Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepimai apie "PELENĖS" parodą

Vienai dienai tik galioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 02 26, 12:47)
Na ka- siemet visu menesiu veliau, bet lauktoji 20-toji tarptautinė grožio industrijos paroda  startuos  balandžio 5-7  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

yeeeyy thumbup.gif eisim ir vel ! nors praeita pelene nesuzavejo ir zadejau nebeeit bet po metu ir vel noras atsirado,nu kaip gi ten nenueiti biggrin.gif!
Atsakyti
Merginos, o ten būna nuolaidos, ar kainos tokios pacios kaip parduotuvese?
Ziūriu, kad Krinona dalyvauja, noriu "morką" nusipirkti, tai galvoju gal nuolaidų kokių bus.
Atsakyti
Aš jau nusipirkau bilietą, eisiu šeštadienį, galėsiu parašyti įspūdžius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2013 04 04, 12:56)
Ziūriu, kad Krinona dalyvauja, noriu "morką" nusipirkti, tai galvoju gal nuolaidų kokių bus.

tikrai buna,beto visad galima pasidereti,jei gera liezuvi turite biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Element @ 2013 04 04, 12:53)
yeeeyy  thumbup.gif  eisim ir vel ! nors praeita pelene nesuzavejo ir zadejau nebeeit bet po metu ir vel noras atsirado,nu kaip gi ten nenueiti biggrin.gif!

as ir paskutiniaja nusivyliau,bet si jubiliejine,skaiciau,kad pirma kart kelios atidarytos expoziciju sales net bus smile.gif Dedu viltis,kad bus verta demesio.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 04 04, 13:33)
tikrai buna,beto visad galima pasidereti,jei gera liezuvi turite biggrin.gif
Papildyta:

as ir paskutiniaja nusivyliau,bet si jubiliejine,skaiciau,kad pirma kart kelios atidarytos expoziciju sales net bus smile.gif Dedu viltis,kad bus verta demesio.

tikiuos ir as drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif o kur jus randar dalyviu sarasus? Jau reikia pradet planuot ka pirksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Mačiau Loccitane dalyvauja ir bus 20% nuolaida produkcijai. Tuo mano žinios ir baigias biggrin.gif

Pakvietimų gavau, tai ryt eisiu, nors realiai nieko man ten nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flo. @ 2013 04 04, 15:27)
Mačiau Loccitane dalyvauja ir bus 20% nuolaida produkcijai. Tuo mano žinios ir baigias biggrin.gif

Pakvietimų gavau, tai ryt eisiu, nors realiai nieko man ten nereikia biggrin.gif

Labai lauksiu atsiliepimų bigsmile.gif
Loccitane turiu gimtadieninę nuolaidą, tai tik dėl Loccitane nelabai apsimoka eit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žėrutis: 04 balandžio 2013 - 15:05
QUOTE(Jovita23 @ 2013 04 04, 00:56)

Nevisada ir ne viskam smile.gif
Atsakyti
Plauku prieziuros priemonems nuolaidos buna visuomet (Kaaral, Macadamia, Schwarzkof, Tigi, Joico), taip pat Inglot, Erdesda (tik ne Screenface produkcijai) taiko iki 20%, Mira Liuks ir O.D.A. keliais litai pigiau parduoda.
Atsakyti
Kur gaunat pakvietimu? biggrin.gif
Atsakyti