Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

prisiskaiciau cia ir nusipirkau linu semenu aliejaus, ishsitepiau plaukucius, susisukau i kuoduka ir pramiegojau visa nakti. kazkip tikejausi geresnio rezulato. esu bandzius ir su alyvuogiu aliejumi ishsitepti plaukucius, tai pastarasis geresni rezultata paliko
Atsakyti

Gal galit pasakyti, ar aliejų plaukams galima naudoti prieš kiekvieną galvos plovimą? Ar pakanka 1 kartą per savaitę? Nusipirkau ir pradėjau naudoti Varnalėšų aliejų su keramidais is Saforos. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(estate @ 2009 04 12, 21:55)
Aš pabandžiau alyvuogių aliejumi ištepti plaukus ir palaikyti apie 20 minučių, labai atsigavo thumbup.gif  Tik netepiau pačios galvos odos, bijojau, kad nesusiriebaluotų labai, bet viskas labai lengvai ir gražiai išsiplovė smile.gif

O as tepu ir pacia galvos oda. Issiplauna neblogai, bet tenka 3 kartus muilinti galva ir tiek.

Stai mano receptelis:
saukstelis (desertinis) ricinu ir alyvuogiu aliejaus + 2 lasai levandu eterinio aliejaus. Taip isgelbejau savo luzinejancius sausus galiukus - man padejo. thumbup.gif
Laikau apie 40 min.
Kai plauku bukle pablogeja tokias proceduras darau 2 kartus per savaite, kai pagereja reciau. ax.gif
Atsakyti
As tepu nakciai kokosu alieju ant plauku galiuku ir plaunu organiniu sampunu galva, nu plaukai vistiek kaip pakulos, daryk, ka nori doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 23 balandžio 2009 - 08:06
as dabar stengiuosi kiekv nakty su varnalesu aliejumi miegoti... blush2.gif jis be jokiu parabenu, sulfatu...itrinu i saknis ir siek tiek ant plauku...su maiseliu ir ranksluostuku miegu...super,man patinka... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 04 23, 08:06)
As tepu  nakciai kokosu alieju ant plauku galiuku ir plaunu organiniu sampunu galva, nu plaukai vistiek kaip pakulos, daryk,  ka nori doh.gif  doh.gif

o pabandykit per visą plaukų ilgį tepti, ne tik galiukus mirksiukas.gif arba pamaišyti kokosų aliejų su kokiu riebesniu (ricinų ar kitokį).
o kaukę kokią ar balzamą po plovimo naudojat?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 04 23, 09:10)
as dabar stengiuosi kiekv nakty su varnalesu aliejumi miegoti... blush2.gif  jis be jokiu parabenu, sulfatu...itrinu i saknis ir siek tiek ant plauku...su maiseliu ir ranksluostuku miegu...super,man patinka... wub.gif

Siuo metu ir as naudoju varnalesu alieju, maisau ji su naturaliu jonazoles aliejumi, kuris padeda esant plauku slinkimui, riebiems plaukams.. Bet vis dar neatsikratau plauku sausumo, turbut bandysiu ricinos det galams.

O po kiek laiko nusidazius plaukus vel galima teptis aliejais?
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2009 04 23, 11:41)

O po kiek laiko nusidazius plaukus vel galima teptis aliejais?

as tai jau po 2-3 savaiciu dedu, matau kada nusiplauna spalva, ir negaila sugadinti ir tepu....
Atsakyti
QUOTE(be*starlet @ 2009 04 23, 10:41)
Siuo metu ir as naudoju varnalesu alieju, maisau ji su naturaliu jonazoles aliejumi, kuris padeda esant plauku slinkimui, riebiems plaukams.. Bet vis dar neatsikratau plauku sausumo, turbut bandysiu ricinos det galams.

kur perkate jonažolės aliejų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 04 23, 11:59)
kur perkate jonažolės aliejų? 4u.gif

As Kaune radau kosmetikos isparduotuveje "Aistruoleje" (jei neklystu) rusiskos kosmetikos truputi, tarp ju ir buvo jonazoles aliejus.
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2009 04 23, 10:44)
o pabandykit per visą plaukų ilgį tepti, ne tik galiukus mirksiukas.gif arba pamaišyti kokosų aliejų su kokiu riebesniu (ricinų ar kitokį).
o kaukę kokią ar balzamą po plovimo naudojat?

tepu nuo puses ilgio kazkur, prie saknu nenoriu, nes linke prisiplot plaukai, ir apskritai kiek alieju esu naudojus, ne karto nepastebejau kad po plovimo plaukai butu svelnesni nors kiek... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2009 04 23, 14:37)
tepu nuo puses ilgio kazkur, prie saknu nenoriu, nes linke prisiplot plaukai, ir apskritai kiek alieju esu naudojus, ne karto nepastebejau kad po plovimo plaukai butu svelnesni nors kiek...  g.gif
as kai buvau uzvedusi labai sveika gyvenimo buda taip pat naudojau linu semenu alieju,alyvuogiu alieju,bet galiu pasakyti,kad plaukams is to nieko gero.Palyginus su aliejukais ar serumais skirtais butent plaukams,tokie kaip tas varnalesu aliejukas ir pan.siuo metu naudoju vienos profesionalios kirpykliniu prekiu firmos visa linija,tarp ju ir aliejuka-seruma galiukams,tai net po pirmo panaudojimo matosi labai geri rezultatai,mamai nupirkau jai taip pat labai patiko,jos plaukai labai ilgi,bet po plovimo tokie susivele buna,o po to aliejuko tai tiesiog zvilga,manau neverta tais valgomaisiais aliejais plauku teplioti,o tuo aliejuku-serumu tai labai dziaugiuosi kad atradau,nes 100ml tik apie 30lt,ir jo ilgam uztenka,o ir kvapas malonus,bet svarbiausia kad plaukam labai tinka thumbup.gif
Atsakyti