QUOTE(echmėja @ 2014 02 27, 23:56)
Musu trimeciui irgi beda su dantukais, vasara vedziau pas odontologa, paziurejo, sake laukt kol paaugs, valom saziningai dantukus kasdien, bet ju bukle labai sparciai blogeja, is pradziu buvo tik papilkejimai o dabar jau pajuode ir taisyt reiktu mano akom ziurint 5 dantis.. Kiek kainuoja dantu taisymas su narkoze kaune kmuk ir privaciuose kabinetuose?
na KMUK sulaukus eiles apie 8 - 9 menesius tai man rodos nieko nekainuotu

bijau zinoma pameluoti, bet mano vaikui trauke du dantukus KMUK ir mes nieko nemokejom

o t aisyti reikiia irgi nemazai, bet nuejom be jokiu narkoziu i privacia klinika, pirma karta spyriojosi, nesieido, teko palaikyti bet nuo sekancio karto sedi be problemu

netgi pats laukia kada eis pas dantiste

visgi perlauzem mes ji, nes sutaisius viska su narkoze tiketina kad irv uzauges bijos, nors ner juk del ko
tiesa Kaune Černikio klinikoje Šiaurės pr. gydo su narkoze, mes ten buvom uzsirašę, tai narkozės kaina 1000 t plius plombų kainos dideles pakankamai ... bet mes po to atsisakem nes tikejom kad visgi pavyks be tu narkoziu... ir pavyko
QUOTE(egllute @ 2014 03 30, 19:04)
Beskaitydama susidariau vaizdą, kad tėveliams neleidžia būti operacinėje tuo metu kai atliekamas dantukų tvarkymas ar traukimas... Tikrai negalima kartu būti?
zinoma ka neleidzia, as atnesiau vaika pati i operacine, o ten kokie 5 asmenys personalo su tom kaukem jau lauke, liepe guldyti ant stalo ir iseiti, maciau kaip dejo jam kaukyte ir daugiau nieko, laukiau uz duru kol pakvies, kadangi maniskiui rove tai po 10 min jau pakviete ir jis buvo nubudes

jautesi gerai, nemiegojo ir palatoj ir namo isejom po valandos