Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

Laba diena 4u.gif

QUOTE(sliver @ 2009 05 29, 14:20)
Nerafinuotas kokosų aliejus plaukams daug kam tinka, man irgi labai, nes giliai įsigeria, minkština, drėkina, o rafinuotas tai paprasti riebalai ir neįsigeria. Nerafinuotas dar ir kvepia labai skaniai. rolleyes.gif

nusipirkau ir as siandien kokoso aliejaus,bet taip ir nesuprantu rafinuotas jis ar ne g.gif
Raso 100% coconut oil,from Shri Lanka ir viskas,daugiau nieko g.gif Tai pagalvojau,kad nerafinuotas,bet nekvepia jis jokiais kokosais,visiskai bekvapis unsure.gif
Ir rankose tirpsta iskart...

Likau nesusipratus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 28, 07:58)
Teko galva plauti bliude.

o siaip aliejus nauddoju 2 kartus per savaite, todel tikrai galiu pasakyti ar matosi poveikis ar ne. Nuo linu semesnu aliejaus iskart matau - plaukai minksti ir zvilga.  thumbup.gif 
Nuo sezamu  schmoll.gif
Makadamiju man irgi stebuklu nepadare.
varnalesu patinka  thumbup.gif

Man irgi sezamų schmoll.gif kaip ir jokio poveikio nejaučiu g.gif
Alyvuogių aliejus irgi didelio įspūdžio nepadarė blush2.gif
Tai laukiu kol atkeliaus kokosų aliejus, gal pagaliaus bus tas kuris tiks mano plaukams wub.gif Jei ne, tai teks ieškoti toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karamel'e: 29 gegužės 2009 - 18:50
Sveikos, sėdžiu galvą apsirišus rankšluosčiu, laikau alyvuogių aliejų ant plaukų. biggrin.gif Nusprendžiau nebenaudot džiovintuvo ir pradėt gaivint plaukus, nes galai be proto išsausėję..
Atsakyti
QUOTE(JuicyTube @ 2009 05 29, 20:45)
Sveikos, sėdžiu galvą apsirišus rankšluosčiu, laikau alyvuogių aliejų ant plaukų.  biggrin.gif  Nusprendžiau nebenaudot džiovintuvo ir pradėt gaivint plaukus, nes galai be proto išsausėję..

saunuole kad taip nusprendei 4u.gif
man kokosu tai super...naudoju ji gal nuo kovo men, bet tik dabar supratau koks jis fainas..nes palaikius per nakti, isplovus su sampunu, nedejau jokio balzamo...tai ka tu..plaukai silkiniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 05 29, 20:57)
saunuole kad taip nusprendei  4u.gif
man kokosu tai super...naudoju ji gal nuo kovo men, bet tik dabar supratau koks jis fainas..nes palaikius per nakti, isplovus su sampunu, nedejau jokio balzamo...tai ka tu..plaukai silkiniai  wub.gif

as tai vis nedristu jo pirkti. jei jis yra kietas, tai kaip ji uztept ant plauku, sildyt? nes as megstu kai plaukai aliejuoti aliejuoti buna. Mano plaukai labai sausi tai sugeria alieju labai greitai, tai tenka daaaaug teplioti.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 05 29, 21:04)
as tai vis nedristu jo pirkti. jei jis yra kietas, tai kaip ji uztept ant plauku, sildyt? nes as megstu kai plaukai aliejuoti aliejuoti buna. Mano plaukai labai sausi tai sugeria alieju labai greitai, tai tenka daaaaug teplioti.

o tu pabandyk 4u.gif jis gi ant ranku susyla... 4u.gif ir kvepia, ir gerai susigeria i plaukus...toks malonus tepti, nelyginsi su varnalesu smirdalyne biggrin.gif nors ir varnalesos man jau kvepia bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti

o tu pabandyk 4u.gif jis gi ant ranku susyla... 4u.gif ir kvepia, ir gerai susigeria i plaukus...toks malonus tepti, nelyginsi su varnalesu smirdalyne biggrin.gif nors ir varnalesos man jau kvepia bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 05 29, 19:39)
Laba diena  4u.gif
nusipirkau ir as siandien kokoso aliejaus,bet taip ir nesuprantu rafinuotas jis ar ne  g.gif
Raso 100% coconut oil,from Shri Lanka ir viskas,daugiau nieko  g.gif  Tai pagalvojau,kad nerafinuotas,bet nekvepia jis jokiais kokosais,visiskai bekvapis  unsure.gif
Ir rankose tirpsta iskart...

Likau nesusipratus... unsure.gif

Jei nekvepia, greičiausiai rafinuotas. Užrašas 100 proc. coconut oil reiškia, kad tai kokosų aliejus, jis gali būti ir rafinuotas, ir nerafinuotas. Ant nerafinuotų aliejų dažniausiai būna rašoma, kad jie nerafinuoti.

Gal šitą pirkot? Šis rafinuotas.

http://www.sveikipro...d...80&id=18026

Beje, rafinuoti aliejai beveik visada būna pigesni negu nerafinuoti. Jei pigus, greičiausiai rafinuotas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sliver: 30 gegužės 2009 - 13:10
QUOTE(sliver @ 2009 05 29, 17:20)
Nerafinuotas aliejus šaknų neapsunkina, jeigu po to yra gerai išplaunamas. Kaip tik aliejus pamaitina plaukus nuo šaknų, kas stiprina plauką iš vidaus. Aliejus ant šaknų gali netikt tik tais atvejais, kai netinka kažkoks konkretus aliejus arba kai jis yra rafinuotas.

man atrodo, kad ir turincioms riebia galvos oda, aliejus ant saknu- nelabai schmoll.gif taigi dar labiau riebina. nebent butu kaip tik skirtas riebiai galvos odai, kiek zinau tai butu kameliju ir jonazoles aliejai, o kiti ne unsure.gif

nebutina sildyt- uztenka vonioj maudantis padejus palaikyti arba i rankas paimti- nuo vandens garu ar ranku silumos jis iskart issilydo ir gaunasi skystas aliejus mirksiukas.gif o paskui ant plauku tikrai nesusoka i kieta mase smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 30 gegužės 2009 - 15:00
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 30, 15:30)
nebutina sildyt- uztenka vonioj maudantis padejus palaikyti arba i rankas paimti- nuo vandens garu ar ranku silumos jis iskart issilydo ir gaunasi skystas aliejus:mirksiukas: o paskui ant plauku tikrai nesusoka i kieta mase smile.gif

Merginos, o kokį nerafinuotą kokosų aliejų labiausiai rekomenduotumėte? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 30, 15:33)
Merginos, o kokį nerafinuotą kokosų aliejų labiausiai rekomenduotumėte? mirksiukas.gif

Man ir labai idomu butu suzinoti, nes pasirodo, kad turiu rafinuota. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 05 30, 15:30)
man atrodo, kad ir turincioms riebia galvos oda, aliejus ant saknu- nelabai schmoll.gif taigi dar labiau riebina. nebent butu kaip tik skirtas riebiai galvos odai, kiek zinau tai butu kameliju ir jonazoles aliejai, o kiti ne unsure.gif

Taip sakau dėl to, kad aliejus, koks bebūtų, vėliau būna išplaunamas šampūnu. Tiek riebi, tiek sausa galvos oda sugers kažkiek aliejaus, o perteklius bus pašalinamas. Riebi oda nesugers daugiau aliejaus negu sausa (nors sausa galvos oda yra labai retas dalykas), po to aliejaus perteklius bus išplaunamas. Šampūnas tai ne muilas ir jis išplauna geriau, todėl šiuo požiūriu lyginti su veido oda nėra priežasties. Aliejus dažnai padeda nuo riebalavimosi, nes oda, gaunanti pakankamai drėgmės ir riebalų, nebe tiek daug gamina riebalų pati. Išimtis yra taukmedžio (shea) sviestas, nes jis susigeria ir išsiplauna kitaip negu kiti aliejai. Taip pat aliejaus sunkumas ir riebumas yra skirtingi dalykai. Abu jie neturi reikšmės riebalavimuisi. Šiaip aliejai nėra skirti riebiems plaukams, jie arba reguliuoja plaukų riebumą, arba ne, nes yra spaudžiami iš kažkokio augalo, kuris nėra niekaip pagerinamas, jei kalbam apie nerafinuotus aliejus. Augalai turi kažkokias savybes, o jau žmonės jas sau "pasiskyrė". Žodžiu, aliejus gali nepasižymėti plaukų riebumą reguliuojančiomis savybėmis, bet padėties neblogins. Čia rašiau vien apie nerafinuotus aliejus.
Atsakyti