Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(staselė @ 2009 02 24, 16:47)
Mes paprastai metams draudžiame, aš galvoju, kad metams išeina pigiau, negu kas keli mėnesiai vis iš naujo drausti. g.gif

taip taip apsimoka labiau, visiskai sutinku drinks_cheers.gif tiesiog, kai mes apdraudem pusei metu, suluzo spynele ir menesi laiko stovejo, tada patvarke ir suluzo man amortiku laikikliai ir vel menesi remontavimas ieskojimas kur remontuoti ir tt.... tai kazkaip dabar trumpesniam laikui imam, bet musu masiniukas jau senas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 02 24, 16:47)
Mes paprastai metams draudžiame, aš galvoju, kad metams išeina pigiau, negu kas keli mėnesiai vis iš naujo drausti. g.gif

Pas mus irgi metams apdrausta drinks_cheers.gif PZU draudime kaip supratau rado geriausias sąlygas draudžiant dideliu stažu + kaip rizikos grupė žalialapis...
Atsakyti
QUOTE(wanila @ 2009 02 24, 20:07)
Pas mus irgi metams apdrausta  drinks_cheers.gif PZU draudime kaip supratau rado geriausias sąlygas draudžiant dideliu stažu + kaip rizikos grupė žalialapis...

Mes draudemes ERGO. Pigiausia varianta surado brokere.
Atsakyti
Na man su draudimais tai nėr problemų, geriausia draugytė dirba draudime.

O aš vat pasiguosti atėjau. Važinėjaus vakare po Klaipėdą, o po to moviau namo į Palangą. Ir visą kelią man priešais atvažiuojantys mirksėjo. Maždaug - ilgąsias kvaiša išsijunk, spigini. O mano ilgosios ir neįjungtos doh.gif Aš pradžioj net nesupratau bairio, draugės sako - jie galvoja, kad tu su ilgosiom varai naglai tai ir mirksi. Tai kai po to kas sumirksėdavo savo ilgosiomis aš irgi atsakydavau tuo pačiu. Na, kad matytų kas yra ilgosios. Ir va dabar į darbą ryte važiuojant buvau apmirksėta ir apipypinta doh.gif Dar užmiestyje tai dar, bet ką apie mane galvoja, kad aš mieste su ilgom važiuoju doh.gif
Nesupratau kas per bairis, ko mano tos lempos taip žlibint pradėjo, buvo viskas gerai, sureguliuota kaip reikia ir staiga - še tau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 25, 11:52)
Na man su draudimais tai nėr problemų, geriausia draugytė dirba draudime.

O aš vat pasiguosti atėjau. Važinėjaus vakare po Klaipėdą, o po to moviau namo į Palangą. Ir visą kelią man priešais atvažiuojantys mirksėjo. Maždaug - ilgąsias kvaiša išsijunk, spigini. O mano ilgosios ir neįjungtos doh.gif  Aš pradžioj net nesupratau bairio, draugės sako - jie galvoja, kad tu su ilgosiom varai naglai tai ir mirksi. Tai kai po to kas sumirksėdavo savo ilgosiomis aš irgi atsakydavau tuo pačiu. Na, kad matytų kas yra ilgosios. Ir va dabar į darbą ryte važiuojant buvau apmirksėta ir apipypinta doh.gif  Dar užmiestyje tai dar, bet ką apie mane galvoja, kad aš mieste su ilgom važiuoju doh.gif
Nesupratau kas per bairis, ko mano tos lempos taip žlibint pradėjo, buvo viskas gerai, sureguliuota kaip reikia ir staiga - še tau doh.gif

buvau pora kartu ant tokiu uzsirovus,kur mirktelejau kad ilgas issijungtu...tai kai parode savo 'tikrasias' ilgas sviesas-teko stoti kelkrastyje pastoveti akis pailsinti nes toliau vaziuoti negalejau,nieko nemaciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 25, 12:31)
buvau pora kartu ant tokiu uzsirovus,kur mirktelejau kad ilgas issijungtu...tai kai parode savo 'tikrasias' ilgas sviesas-teko stoti kelkrastyje pastoveti akis pailsinti nes toliau vaziuoti negalejau,nieko nemaciau  doh.gif

Siaubas. Bet aš nesuprantu kodėl taip pasidarė? Buvo viskas gerai...
Atsakyti
iki šiol man aiškino, kad mirksėjimas reiškia policiją, o mirktelėjimas ilgomis - kad važiuoji šviesų neįsijungęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 02 25, 12:13)
iki šiol man aiškino, kad mirksėjimas reiškia policiją, o mirktelėjimas ilgomis - kad važiuoji šviesų neįsijungęs g.gif

taip ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kaip čia buvo nuspręsta, kad jei mirksi ilgom, reiškia važiuoji su ilgom ir kitus akini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 02 25, 14:00)
tai kaip čia buvo nuspręsta, kad jei mirksi ilgom, reiškia važiuoji su ilgom ir kitus akini? g.gif

mirksejimas kelis kart trumpais 'mirktelejimais' reiskia policija
ijungimas ilgu sviesu, palaikymas 'vienas du' isjungimas reiskia kad priesais atvaziuojantis tave akina ir tu nori kad jis issijungtu ilgas sviesas
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 25, 13:39)
ijungimas ilgu sviesu, palaikymas 'vienas du' isjungimas reiskia kad priesais atvaziuojantis tave akina ir tu nori kad jis issijungtu ilgas sviesas

va apie tokį jungimą man dar instruktorius sakė kad tai reiškia jos važiuoji šviesų neįsijungęs. iki šiol jį taip ir naudojau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 25 vasario 2009 - 13:42
QUOTE(comep @ 2009 02 25, 13:39)
mirksejimas kelis kart trumpais 'mirktelejimais' reiskia policija

drinks_cheers.gif arba reikskia, kad neisijunges sviesu... zodziu mirksejimas - policija, o mirktelejimas - su ilgom arba be sviesu mirksiukas.gif
Atsakyti