers.gif kad viskas apie tą patį.
Panašu, anot kazio, ir į budizmą.

QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 05 26, 17:41)

Manau kursuose ir seminaruose gausi daugiau praktinės info nei asmeniškame teoriniame knygų skaityme. Kodėl tavo supratimas skaitant tas dvasinių mokytojų knygas bus "geresnis" nei tų kas veda kokius kursus prisiskaitęs tokių pačių knygų?
Todėl kad tai subjektyvu?
Atsakyti
geras receptas - prisikisti knygu i galva, nuo ju samone tikrai issiples smile.gif is kitos puses visad galima pasidaryti plastine operacija ir pasididinti makaules turi panaudojant silikona - bent jau vizualiai samone bus taip pat praplesta.
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2009 06 05, 09:46)
pasididinti makaules turi panaudojant silikona - bent jau vizualiai samone bus taip pat praplesta.

O kur tokias daro? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti