Sindirela, o jus pas koki daktariuka keliausit? Kokia pavarde?
QUOTE(MODELiukai @ 2008 09 12, 09:14)
Sindirela, o jus pas koki daktariuka keliausit? Kokia pavarde?
atrodo pas Lescuviene

veziausi tiktai negazuoto vandenuko, na pizama atnese valdiska, nezinojom isvis kad reiks perrengti. Na o tapkiu tai nebus kur ir kada vaikscioti, nereikia manau. Viskas greit greit ir namo

Sindirela, kaip sekėsi?
Nagi, ir kur sindirela prapuolė

Nu sveika, štai ir aš
Na galiu pasakyti esu emociškai pervargus
Tai va papasakosiu viską nuo pradžių, atvažiavom apie pietus. Pasirodo nebuvom pasiodarę kraujo nusėdimo, nors Lornoje darėmes bnedrąjį tyrimą, bet jo nepadarė, pasirodo reik ir lotyniškai išmokti skaityti. Todėl vaiką vėl badė, ir atsakymo laukėm valandą
Atėjom į skyriu, gavom velnių nuo anesteziologės kad vėluojam, kai paaiškinau situacija sako čia ne mūsų problema, kad jūsų poliklinika to tyrimo neatliko. Nu ką tylėjau ir kentėjau
Visą laiką vaikui būriau kad einam daryti kardiogramą, jis jos nebijo todėl ramiai laikėsi. Pildydama dokumentus anestesiologė sako eisim pūsti balionas ir tavo dantukus bus sveiki, vaikas vien išgirdęs žodžius dantukai pradėjo verkti. Puoliau vaiką raminti sakau nebijok nieko tau nedarys, anesteziologe sakė man pradėjo aiškinti kad kaip tik vaikui viską reikia aiškinti nes jis jau didelis (5m.).Iškart davė tabletę, vaikas po to gąsdinimo visą laikė praverkė, sakydamas noriu namo.Na paskui nunešiau į ta palatą, davė tą kaukę tai klausė ir laikėsi normaliai. Viskas užtruko valandą laiko. Atsibudęs truputį verkė vėl sapaliodamas apie namus,na paskui dviem valandom užmigo.
Tiesa sutaisė 4 dantis, nors buvau įsitikinus kad juos trauks. Tiesa mačiau kad vienas dantukus lyg ir juodoja bet jo netaisė, nes sakė nereikia, na įdomu kiek jis ilgai bus sveikas
Ačiū dievui kad vaikas apie dantis nieko nežino, prisimena tą kaukę ir kad ištraukė kateterį, daugiau nieko.
Tiesa gydytoaj nebuvo atėjuisi nei prieš nei po, beje ir pažymos darželiui neišrašė, sesutė sakė o kodėl jūs neprašėt?
vienžo...

Na galiu pasakyti esu emociškai pervargus

Tai va papasakosiu viską nuo pradžių, atvažiavom apie pietus. Pasirodo nebuvom pasiodarę kraujo nusėdimo, nors Lornoje darėmes bnedrąjį tyrimą, bet jo nepadarė, pasirodo reik ir lotyniškai išmokti skaityti. Todėl vaiką vėl badė, ir atsakymo laukėm valandą

Atėjom į skyriu, gavom velnių nuo anesteziologės kad vėluojam, kai paaiškinau situacija sako čia ne mūsų problema, kad jūsų poliklinika to tyrimo neatliko. Nu ką tylėjau ir kentėjau

Tiesa sutaisė 4 dantis, nors buvau įsitikinus kad juos trauks. Tiesa mačiau kad vienas dantukus lyg ir juodoja bet jo netaisė, nes sakė nereikia, na įdomu kiek jis ilgai bus sveikas

Ačiū dievui kad vaikas apie dantis nieko nežino, prisimena tą kaukę ir kad ištraukė kateterį, daugiau nieko.

vienžo...
labas, truputi kitaip bet panasiai kaip ir mums
tai pazyma prasyk savo gydytojos, o is ligonines ji gaus ataskaita internetu. Tai tas juoduojantis dantukas kuris? Gal priekyje? Tai palepint "ant ledu" ir nebegalejai jei apsauke o gydytoja net nesirode
Na svarbiausia, kad daugiau ten nebereiktu rodytis, kad tie musu vaikai su stomotologais ne ligoninej sutartu

šiaip ant ledų gydytojai daviau jau operacijos metu, o anesteziologei niekaip neišėjo nes buvo daug žmonių, na galvojau duosiu po visko.Bet manau kad jos galėjo pasidalinti, nes po viskos būtent anesteziologe atejo pas mus
o dantukas tai viršuje pats galutinis. I darza jau nėjom tris dienas, tai jei netingėsiu nuesiu iki gydytojos.Matai kad gaus info mūsų gydytoja nieko negirdėjau, o kas tau tai sakė? O kas jus panašaus buvo?

o dantukas tai viršuje pats galutinis. I darza jau nėjom tris dienas, tai jei netingėsiu nuesiu iki gydytojos.Matai kad gaus info mūsų gydytoja nieko negirdėjau, o kas tau tai sakė? O kas jus panašaus buvo?
Aš pati po visko paprašiau gydytojo, tai jis pasakė el-paštu dabar ataskaitos iš ligoninės dažniausiai eina. Norėjau dar pati pasiskaityti ką parašė, bet negavau.
Na o panašiai tai kaip ir mums viskas klostėsi, kaip pasakojau. Tik priėmine nebedarė jokių tyrimų, nes Lorna viską padarė
Na o panašiai tai kaip ir mums viskas klostėsi, kaip pasakojau. Tik priėmine nebedarė jokių tyrimų, nes Lorna viską padarė

na reiškia ta atasikaitą reiks pas gydytoją pasiskaityt
duok dieve kad daugiau ligoninės paslaugų neprirektu.O tu gal pradėjai vaikui riboti kokius saldumynus?

nea neriboju, bet saikingai valgo pati.