Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(liekna @ 2009 03 14, 00:46)
kur būna linų sėmenų aliejaus pirkti?  smile.gif  aš tai galiukams naudoju iš prof plaukų priežiūros priemonių sėmenų aliejuką, o paprasto tai nemačius pirkti  ax.gif
Papildyta:
pasiskaičiau čia apie jūsų visus grybų aliejus ir kitus bandymus dabar galvoju , pasiskaitinėtų kas nors iš farmacijos kompanijų apie mūsų eksperimentus  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

maisto prekiu parduotuveje, turguje
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 03 14, 00:00)
maisto prekiu parduotuveje, turguje

aha, mama sakė kad turguj matė... tik sako ar nekenkia ten tokie neaiškūs.. unsure.gif
Atsakyti
as vis dar neatsidziaugiu linu semenu ir ricinos aliejum smile.gif

Atsakyti
man pats geriausias SIMONDSUJU aliejus,tepu plauku galiukus kas antra vakara ir laikau per nakti,isplovus plaukus dar tepu galus su kerastase aliejuku,ir dar i savaite karta stengiuosi pasidaryti namine kauke su ricinos aliejumi.. rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
einu istepsiu saknis varnalesu aliejuka su rozmarinu EA ir palaikysiu iki vakaro... bigsmile.gif
nesuprantu, atrodo aliejumi tepu galiukus 2-3k per savaite ir vsi tiek ziauriai skilineja. ne tas zodis doh.gif gal del to kad paskutini karat per pilnati kirpau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 14, 13:35)
einu istepsiu saknis varnalesu aliejuka su rozmarinu EA ir palaikysiu iki vakaro...  bigsmile.gif
nesuprantu, atrodo aliejumi tepu galiukus 2-3k per savaite ir vsi tiek ziauriai skilineja. ne tas zodis  doh.gif  gal del to kad paskutini karat per pilnati kirpau?  g.gif

nu as ir taikau ant geru dienu kirpt biggrin.gif bet seip tai gal skirtingo ilgio plaukai,nenusikerpa visi iskart unsure.gif

pabandyk dar slapoku isplautu galiuku kokius 1-2 cm istept ricinos aliejum,skaiciau labai sulaiko dregme,pati bandziau patiko,nebesipucia smile.gif
jei nesi didele naturaliste gali pabandyt kerastase yra aliejukas nuo skilinejimo,ten 95 % silikonas,raso kad sulipina tuos galus ir uzkoncervuoja,tik gerai imirkyt reik ypac pirmais kartais smile.gif
***Issisakojusiu galiuku,pleiskanu profilaktikai,augimui skatinti:

5 lasai rosewood EA
5 lasai rozmarinu EA
5 lasai coriander EA
2 oz bazinio aliejaus
Tepti kaskart plauku galiukus arba gausiai patepti pries plovima ir palaikyti valanda.Tatip pat galima siuos EA (iskyrus kokosu)sulasinti i naturalu sampuna ir naudoti siekiant sustiprinti efekta.
Atsakyti
smile.gif+2009 03 14, 11:45-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 14, 11:45)
nu as ir taikau ant geru dienu kirpt biggrin.gif bet seip tai gal skirtingo ilgio plaukai,nenusikerpa visi iskart unsure.gif

pabandyk dar slapoku isplautu galiuku kokius 1-2 cm istept ricinos aliejum,skaiciau labai sulaiko dregme,pati bandziau patiko,nebesipucia smile.gif
jei nesi didele naturaliste gali pabandyt kerastase yra aliejukas nuo skilinejimo,ten 95 % silikonas,raso kad sulipina tuos galus ir uzkoncervuoja,tik gerai imirkyt reik ypac pirmais kartais smile.gif

nemegstu tu priemoniu galiukams, mano plaukai iskarpyti tai sunku tepti. Turiu ir semenu aliejuka (chemini) ir glisskur bet reikia tada ant visu plauku tepti doh.gif

o paskui ricina nenuplauti? taip ir palikti? neriebina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 14, 13:57)
nemegstu tu priemoniu galiukams, mano plaukai iskarpyti tai sunku tepti. Turiu ir semenu aliejuka (chemini) ir glisskur bet reikia tada ant visu plauku tepti  doh.gif

o paskui ricina nenuplauti? taip ir palikti? neriebina?  g.gif

ricinos neplaunu,nepasakyciau kad labai riebaluojas,mano sausi,be to tepi tik viena kita lasiuka ant paciu galiuku.
pas mane ir iskarpyti,tai kur imanoma patepu o per visus virsutinius tik perbraukiu aliejuku suteptom rankom,ka cia daugiau pridarysi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyciuke @ 2009 03 13, 23:31)
O jis tikrai nerafinuotas?kaip atrodo gal turi kokia foto? ax.gif  nes jau as is sveiku produktu esu nusipirkusi kokosu alieju tam buteliuke tokiam, bet va pasirodo jis rafinuotas doh.gif

Tie kur parašyta organinis ar ekologiškas ir kaina nėra maža, būna nerafinuoti, jei pirkai pigų - tai aišku rafinuotas ax.gif tas už 9 Lt Sveikuose produktuose tikrai rafinuotas, o tas pats tūris už 24 Lt - jau nerafinuotas ax.gif
Atsakyti
padėkit mergaitės. daug visko prirašyta apie natūralius aliejus ir kaukes plaukams, bet nerandu nieko apie natūralius šampūnus unsure.gif gal ieškot nemoku, bet per paiešką man tokios temelės neduoda. jei tokia tema jau yra nukreipkit prašau mane ten. Sorry, kad čia klausiu 4u.gif biški poster_offtopic.gif gavos
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2009 03 16, 19:19)
padėkit mergaitės. daug visko prirašyta apie natūralius aliejus ir kaukes plaukams, bet nerandu nieko apie natūralius šampūnus unsure.gif gal ieškot nemoku, bet per paiešką man tokios temelės neduoda. jei tokia tema jau yra nukreipkit prašau mane ten. Sorry, kad čia klausiu 4u.gif biški  poster_offtopic.gif gavos

cia kalbama ir apie pirktinius naturalius sampunus
Kazkur turejau ir kaip paciai pasigaminti sampuna, bet nebezinau kur tas receptukas pasidejo blush2.gif
Atsakyti
Kunigunda ačiū labai 4u.gif . Dar norėjau paklausti, gal žinot kur Kaune galima įsigyti makadamijų riešutų aliejaus?
Atsakyti