Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

pas kitus teks doh.gif
Atsakyti
Na va štai ir vėl nauji namučiai. Gal kas žinot, ar daugiau brangiau kainuos mašinos draudimas, jei vairuoju aš ,,žalias lapelis" ir vyras turintis didelį vairavimo stažą. Juk tikriausiai draudžaintis reikia abu asmenis vairuojančius mašiną įrašyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 02 24, 14:55)
Na va štai ir vėl nauji namučiai. Gal kas žinot, ar daugiau brangiau kainuos mašinos draudimas, jei  vairuoju aš ,,žalias lapelis" ir vyras turintis didelį vairavimo stažą. Juk tikriausiai draudžaintis reikia abu asmenis vairuojančius mašiną įrašyti? g.gif

va kaip tik sen draudziausi......
mums su lapukais, man is visu draudimu pigiausiai gavosi PZU draudimas..... nes abu reikia irasyti.... su situo draudimu kazkaip sake gali bet kas vairuoti, vistiek draudimas galios.... BTA pries tai drausdavausi tai brangiau budavo....
Atsakyti
Na va štai ir vėl nauji namučiai. Gal kas žinot, ar daugiau brangiau kainuos mašinos draudimas, jei  vairuoju aš ,,žalias lapelis" ir vyras turintis didelį vairavimo stažą. Juk tikriausiai draudžaintis reikia abu asmenis vairuojančius mašiną įrašyti? g.gif

Mes apforminom kaip šeimos auto. Nes kitaip, jei užrašinėt tik ant manęs ir draust tik ant manęs, tai būtų labai daug doh.gif O dabar, aišku daugiau, nei draudžiant tik ant vairuotojo su geru stažu, bet nelabai skaudžiai per kišenę trenkia palyginus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 02 24, 16:22)
va kaip tik sen draudziausi......
mums su lapukais, man is visu draudimu pigiausiai gavosi PZU draudimas..... nes abu reikia irasyti.... su situo draudimu kazkaip sake gali bet kas vairuoti, vistiek draudimas galios.... BTA pries tai drausdavausi tai brangiau budavo....

Ačiū ,eskimute, Signa, mano vyras kaip tik visą laiką PZU ir draudžia mašiną, tai dabar baigiasi draudimas, tai užtat ir teiraujuosi, kaip čia yra su tais draudimais, nes dabar dar ir aš ,,žalias lapelis" prisidėsiu.
Atsakyti

Kainuos brangiau. Tik nepamirskit nurodyti, kad vienas is galimu vairuotoju neturi stazo. Dabar galvoju, kad turbut drausti tik vienam vairuotojui ir nebegalima. Tik yra salyga: neturi stazo iki 5 metu arba iki 25 metu amziaus. Tuomet draudimas brangesnis. Dar kaina priklauso nuo masinos kubaturos ir ar vaziuosit i uzsieni. Simet draudimas pabranges. Pernai mokejom maziau, nors as dar neturejau reikiamo stazo. Geriausia draustis per brokerius.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 02 24, 16:22)
Ačiū ,eskimute, Signa, mano vyras kaip tik visą laiką PZU ir draudžia mašiną, tai dabar baigiasi draudimas, tai užtat ir teiraujuosi, kaip čia yra su tais draudimais, nes dabar dar  ir  aš ,,žalias lapelis" prisidėsiu.

seip vat as pas drauga klausiau, kuris draudime dirbo tai pigiausias sake INDUSTRIJOS GARANTAS, bet as pasiklausiau sendien tai ten salygos pakeistos. Sake pigu tam kas turi 6 metus stazo vairavimo, o lapukams labai brangu..... BTA kai as prisidejau prie vyro irgi brangu buvo, kazkaip ar ne apie 70 lt menesiui doh.gif (gal but ir ne tiek nepamenu tiksliai), o vat sita draudziau trims menesiams, tai lyginant kur po menesi tai menuo uz dyka praktiskai gavosi g.gif
Atsakyti

Skrenda lektuvas. Pilotas per garsiakalbi sako:
Mieli keleiviai, jus sveikina lektuvo pilotas toks ir toks.
Dabar isgirsite skrydzio informacija. Mes skrendame 10 kilometru aukstyje, greitis 900 km/h, temperatura lauke... bl*.. A-A-A-A-A!
KAS CIA DABAR?!! Nu p*zdec...
Lektuvo salone mirtina tyla.
Po minutes per garsiakalbius vel pasigirdo piloto balsas:
Atsiprasau visu keleiviu, tiesiog musu stiuardese netycia ispyle
ant manes karstos kavos puodeli. Matytumet jus dabar mano baltas kelnes is priekio..
Vyras is pirmos eiles: Tavo kelnes tai pox! Matytum tu mano kelnes is uzpakalio...

blush2.gif patersiau eteri
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 24, 17:40)
Skrenda lektuvas. Pilotas per garsiakalbi  sako:
    Mieli keleiviai, jus sveikina lektuvo pilotas toks ir  toks.
    Dabar isgirsite skrydzio informacija. Mes skrendame 10 kilometru aukstyje, greitis  900 km/h, temperatura lauke... bl*.. A-A-A-A-A!
    KAS CIA DABAR?!! Nu p*zdec...
    Lektuvo salone mirtina tyla.
    Po minutes per  garsiakalbius vel pasigirdo piloto balsas:
    Atsiprasau visu keleiviu,  tiesiog musu stiuardese netycia ispyle
    ant manes karstos kavos puodeli.  Matytumet jus dabar mano baltas kelnes is priekio..
    Vyras is pirmos  eiles: Tavo kelnes tai pox! Matytum tu mano kelnes is  uzpakalio...

blush2.gif patersiau eteri

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 02 24, 17:26)
seip vat as pas drauga klausiau, kuris draudime dirbo tai pigiausias sake INDUSTRIJOS GARANTAS, bet as pasiklausiau sendien tai ten salygos pakeistos. Sake pigu tam kas turi 6 metus stazo vairavimo, o lapukams labai brangu..... BTA kai as prisidejau prie vyro irgi brangu buvo, kazkaip ar ne apie 70 lt menesiui  doh.gif  (gal but ir ne tiek nepamenu tiksliai), o vat sita draudziau trims menesiams, tai lyginant kur po menesi tai menuo uz dyka praktiskai gavosi  g.gif

Mes paprastai metams draudžiame, aš galvoju, kad metams išeina pigiau, negu kas keli mėnesiai vis iš naujo drausti. g.gif
Atsakyti
Visai norėčiau ir aš įsirašyt į žalialapių gretas blush2.gif
Išlaikiau 2007.11.27,bet savo mašiniuką prieš pusmetį nusipirkau tik. Dabar važinėju kiekvieną dieną, ir [tfu tfu tfu], gana sėkmingai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eskimute: 24 vasario 2009 - 16:56
QUOTE(eskimute @ 2009 02 24, 16:54)
Visai norėčiau ir aš įsirašyt į žalialapių gretas  blush2.gif
Išlaikiau 2007.11.27,bet savo mašiniuką prieš pusmetį nusipirkau tik. Dabar važinėju kiekvieną dieną, ir [tfu tfu tfu], gana sėkmingai  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti