Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Marrry @ 2009 05 19, 12:06)
o kur galima butu isigyti naturalaus varnalesu aliejaus?

Pasiskaityk maždaug nuo 30psl, apie jį daug info rasi mirksiukas.gif
QUOTE(rujo @ 2009 05 19, 12:31)
Laba,

Labai sauni temele  thumbup.gif  reik ir man paeksperimentuoti ir savo  plaukucius atgaivinti biggrin.gif 
Tik man klausimukas iskilo, kaip jus tuos aliejus tepate? nu ta prasme ar visus plaukus grynai tik su aliejumi? ar kazkaip dar skiedziate?

Taip gryną, tik kai kurios tepasi visus plaukus, kitos tik šaknis, dar kitos tik galiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 19 gegužės 2009 - 14:48
maye man super varnalėšų aliejus, plaukai apstojo slinkti. Noriu pati pradėti gamintis, tuomet ne tik šaknis, bet ir visus plaukus tepsiuos. Vaistinėje klausiau tai neturi, bet prisiminiau kad kaime prie upelio esu anksčiau mačiusi augant, noriu paklausti kokiu metu tas šaknis kastis, lygtai kažkur skaičiau kad per žydėjimą, bet dabar nerandu? mastau.gif
Ir ar galima ne su migdolų aliejumi darytis? Gal sakau ne visi gali virti, įdomu su kokiu yra pagamintas tas mano pirktinis, kur kažkada foto buvau idėjusi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 19 gegužės 2009 - 15:12
QUOTE(ernesin @ 2009 05 19, 16:11)
maye man super varnalėšų aliejus, plaukai apstojo slinkti. Noriu pati pradėti gamintis, tuomet ne tik šaknis, bet ir visus plaukus tepsiuos. Vaistinėje klausiau tai neturi, bet prisiminiau kad kaime prie upelio esu anksčiau mačiusi augant, noriu paklausti kokiu metu tas šaknis kastis, lygtai kažkur skaičiau kad per žydėjimą, bet dabar nerandu? mastau.gif

o as skaiciau kad varanlesas kasti reikia arba velai rudeni arba labai anksti pavasari g.gif geriausia naudoti jaunas varnalesas
Atsakyti
QUOTE(marijax @ 2009 04 25, 17:12)
Uzklausiu ir cia, pas jumi. Ar kuri esate naudojusi gyvaciu alieju plaukams? Jis, neva, padeda nuo plauku slinkimo, suteikia jiems zvilgesio. Na, jis labiau gydantis. Stai kaip jis atrodo: http://umma.islam.ru...ry/--2009-01-26

blink.gif nu cia tai butu eksperimentas lotuliukas.gif

QUOTE(dezma @ 2009 05 05, 19:25)
Jonažolių receptas aliejuje.
ka daro plaukams sitas aliejus? mirksiukas.gif

Skirtas riebių plaukų priežiūrai, skatina plaukų augimą, naikina pleiskanas.

Sakykit, o varnalesu aliejus labai riebina? g.gif nes kai galvos oda riebi... doh.gif
Atsakyti
o vat as pagalvojau.. cia buvo idetas receptas kaip pagaminti varnalesu alieju.. o galima pagaminti su kitom zolem alieju? vat namie turiu dziovintu apyniu, berzu lapu, dilgeles, gal visai butu gerai pagaminti ir dilgeliu aliejaus biggrin.gif nes plauti nuoviru kazkaip neapsimoka, vis tiek neilgai buna ant odos, isgaruoja juk... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 20, 15:08)
Sakykit, o varnalesu aliejus labai riebina? g.gif nes kai galvos oda riebi... doh.gif

mano ir riebi, bet nieko blogo nepastebejau nuo varnalesu aliejaus.

Beje, darau tokia kauke nakciai: Jonazoliu al.+varnalesu al.+rozmarinu EA, man labai tinka turint problemiska galva smile.gif

QUOTE(Eve-line @ 2009 05 20, 15:31)
o vat as pagalvojau.. cia buvo idetas receptas kaip pagaminti varnalesu alieju.. o galima pagaminti su kitom zolem alieju? vat namie turiu dziovintu apyniu, berzu lapu, dilgeles, gal visai butu gerai pagaminti ir dilgeliu aliejaus  biggrin.gif nes plauti nuoviru kazkaip neapsimoka, vis tiek neilgai buna ant odos, isgaruoja juk...  biggrin.gif

Vat , man ir buvo mintis, kad galima pasidaryt is lietuvisku visokiu augalu/zoleliu aliejus, manau tikrai butu efektyvu. reiks kada gamyba uzsiimti namie pagaliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 20, 15:08)

Man taip pat visai neriebalina, nors plaukai linkę greitai susiriebaluoti mirksiukas.gif

QUOTE(Eve-line @ 2009 05 20, 15:31)
o vat as pagalvojau.. cia buvo idetas receptas kaip pagaminti varnalesu alieju.. o galima pagaminti su kitom zolem alieju? vat namie turiu dziovintu apyniu, berzu lapu, dilgeles, gal visai butu gerai pagaminti ir dilgeliu aliejaus  biggrin.gif

Geras biggrin.gif , nu man lygiai ta pati mintis su dilgėlėmis šiandien šovė į galvą, tik galvoju kokį aliejų reikėtų pasirinkti bigsmile.gif
Atsakyti
Gal nieko naujo,bet visai ydomu.. cool.gif
http://gyvenimas.del...php?id=22262322
Atsakyti
O varnalesu alieju koki perkat? g.gif cia ta is Saforos? ar kokios vaistines? g.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karjeriste: 21 gegužės 2009 - 21:51
Pigu ir paprasta: ricinu aliejus ax.gif
gal sunkokai issiplauna, bet poveikis- thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dar juo gerai blakstienas tept smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 05 22, 12:49)
Pigu ir paprasta: ricinu aliejus ax.gif
gal sunkokai issiplauna, bet poveikis- thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
dar juo gerai blakstienas tept smile.gif

vis girdziu kad ricina padeda blakstienoms, bet ar kam akivaizdziai yra pagereje ju bukle? patankejo? pailgejo? Pati tepu jau menuo blakstienas ir antakius ricina, nieko nepastebiu..
Papildyta:
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 21, 22:42)
O varnalesu alieju koki perkat? g.gif cia ta is Saforos? ar kokios vaistines? g.gif

As pirkau is Martinos
Atsakyti