Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(ausrele @ 2009 03 20, 17:34)

blush2.gif aha, ir kepure jam pasirode po mano grasinimo tokia grazi ir nuostabi ir ziauriai tinkanti miegamajam lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va, as pagaliau prisiruosiau istept plaukus ir saknis varnalesu aliejumi su rozmarinu AE, jau 3 karta tepu, taip noriu graziu plauku, kad greiciau augtu ir neslinktu unsure.gif laikysiu iki ryt pietu, tik kur kokia kepure rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 19, 14:39)
as tai su jokiais maiseliais ant galvos normaliai neisimiegociau, ir juo labiau su ranksluostiniais  turbanais  biggrin.gif  tai sutepus plaukus aliejum supinu auksta kasa, o ant pagalves uzmetu palute storesne kad neisiriebaluotu, ir miegu sau ramiai  thumbup.gif

man galva sala, jeigu issitepu aliejum ir neuzsidedu maisiuko lotuliukas.gif kazkaip pripratau miegot, tai netrukdo smile.gif tik draugas numeta komentara: vel tu su savo aliejais doh.gif
Papildyta:
smile.gif+2009 03 19, 18:00-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 19, 18:00)
man rozmarinu kvapas wub.gif  drinks_cheers.gif

man nuo rozmarinu EA bloga darosi ir galva svaigsta doh.gif vienakart panaudojau tai puse dienos silpna vaiksciojau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(fishke @ 2009 03 19, 13:53)
o ant etiketės rašo LINŲ SĖKLŲ aliejus  unsure.gif 

linu seklos ir yra semenys mirksiukas.gif cia kaip azuolo seklos - giles smile.gif
Atsakyti
o kiek reikia lasint EA (pvz rozmarinu) i bazini alieju darant kauke plaukams? kiek uztektu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 21, 11:40)
o kiek reikia lasint EA (pvz rozmarinu) i bazini alieju darant kauke plaukams? kiek uztektu?  g.gif

mazdaug i valgoma sauksta bazinio 5 eterinio,lyg tai taip esu radus..bet pagrindinis dalykas lasinti tiek kiek tu pakeli,nes as pvz rozmarino pradejau nuo 1-2 lasiuku,nes seip sunkiai pernesu tokius kvapus,paskui pripratau,patiko tai lasinu daugiau.
mano uzsienietiskoj instrukcijoj panasei parasyta,kad alieju vartojant pirma kart det 1-2 lasiukus ir stebet save,nes ea kaip ir vaistas gali sukelt visokias reakcijas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 21, 09:40)
o kiek reikia lasint EA (pvz rozmarinu) i bazini alieju darant kauke plaukams? kiek uztektu?  g.gif

20 ml -10 lasu, bet pradek nuo maziau
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 21, 14:46)
20 ml -10 lasu, bet pradek nuo maziau

20 ml tai mazdaug valgomas saukstas ar daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 21, 00:11)
nu va, as pagaliau prisiruosiau istept plaukus ir saknis varnalesu aliejumi su rozmarinu AE, jau 3 karta tepu, taip noriu graziu plauku, kad greiciau augtu ir neslinktu  unsure.gif  laikysiu iki ryt pietu, tik kur kokia kepure rasti  g.gif

as vis dar su ta kauke!!! tingiu plauti doh.gif o jau praejo 13val doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 21, 12:48-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 21, 12:48)
20 ml tai mazdaug valgomas saukstas ar daugiau?

5 ml yra arbatinis saukstelis, bet siaip tai skiriasi tie arbatiniai sauksteliai -todel as turiu tam reikalui matuokli ax.gif, o ir alieju konsistencija tuti savo skirtumu
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 21, 12:55)
as vis dar su ta kauke!!! tingiu plauti  doh.gif  o jau praejo 13val  doh.gif

as taip pat miegojau siand su varnalesom 4u.gif thumbup.gif tai ir laikyk jei turi galimybiu, nepakenks 4u.gif
Atsakyti
as siandien miegojau su kokosais smile.gif
Atsakyti
as sianakt miegojau su linu semenu al,rosmarinu EA ir trupuciu vit a,e,d ir c,vyras sake kvapas kaip sieno kupetos biggrin.gif o kadangi nepirma kart toki deduos tai vos uzuodes klausia-vel kluone miegosim? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti