Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų gydymas su narkoze

Aš jau čia, GITANA B. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Airidux @ 2008 08 22, 17:40)
doh.gif Vakar gavau žinutę iš vienos mamytės, ji klausė kaip mums viskas buvo, bet šiandien noriu jai papasakoti, o žinutės nebematau  verysad.gif  Net nebepamenu jos nik'o. Atsiliepkit, jei dar  aktuali ta tema, viską papasakosiu  4u.gif

Va matot kad nepamiršau mirksiukas.gif
Papildyta:
Kai jau naktim nebegalėjo miegoti, turėdavau duoti nuo skausmo. Tada dar pabandžiau vesti pas kitą, ne pas mūsų šeimos stomotologę, tai mažoji visai pasiuto net kedėj nesėdėjo. O kai pasakė gydytoja, kad yra 2 krūminiai sugedę ir kuo greičiau tvarkyti, nu ką pasiskambinau į ligoninę ir užregistravau. Tikėjausi kad kol prieis laikas dukrytė leisis tvarkoma, bet .... nesileido net veidrodėlio į burną įkišti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(GITANA.B @ 2008 08 26, 17:47)
MAn baisu jau darosi.Buvo vėl užėję skaudėt mažajam, neįsivaizduoju ką daryt.Tik sakau kad važiuojam pas gydytoją ir ašaros upeliais. verysad.gif

tai kaip suprantu didziajam o ne mazajam skauda doh.gif
Tai dantisto neprisileidzia visiskai ane?
Atsakyti
QUOTE(Airidux @ 2008 08 26, 17:55)
Aš jau čia, GITANA B.  mirksiukas.gif
Papildyta:
Va matot kad nepamiršau  mirksiukas.gif
Papildyta:
Kai jau naktim nebegalėjo miegoti, turėdavau duoti nuo skausmo. Tada dar pabandžiau vesti pas kitą, ne pas mūsų šeimos stomotologę, tai mažoji visai pasiuto net kedėj nesėdėjo. O kai pasakė gydytoja, kad yra 2 krūminiai sugedę ir kuo greičiau tvarkyti, nu ką pasiskambinau į ligoninę ir užregistravau. Tikėjausi kad kol prieis laikas dukrytė leisis tvarkoma, bet .... nesileido net veidrodėlio į burną įkišti  doh.gif

Aš jau praradau bet kokią viltį ,kad prišnekinsiu.Jis pas bet kokį gydytoją neina,paniška baimė.O kai mažiukas buvo tai nei skiepijant neverkdavo.Kai iš venos kraują ėmė seselė susiruošė laikyti,o jis nė nemirktelėjo tik žiūrėjo ką jam daro ir kaip kraujas bėga. doh.gif Visos aplink buvusios seselės apstulbę žiūrėjo.Na o dabar doh.gif Ir niekas jo neišgazdino,joks gydytojas su juo grubus nebuvo.Nesuprantu schmoll.gif
Papildyta:
Tai visa esmė,kad mažajam pagalba reikalinga.Didysis tik dabar profilaktiškai eis tikrintis ir kiek plika akim mačiau skylučių ar parudavimų nesimato.O kas liečia dantų valymą ,tai nelabai dažnai valo blush2.gif O dantų neskaudėjo nė karto.
Papildyta:
[B]AiriduxO kiek laiko ligoninėje praleidot?
Atsakyti
Bet juk mažasis dar labai mažas, tik metukai bus doh.gif Tai yra nors apžiūrėjęs daktaras? ar matot koks dantukas skauda? net nesuprantu, kaip tokiam mažam doh.gif Bet valyti būtinai reikia, mano dukrelės apie metukus buvo pradėję smarkiai juoduoti, tai stomotologė irgi laikant jos rankas ir pražiodinus truputį, pakrapštė ir sakė ne gedimas o tiesiog apnašos. Nors valėm dantukus, bet ji rekomendavo pirkti pastą visiškai be fluoro, taip ir padarėm ir ką jūs galvojat, antrą tūbelę kaip naudojom tikrai praėjo visiškai tas juodavimas. Dabar mažajam irgi žiūriu taspats, tai nupirkom vėl tą pastą, turėtų nuvalyti.
Negulėjom, o tik keliom valandom apsilankėm ligoninėj. Prieš narkozę gal pusvalandį kol suveikė raminamoji tabletė, poto tvarkė dantukus iki valandos ir poto kai išeidinėjo iš narkozės gal valandą dar pabuvom palatoj ir kai jau pradėjo normaliai šnekėti, nebekliedėti važiavom namučiu.
Atsakyti
QUOTE(Airidux @ 2008 08 26, 18:21)
Bet juk mažasis dar labai mažas, tik metukai bus  doh.gif  Tai yra nors apžiūrėjęs daktaras? ar matot koks dantukas skauda? net nesuprantu, kaip tokiam mažam  doh.gif  Bet valyti būtinai reikia, mano dukrelės apie metukus buvo pradėję smarkiai juoduoti, tai stomotologė irgi laikant jos rankas ir pražiodinus truputį, pakrapštė ir sakė ne gedimas o tiesiog apnašos. Nors valėm dantukus, bet ji rekomendavo pirkti pastą visiškai be fluoro, taip ir padarėm ir ką jūs galvojat, antrą tūbelę kaip naudojom tikrai praėjo visiškai tas juodavimas. Dabar mažajam irgi žiūriu taspats, tai nupirkom vėl tą pastą, turėtų nuvalyti.
Negulėjom, o tik keliom valandom apsilankėm ligoninėj. Prieš narkozę gal pusvalandį kol suveikė raminamoji tabletė, poto tvarkė dantukus iki valandos ir poto kai išeidinėjo iš narkozės gal valandą dar pabuvom palatoj ir kai jau pradėjo normaliai šnekėti, nebekliedėti važiavom namučiu.

Apsirikai,mano mažajam trys su trupučiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
prasyciau kontaktu i a/z Klaipėdedoje kur su narkoze taiso
Atsakyti
Klaipėdos vaikų ligoninėj taiso žmona su vyru žinau, bet nepamenu pavardės. Paskambinkit į Karoso g. konsultacinę polikliniką ir paklauskit, aš pati ten registravausi pas vyrą..
Papildyta:
QUOTE(GITANA.B @ 2008 08 27, 11:44)
Apsirikai,mano mažajam trys su trupučiu. mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau tikrai nusišnekėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip čia man surodė? Gal ne į tavo vaikučių liniuotę pažiūrėjau doh.gif ax.gif
Atsakyti
GITANA B. kaip jums sekasi? kaip dantukai?
Atsakyti
Gal kas vilniuje gali patarti su narkoze kokioje klinikoje gydo?
Atsakyti
modeliukai, vat dar klausimą turiu?
kaip ten pati pradžia vyksta, netepmia gi iškart į operacinę, man vat problema kaip jį prišnekinti išvis į ligoninę nueiti?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2008 09 04, 16:10)
modeliukai, vat dar klausimą turiu?
kaip ten pati pradžia vyksta, netepmia gi iškart į operacinę, man vat problema kaip jį prišnekinti išvis į ligoninę nueiti?

Tai va, priėmime suformina visus dok ir nuveda į palatą, tada atneša ligoninės pižama, vaikas persirengia ir laukiam kol kas įlįs ir ką pasakys. O varge, kaip atsimenu, bet niekur nedingsi kad tokie bailiukai mūsų vaikučiai doh.gif Duoda tokią tabletytę nuryti be jokio vandenuko, nors maniškė dar nebuvo vaistų rijusi, bet prarijo šiaip ne taip. Taip vaikas įtartinom akytėm į mus su tėčiu žiūrėjo verysad.gif
Po tos tabletė vaikas palieka po kokių 10min toks ramus, atrodo orientuojasi viskas gerai, bet ramiai. Tada liepė atnešti vaiką į kabinetą kuriame ir tvarkė dantukus. Jau kai vyras nešė, ji blaškėsi, o kai pasodino į dantisto kėdę ji pradėjo drąskytis, kai dėjo kaukę. Tada aš pati sėdau į tą kėdę ir reikėjo man ją laikyti ant savęs o jai dėjo kaukę. Na labai kaliku kai vaikas sukasi į tave o jam negali niekuom padėti ir ji greit užmigo. Tada išėjome iš kabineto, o daktaras kol suskaičiavo kiek reiks tvarkyti ir ką darys laukėme koridoriuje. Tada mus pakvietė ir paaiškino ką jis darys, parodė visus gedimus dantukų...
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2008 09 04, 18:09)
Tai va, priėmime suformina visus dok ir nuveda į palatą, tada atneša ligoninės pižama, vaikas persirengia ir laukiam kol kas įlįs ir ką pasakys. O varge, kaip atsimenu, bet niekur nedingsi kad tokie bailiukai mūsų vaikučiai  doh.gif  Duoda tokią tabletytę nuryti be jokio vandenuko, nors maniškė dar nebuvo vaistų rijusi, bet prarijo šiaip ne taip. Taip vaikas įtartinom akytėm į mus su tėčiu žiūrėjo  verysad.gif
Po tos tabletė vaikas palieka po kokių 10min toks ramus, atrodo orientuojasi viskas gerai, bet ramiai. Tada liepė atnešti vaiką į kabinetą kuriame ir tvarkė dantukus. Jau kai vyras nešė, ji blaškėsi, o kai pasodino į dantisto kėdę ji pradėjo drąskytis, kai dėjo kaukę. Tada aš pati sėdau į tą kėdę ir reikėjo man ją laikyti ant savęs o jai dėjo kaukę. Na labai kaliku kai vaikas sukasi į tave o jam negali niekuom padėti ir ji greit užmigo. Tada išėjome iš kabineto, o daktaras kol suskaičiavo kiek reiks tvarkyti ir ką darys laukėme koridoriuje. Tada mus pakvietė ir paaiškino ką jis darys, parodė visus gedimus dantukų...

dieve aukštielnikas kaip baisu, net nupurtė doh.gif o kada turėjai galimybę įduoti pinigėlius gydytojui ir anesteziologui? Tai kiek finale jums dantų sutaisė? pas mus sugede keturi dantukai, nor gali rasti ir daugiau.Ir kiek laiko visa procedūra truko? Tiesa mes trumuti kosti, kažin ar galima tada taisytis dantukus?
Atsakyti
Pinigeliai keliauja pries pradedant proceduras. Kai ateina ir anesteziste duoda ta tablete, ir kai ateina gydytojas susipazinti. Zinojom kad du tikrai sugede, o sutvarke 4 ir dar priekinis klibejo tai nebekankinom vaiko namie ir istrauke ten. Narkoze buvo apie pusvalandi tai per ta laika sutvarke, poto vaika nunese i atsibudimo palata kazkokia, tada kai ji pradejo atsibudineti atnese mums i palata. Po pusvalandzio leido duoti gurksneli vandens, turekite negazuoto buteliuka, poto po valandos iki puses stiklines ir jei nevemia keliaujat namo. Iseidinejant is narkozes biski kliedejo, vaidenosi jai, bes koki 10min. Zodziu po poros valandu viso kosmaro isvaziavom namo su didele nuotaika, kad dantukai jau sveiki thumbup.gif
Atsakyti