Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų gydymas su narkoze

man trauke dantis su narkoze, kiek supratau (dave kruva lapu informacijos) narkoze naudojama skirtinga nei per operacijas, kadangi zmogus gali girdeti ir reaguoti i gydytojo reikalavimus, uz tai nepalieka pasekmiu atminciai. Pries pradedant taisyti suleidziami ir vietiniai nuskausminamieji tik pats to aisku nejauti. As asmeniskai pradejau girdet tik kai pasake "nu bandom stotis", daugiau tikrai nieko nejauciau , nemaciau ir negirdejau. Kiek uzims laiko tai cia matyt priklauso nuo to ka ruosiasi daryt ir paskui dar valandziuke atsipeiket is narkozes. As labai patenkinta ir galvojau, kad jei tik bus problemu su sunum tai iskart imsiu narkoze, bet jis labai drasiai susitvarke ir net be jokio nuskausminimo.
Atsakyti
Mano dukrytei tai narkozė veikė apie pusvalandį, poto po kokių 10 min. ji pradėjo "išeidinėti" iš narkozės. Man tai buvo klaiku kai rekėjo vaiką laikyti, o jai tuo metu dėjo kaukę kad jau užmigtų. Aišku dabar, kai praėjo jau keli mėnesiai po visko, beveik pasimiršo tas košmaras, bet TIKRAI NEBENORĖČIAU to išgyventi. verysad.gif
Atsakyti
mus irgi siuncia dantukus su narkoze taisytis, nes kitaip karailaitis nesiduoda.Nezinau man labai neramu, labai nenoriu tos narkozes, be to mes dar turim sirdies yda. Gal atsiras mamu kuriu vaikuciams taise su narkoze dantukus, Klaipedoje, ir pas kokia gydytoja. Klaipedoje sake yra dvi. Labai prasau atsiliepkit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 07 25, 09:43)
mus irgi siuncia dantukus su narkoze taisytis, nes kitaip karailaitis nesiduoda.Nezinau man labai neramu, labai nenoriu tos narkozes, be to mes dar turim sirdies yda. Gal atsiras mamu kuriu vaikuciams taise su narkoze dantukus, Klaipedoje, ir pas kokia gydytoja. Klaipedoje  sake yra dvi. Labai prasau atsiliepkit verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 07 25, 09:43)
mus irgi siuncia dantukus su narkoze taisytis, nes kitaip karailaitis nesiduoda.Nezinau man labai neramu, labai nenoriu tos narkozes, be to mes dar turim sirdies yda. Gal atsiras mamu kuriu vaikuciams taise su narkoze dantukus, Klaipedoje, ir pas kokia gydytoja. Klaipedoje  sake yra dvi. Labai prasau atsiliepkit verysad.gif

Labas, vaiku ligoninej taiso vyras su zmona odontologai. Mums su narkoze tvarke vyras, nebepamenu pavarde, reiktu paziureti vaiko kortele. Jei dar aktualus sis klausimas, parasyk man i AZ ir as pasistengsiu suzinoti. smile.gif
Atsakyti
Musu jauciu irgi laukia dantuku taisymas su narkoze,nes niekaip daktare jo neprisisnekina,nors pas mus tik 2 kruminukus bliombuoti reikia,visi kiti sveiki dantukai.Norejau paklausti ar uz narkoze teko paciom moket ar ji buvo kompensuojama,jei teko tai jei nepaslaptis tai kiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enriko mama: 13 rugpjūčio 2008 - 13:51
QUOTE(Enriko mama @ 2008 08 13, 14:50)
Musu jauciu irgi laukia dantuku taisymas su narkoze,nes niekaip daktare jo neprisisnekina,nors pas mus tik 2 kruminukus bliombuoti reikia,visi kiti sveiki dantukai.Norejau paklausti ar uz narkoze teko paciom moket ar ji buvo kompensuojama,jei teko tai jei nepaslaptis tai kiek?

Sveiki, siaip dantu taisymas ligonineje su narkoze nemokamas, bet jei noridemesio tai zinai kaip buna ... Mokejom ( i kisene) anestezistei ir paciam daktarui. Kokias sumas parasysiu i az. O kokiam jus mieste?
Atsakyti
doh.gif Vakar gavau žinutę iš vienos mamytės, ji klausė kaip mums viskas buvo, bet šiandien noriu jai papasakoti, o žinutės nebematau verysad.gif Net nebepamenu jos nik'o. Atsiliepkit, jei dar aktuali ta tema, viską papasakosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airidux: 22 rugpjūčio 2008 - 16:41
Jei galit papasakokit cia,nes musu tas laukia,sunus neprisileido dantistes,tai laukiam kada prades vel skaudet ir vaziuosim i klinikas tada taisyti. verysad.gif
Atsakyti
bet jum tiktai 2 metukai doh.gif
Atsakyti
O aš gavau siuntimą ir važiuosiu į KMUK rautis su narkoze.
Atsakyti
MAn baisu jau darosi.Buvo vėl užėję skaudėt mažajam, neįsivaizduoju ką daryt.Tik sakau kad važiuojam pas gydytoją ir ašaros upeliais. verysad.gif
Atsakyti