Aš irgi pasidalinsiu savo šeštadieniniais įspūdžiais...
Parodoje lankiausi pirmąkart, tad nežinojau kiaip kas ten bus. Temos komentarais tikėti nelabai gal verta, nes kiekvienas turi savo asmeninę nuomonę, kuri dažnai su kitų ir nesutampa. Ėjau ryte, apie 11val., eilių prie kasų dar nebuvo, rūbinėje taipogi

bet viduje žmonių buvo jau nemažai.
Įmonių mano akimis buvo nemažai, nemažai kur buvo galima akis paganyti. Nepatiko tai, kad buvo rūbų, tikrai gariūniniai kažkokie

praėjau, net nežiūrėjau. Bvo dar keletas papuošalų stendų, vienas netoli įėjimo, viskas iš toli gražiai trodo, bet kai priėjau arčiau, kad kažką išsirinkt, taip nieko ir neišsirinkau. Be to, kainos kaip įprastai, tai pagalvojau, glima bet kurią dieną užeiti į bižuterijos parduotuvę ir nusipirkti, ir bent nereikės stumdytis su merginom, nes visos kaip šarkos supuolusios apžiūrinėjo ir pirko
Veido priežiūrų priemonių stendų nelabai atidžiai apžiūrėjau, dauguma man buvo negirdėti..Gal dėl to, kad mažai domiuosi

mačiau, kaip viena moteriškai masažavo veidą man atrodo

nors buvo kažkoks depiliacijos stendas..
Dekoratyvinės kosmetikos stendų man pritruko. Aišku, labiausiai merginos ir ne tik merginos

spietėsi prie Inglot stendų. Man buvimo parodoje pradžioje dar pavyko išsirinkti blizgesį, spalvą, o vėliau dar sykį nuėjom, tai ... neprieisi. Ir šiaip, kažkokios piktos buvo Inglot darbuotojos, šalia moteriškė stovėjo, 5 kartus prašė veidrodžio, kol padavė

ir pikta visa tokia darbuotoja..

kokios ten nuolaidos buvo, tai nežinau, nes nežinau kainų, bet draugė sakė, kad šepetėliai lyg brangesni parodoje buvo nei įprastai

prie kitos prof. kosmetikos stendų, lygtais MUF, o gal ir klystu, visiškai nebuvo įmanoma prieiti
Plaukų priemonių didžiausią stendą turėjo salon+, lyg toks pavadinimas (siaubas, kas man su tais pavadinimais

), tai aš nusipirkau pabandymui tigi šampūną, kondicionierių ir joico kaukę. Dar mane domino Plaukų simfonijos stendas, aliejuką nusipirkau. Vyriškis labai įkalbinėjo daugiau kažką nusipirkt, bet nepirkau

kalendorių davė. Išmečiau, nereikalingas

dar kažkokiam stende nusipirkau biosilk plaukų šilką, 35lt kainavo, o ar čia su nuolaida a be, nežinau

patiko kažkoks stendas, "beauty" žodis buvo pavadinime, irgi nepamenu, tai perki vieną prekę - antrą gauni nemokamai

o kainos tikrai buvo saloninės, nes draugė ten pirkosi kaukę, tai už 35lt paėmėm kaukę ir dar tokią pat davė, bet du kartus bandė nusukt ir iškišt šampūną, du kartus kartojom, kad norim ne šampūno, o antros tokios pačios kaukės

Egipto žemės stende nusipirkau carmex vazeliną, 16lt kainavo, man rodos pilna kaina pardavinėjo..
Kiek kur norėjau ką nors, tai visur mėginėliai buvo parduodami, bet tikrai ne visur domėjausi. Po 1lt, po 4lt. Dykai dalino tik skrajutes, va tų tai nebuvo gaila

vienas vaikinukas davė arbatos paragauti. Vyko parodomieji kirpimai, kasų pynimas, šukuosenų darymas, plaukų priauginimas, blakstienų priauginimas.
Išeinant, apie 13val, rūbinėse buvo eilės ir nebebuvo vietų kur kabinti paltus

rūbininkės buvo tikros širšės. Mes norėjom atlaisvinti savo vietas ir moteriai vienai atiduoti, bet net nesiklausė
Kitais metais irgi eičiau, man patiko.