Įkraunama...
Įkraunama...

Gnosticizmas

aš nesu jokio mokymo PASEKĖJA. Bet Tomo evangeliją ne tik, kad žinau, bet ir skaičius ne kartą esu. O ką apie ją sakyt?
Papildyta:
http://users.miseric...homas/Trans.htm
Atsakyti
Rozmarinai, o kur dingo nemokamos isminties dalybu puslapis verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(rozmarinas @ 2009 03 29, 15:55)
aš nesu jokio mokymo PASEKĖJA. Bet Tomo evangeliją ne tik, kad žinau, bet ir skaičius ne kartą esu. O ką apie ją sakyt?
Papildyta:
http://users.miseric...homas/Trans.htm

Tomo evangelija yra isleista ir lietuviu kalba jau matyt pries koki 10-15 metu 4u.gif
Atsakyti
labai gaila, bet vos tik jį sukūriu, vaižgantė iškart įskundžia moderatorei ir jis ištrinamas, kol kas glaudžiuosi prie dvasinio tobulėjimo, po to kažką sugalvosiu kitą.

tomo evangelija yra ir lietuvių kalba, netgi pažįstu asmenį, kuris ją išvertė, tik aišku tais buvo geriausiu atveju prieš 5 metus, o ne 10 ar 15. tačiau mano giliu įsitikinimu vertimas labai nekokybiškas.
Atsakyti
va pagaliau turim savo namučius biggrin.gif žr. mano parašas.
Atsakyti
Getter juk protinga moteris,kodel jinai nenori,kad jos moderuojamame skyriuje butu tikrai rimta ir be galo reikalinga tema....(Tokiu siame skyrelyje vos pora).....Juk gerbiama Getter pasiskaito visus situos "religijos ir ezoterikos" kliedesius ir turetu suprasti,kad rozmarino tema reikalinga placiaja prasme.....Taigi tuo paciu Getter galetu bent netiesiogiai prisideti prie okultizmo lygio kelimo Lietuvoje...Ir "Bendraminciai" cia ne prie ko.....Cia ne bendraminciu pliurpalai,-cia reta proga NEMOKAMAI pasisemti rimtu ziniu....Ir rozmarinui tik padekoti reiketu,kad savanoriskai sutinka kantriai dalintis savo isskirtinai rimtomis ziniomis butent Getter moderuojamame skyrelyje. Manau,kad Getter tiesiog prisneketa netiesos,o jinai pati neturejo laiko pasigilinti,todel padare klaida....BET JA DAR GAL GALIMA ISTAISYTI.....
Atsakyti
Okultizmo pilnas internetas - kam jums jo prireikė šitame forume!..
Atsakyti
na vaižgantė prisiskundė, ir getter nesileido į kalbas, galbūt ją dar paveikė tai, kad pažadėjau bent jau mintyse išplakti rykštėmis.
tamas guna, žinių pilna, bet kalba apie tai kokiu būdu tos žinios gautos tongue.gif
Atsakyti
O koks skirtumas, kaip tos žinios gautos - ar iš tamstos rankų, ar iš kito žmogaus, bet vis tiek internetu...
Atsakyti
skirtumas tame, kokiu būdu aš jas esu gavusi.
Atsakyti
Jeigu gavai žinias iš savo Vidinio Mokytojo, tai, aišku, skirtumas yra. Bet jei iš "mago", "ezoteristo", tai...
Atsakyti
aš net neįsivaizduoju kas toks yra vidinis mokytojas.
ne ezoteristas, o ezoterikas.
jeigu joks magas neduotų man žinių, kaip tada aš pati galėčiau sakyt, kad atstovauju magijai? žodį magiją sugalvojo žmogus, vadinasi magas irgi turi atstovauti ir sekti žmogų.
Atsakyti
Smalsauju toliau - juodasis, pilkasis, baltasis magas?..
Atsakyti