Įkraunama...
Įkraunama...

Gnosticizmas

niekaip nesuprantu ar tu skaityt nemoki?
tyrimas, tai nesulaukus mano atsakymo, jau paskelbt išvadas.
rašiau, kad studijavau kabala, o ne nt.
yra tam tikras suvokimas, kuris visais laikais buvo vienodas, tam kad tą suprastum, reikia tiesiog daug skaityti, ką rašo protingi žmonės. na pavyzdžiui: aristotelis, rumis ir daug kitų. pageidautina tikrai ne lietuvių kalba.
Atsakyti
tiek raidziu per niek. tu teisi, as perskaiciau ne tai, kas buvo parasyta - kazkodel susisviete, kad rasei apie nt. beje, tas suvokimas vienodas tik vakaru civilizacijai, kuri buvo kurta besiremiant graiku filosofija. bet tai nereiskia, kad vakarietiskas suvokimas yra vienintelis. ne veltui sakoma: 吾生也有涯,而知也无涯,以有涯随无涯,殆已。
Atsakyti
labai gaila, bet mano kompas nenuskaito tavo įslaptinto teksto.

ir apsaugok viešpatie, bet sufijaus Rumio dar nieks, tikrai nieks nėra pavadinęs vakarietiškosios tradicijos atstovu.
Atsakyti
as apie aristoteli ir jo pasekejus. apie rumi nieko negaliu pasakyti, nes jo nepazistu - kai susipazinsiu - butinai pasakysiau kokiai tradicijai mano nuomone jis atstovauja. esminiu skirtumu su graikais neturetu buti - saknys tai tos pacios (nekalbu apie religija)
Papildyta:
o del'slapto' teksto - ta pati galima parasyti pasinaudojus daug raidziu, ale prasme bus ne visai ta, o be to gal idomu paziureti kaip atrodo alternatyvus suvokimas?
Atsakyti
nu aš apie ratus, o tu vėl apie batus.
Atsakyti
na taip, viskas priklauso nuo to kokiu dazniu makaule dirba.
Atsakyti
pagerk ko nors skatinancio smegenu veikla.
Atsakyti
o kam? mastymas ir taip daug energijos atima, o chemija - kelias i akligatvi.
Atsakyti
užjauciu. man tai mastymas savaiminis dalykas. nevargina. na be ne kiekvieno IQ nenormaliai aukštas. tai galiu ir tave suprast.
Atsakyti
ne, manes nereikia uzjausti. del mastymo - tai ziurint kokie tavo tikslai, vini i siena galim ikalti ir plaktuku, o galima ir notebooku. beje, del manes supratimo - bijau, kad su laiku tau bus tik sudetingiau mane suprasti, del objektyviu priezasciu - nuo to iq aukscio kuriame skrajoji, sunku pastebeti kas ten ant zemes darosi biggrin.gif
Atsakyti
oj del sito nebijok, kai dar auksciau pakilsiu, isvis taves nebepastebesiu.
Atsakyti
oi, yra zymiai rimtesniu dalyku kurio vertetu bijoti nei to, kad manes nepamatys i aukstumas pasikelusi asmenybe, kuri man asmeniskai egzistuoja tik kitoje ekrano puseje, kartu su kruva naudingos ir nelabai informacijos, esancios inteneto platybese. smile.gif
Atsakyti