Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie "PELENĖS" parodą

Nebuvo Nanomax priemoniu verysad.gif

Plauku priemoniu buvo maziau negu pernai, daug veido prieziurai, nagu laku, tiek iprastu, tie geliniu.

Buvo blakstienu prisodrinimo demonstracija Yumi lashes

Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 03 17, 17:08)
parodoj 20% šešėliams smile.gif

Bet tik tiems kur eina po viena, o ne kur komplektuojasi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2012 03 17, 14:34)
cia parodoj 20 procentu ?  bigsmile.gif aSkykit, o kokia palete geeriau rinktis, su kvadratiniais refilais ar apvaliais , koks skirtumas ju ? man kazkaip istrige atminty, kad apvalus seselis kanuoja 8 lt, o kvadratinis 10 lt, arba apvalus 10 o kvadratinis 12...nepamenu  blush2.gif

Kiek sake, apvaliu seseliu paleciau jau nebebus, kiek yra like is senu issiparduos ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man parodoje visai patiko, savo pirkinių planą įvygdžiau su kaupu biggrin.gif

Man aktualūs buvo kūno kremai, kūno priežiūra. Profesionalios kosmetikos šia tema nebuvo daug, bet išsirinkau GUAM. Dar jie pridėjo nemažai mėginukų thumbup.gif

Vadinamas "Gariunines" vietas praejau, niekada į jas nežiūriu, tad jos net neužkliuvo man rolleyes.gif

Vienoje vietoje su aparatu ištyrė veido odos drėgmę, rankas kremuku patepliojo biggrin.gif Pas vyruką, prekiaujantį kava ir aparatais, išgėriau kavos biggrin.gif
Apžiūrėjau tuos ""baisius" nano šepetėlius, kuriuos bandė pardavėjos labai girti, bet pradėjus detaliau klausinėti neturėjo ką man atsakyti doh.gif

Nusipirkau sausą šampūną, labai norejau išbandyti, niekada neturėjusi. Swarskopf po 25 lt. Nežinau, kiek šiaip kainuoja, bet sakė, kad pigiau ax.gif

Pas vieną berniuką buvo Crest dantų pastų ir balinimo juostelių - irgi paemiau pabandymui. Pakelis 20 vnt. 140 lt, už vieną juostele 8 lt. Dantų pastos po 20 lt. Vėlgi, nežinau, kiek pas mus, bet nebrangiai pasirodė.

Kosmetika, nagų priežiūros priemonės nelabai domino, net nežiūrėjau.

Tiesa, antrame aukšte kampe yra O.D.A priemonės, išbandžiau krempudrą, bet nuolaidos simbolinės schmoll.gif
Šalia jų pačiame kampe stovėjo Šveicarų kompanija, kur siūlė išskirtinius serumus wub.gif Kainos šimtais, šiaip jų niekur negausi nusipirkti, atrodo tikras gėris odai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2012 03 17, 23:10)

Vadinamas "Gariunines" vietas praejau, niekada į jas nežiūriu, tad jos net neužkliuvo man  rolleyes.gif

Pas vieną berniuką buvo Crest dantų pastų ir balinimo juostelių - irgi paemiau pabandymui. Pakelis 20 vnt. 140 lt, už vieną juostele 8 lt. Dantų pastos po 20 lt. Vėlgi, nežinau, kiek pas mus, bet nebrangiai pasirodė.

Šalia jų pačiame kampe stovėjo Šveicarų kompanija, kur siūlė išskirtinius serumus  wub.gif Kainos šimtais, šiaip jų niekur negausi nusipirkti, atrodo tikras gėris odai  wub.gif

As irgi nekreipiu demesio i tas gariunines prekes drinks_cheers.gif

Gaila, kad Crest nepamaciau doh.gif

As pirkau ta isskirtini seruma ir krema. Daug geru atsiliepimu radau uzsienio forumuose.
Kosmetika pati pagaminta Islandijoje
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 03 17, 15:34)
cia parodoj 20 procentu ?  bigsmile.gif aSkykit, o kokia palete geeriau rinktis, su kvadratiniais refilais ar apvaliais , koks skirtumas ju ? man kazkaip istrige atminty, kad apvalus seselis kanuoja 8 lt, o kvadratinis 10 lt, arba apvalus 10 o kvadratinis 12...nepamenu  blush2.gif

Ne, čia bet kada parduotuvėje perkant. Apie parodą nežinau. O dėl tų kainų, tai jos pasikeitę, tiksliai negaliu pasakyti, nes seniai pirkau. Bet kad net ta 40ties spalvų paletė kainuoja lyg 450Lt, kur jau spalva pigiausiai kainuoja, tai mažesnės dar daugiau gaunasi.
Atsakyti
Man irgi patiko paroda, kai ka aplenkiau, kai ka nusipirkau smile.gif mane sudomino GIGI kosmetika, brangoka. Bet kadangi vis ieskau geresnio kremo savo raustanciai odai, tai neatsispyriau nepabandžiusi dar ir sios. Buvau ir prie Guam sustojusi, bet kažkodel nepirkau..pagailejau pinigeliu ir gal per mažai atsiliepimu skaiciau. ax.gif o kokia ten sveicaru kosmetika antrame aukste? Nebuvau užlipusi...buvau su vaikais, tai reikejo suktis kuo greiciau verysad.gif kitais metais važiuosiu viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2012 03 18, 21:11)
o kokia ten sveicaru kosmetika antrame aukste? Nebuvau užlipusi...buvau su vaikais, tai reikejo suktis kuo greiciau  verysad.gif  kitais metais važiuosiu viena  smile.gif

va sita

cia daugiau produktu
Atsakyti
Aš irgi pasidalinsiu savo šeštadieniniais įspūdžiais...
Parodoje lankiausi pirmąkart, tad nežinojau kiaip kas ten bus. Temos komentarais tikėti nelabai gal verta, nes kiekvienas turi savo asmeninę nuomonę, kuri dažnai su kitų ir nesutampa. Ėjau ryte, apie 11val., eilių prie kasų dar nebuvo, rūbinėje taipogi thumbup.gif bet viduje žmonių buvo jau nemažai.
Įmonių mano akimis buvo nemažai, nemažai kur buvo galima akis paganyti. Nepatiko tai, kad buvo rūbų, tikrai gariūniniai kažkokie doh.gif praėjau, net nežiūrėjau. Bvo dar keletas papuošalų stendų, vienas netoli įėjimo, viskas iš toli gražiai trodo, bet kai priėjau arčiau, kad kažką išsirinkt, taip nieko ir neišsirinkau. Be to, kainos kaip įprastai, tai pagalvojau, glima bet kurią dieną užeiti į bižuterijos parduotuvę ir nusipirkti, ir bent nereikės stumdytis su merginom, nes visos kaip šarkos supuolusios apžiūrinėjo ir pirko biggrin.gif
Veido priežiūrų priemonių stendų nelabai atidžiai apžiūrėjau, dauguma man buvo negirdėti..Gal dėl to, kad mažai domiuosi biggrin.gif mačiau, kaip viena moteriškai masažavo veidą man atrodo lens.gif nors buvo kažkoks depiliacijos stendas..
Dekoratyvinės kosmetikos stendų man pritruko. Aišku, labiausiai merginos ir ne tik merginos biggrin.gif spietėsi prie Inglot stendų. Man buvimo parodoje pradžioje dar pavyko išsirinkti blizgesį, spalvą, o vėliau dar sykį nuėjom, tai ... neprieisi. Ir šiaip, kažkokios piktos buvo Inglot darbuotojos, šalia moteriškė stovėjo, 5 kartus prašė veidrodžio, kol padavė doh.gif ir pikta visa tokia darbuotoja.. rolleyes.gif kokios ten nuolaidos buvo, tai nežinau, nes nežinau kainų, bet draugė sakė, kad šepetėliai lyg brangesni parodoje buvo nei įprastai blink.gif prie kitos prof. kosmetikos stendų, lygtais MUF, o gal ir klystu, visiškai nebuvo įmanoma prieiti biggrin.gif
Plaukų priemonių didžiausią stendą turėjo salon+, lyg toks pavadinimas (siaubas, kas man su tais pavadinimais doh.gif ), tai aš nusipirkau pabandymui tigi šampūną, kondicionierių ir joico kaukę. Dar mane domino Plaukų simfonijos stendas, aliejuką nusipirkau. Vyriškis labai įkalbinėjo daugiau kažką nusipirkt, bet nepirkau biggrin.gif kalendorių davė. Išmečiau, nereikalingas lotuliukas.gif ax.gif dar kažkokiam stende nusipirkau biosilk plaukų šilką, 35lt kainavo, o ar čia su nuolaida a be, nežinau biggrin.gif patiko kažkoks stendas, "beauty" žodis buvo pavadinime, irgi nepamenu, tai perki vieną prekę - antrą gauni nemokamai biggrin.gif o kainos tikrai buvo saloninės, nes draugė ten pirkosi kaukę, tai už 35lt paėmėm kaukę ir dar tokią pat davė, bet du kartus bandė nusukt ir iškišt šampūną, du kartus kartojom, kad norim ne šampūno, o antros tokios pačios kaukės doh.gif
Egipto žemės stende nusipirkau carmex vazeliną, 16lt kainavo, man rodos pilna kaina pardavinėjo..
Kiek kur norėjau ką nors, tai visur mėginėliai buvo parduodami, bet tikrai ne visur domėjausi. Po 1lt, po 4lt. Dykai dalino tik skrajutes, va tų tai nebuvo gaila biggrin.gif vienas vaikinukas davė arbatos paragauti. Vyko parodomieji kirpimai, kasų pynimas, šukuosenų darymas, plaukų priauginimas, blakstienų priauginimas.
Išeinant, apie 13val, rūbinėse buvo eilės ir nebebuvo vietų kur kabinti paltus doh.gif rūbininkės buvo tikros širšės. Mes norėjom atlaisvinti savo vietas ir moteriai vienai atiduoti, bet net nesiklausė biggrin.gif
Kitais metais irgi eičiau, man patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 19 kovo 2012 - 10:34
Saunuole Gisana!
visas reportazas smile.gif aisku, nuomoniu apie pelene visokiu, bet vis tiek visos eina smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif dar pamiršau paminėti, kad nagams buvo labai daug visko smile.gif priauginimu, nagų daile nesidomiu, bet tikrai buvo nemažai visko ir manikiūrus darė ir gelinį lakavimą darė.. smile.gif įsidėmėjau, kad china glaze lakai po 18lt buvo ir 3 perki +1 nemokamai duoda, tai labai super smile.gif nes siųstis šiuos lakus apie 20lt vienas kainuoja 4u.gif
Atsakyti
šioje parodoje pardavinėjo MAC dekoratyvinę? gal atkreipėte dėmesį į kainas?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 03 20, 17:22)
šioje parodoje pardavinėjo MAC dekoratyvinę? gal atkreipėte dėmesį į kainas?

Niekur nemačiau, man rodos nepardavinėjo 4u.gif būtų iš tolo švietęs spiečius merginų lotuliukas.gif
Atsakyti