Tuomet nesakysiu, ką aš apie Jus, Rozmarinai, manau

gali ir pasakyt, as ipratus prie religiniu fanatiku ispuoliu

Tai kad Jūs į fanatikę ir panaši...
citata iš tobulojo puslapio:
Pvz., kai kurios ledi, siekdamos turėti vyrą, yra susirūpinę dėl veido išvaizdos, kūno dydžio (ar aukštas, žemas, storas ar plonas), ar jis gerai atrodo, ar jis gražus, ar jis paprasčiausiai yra bjaurus ir baisus, tačiau niekas, absoliučiai niekas, nėra suinteresuoti Psichologija. Tai yra toks absurdas, lyg žiūrėti į baldą: ar jis gražus ar bjaurus, ar jis naudingas virtuvei, ar svetainei.

Papildyta:
o cia jau kur kas geriau:
Vyriška lytis, kartoju, randasi devoliucijos, smukimo būsenoje; ji piktnaudžiavo lytiniais santykiais ir dėl to prarado viešpatavimą Žemėje ir Visatoje. Vyriška lytis funkcionuoja degradacijos būsenoje.
Pvz., kai kurios ledi, siekdamos turėti vyrą, yra susirūpinę dėl veido išvaizdos, kūno dydžio (ar aukštas, žemas, storas ar plonas), ar jis gerai atrodo, ar jis gražus, ar jis paprasčiausiai yra bjaurus ir baisus, tačiau niekas, absoliučiai niekas, nėra suinteresuoti Psichologija. Tai yra toks absurdas, lyg žiūrėti į baldą: ar jis gražus ar bjaurus, ar jis naudingas virtuvei, ar svetainei.

Papildyta:
o cia jau kur kas geriau:
Vyriška lytis, kartoju, randasi devoliucijos, smukimo būsenoje; ji piktnaudžiavo lytiniais santykiais ir dėl to prarado viešpatavimą Žemėje ir Visatoje. Vyriška lytis funkcionuoja degradacijos būsenoje.

Sutinku, kad stiliukas tai neįtaigus.
Bet juk tai mėgėjo vertimas. Mane iš anksto perspėjo dėl netobulo vertimo.

Man labiau rūpi, ką manote apie patį Samael Aun Weor, jei teko skaityti jo knygas originalo kalba.
as jo knygu nesu skaiciusi, todel negaliu pasakyt, ka apie jas manau, taciau pagal vertimus sprendziu, kad nieko gero kuomet i viena suplakami keli mokymai, ir tai vadinama gnosticizmu.
Turėtumėt būti kompetetinga, tokius žodžius sakydama. Tikiuosi, kad taip ir yra.
as neismanau gnosticizmo taip gerai kaip kitu dvasinių mokymų, juo labiau, kad tuo besidominčių ar literatūros tokio pobūdžio nėra daug, o ir duomiuosi ne taip jau seniai.
kiekvienas renkasi tai kas jam priimtina. o sis puslapis man nepriimtinas. ir paaiskinau kodel.
istikruju dauguma dvasiniu mokymu kalba apie ta pati, vistik manau, kad juos reikia studijuoti atskirai, o ne kazkieno suplakta misraine.
kas liecia new age, tai manau, kad kur didesne nauda skaityti pasakas.
kiekvienas renkasi tai kas jam priimtina. o sis puslapis man nepriimtinas. ir paaiskinau kodel.
istikruju dauguma dvasiniu mokymu kalba apie ta pati, vistik manau, kad juos reikia studijuoti atskirai, o ne kazkieno suplakta misraine.
kas liecia new age, tai manau, kad kur didesne nauda skaityti pasakas.
O kokie informacijos šaltiniai Jums priimtini? Kur semiatės žinių?
Užmečiau akį, Rozmarinai, i tavo sukurtas temas.
Esi labai protinga, tau lygių šitam forume nėra - ką tu čia veiki, kam švaistai laiką?
Esi labai protinga, tau lygių šitam forume nėra - ką tu čia veiki, kam švaistai laiką?
ziniu semiuosi is zmogaus, kuris sita reikala gerai ismano. jo ir man duodama literatura skaitau
na dėl proto nedrįstu ginčytis
o dėl lygumo, tai gal yra ir lygesniu, nes matai tas lygumas ne intelektu matuojamas.
o kas dėl laiko švaistymo, tai ką man su juo daugiau daryt?
na dėl proto nedrįstu ginčytis

o dėl lygumo, tai gal yra ir lygesniu, nes matai tas lygumas ne intelektu matuojamas.
o kas dėl laiko švaistymo, tai ką man su juo daugiau daryt?
Jei esi gnocizmo pasekejaes,rozmarinai,tai turetum zinoti apie Tomo evangelija,tai kaip?Ar gali ka nors pasakyti sia tema?