Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2009 03 11, 20:47)
Nu pagaliau turiu muzikikę mašiniuke, nebereiks pačiai dainuoti clap.gif
Šiandien pas save kieme užmačiau roveriuką tokį kaip mano, ir turintį originalius kalpokus, kokį aš vieną pamečiau, ir pas jį vieno nėra lotuliukas.gif Nors imk ir nuimk jam ir antrą hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pas mane visad turi groti muzika, be jos taip tylu, ramu unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
QUOTE(l'eau @ 2009 03 12, 09:51)
aš turiu, bet nejungiu, mane blaško rolleyes.gif

As be muzikos ne is vietos smile.gif Ir su instruktorium, kai vazinejau pas ji istisai radija buvo ijungta, turbut, todel manes tai neblasko, tik padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 03 11, 20:47)
Šiandien pas save kieme užmačiau roveriuką tokį kaip mano, ir turintį originalius kalpokus, kokį aš vieną pamečiau, ir pas jį vieno nėra lotuliukas.gif Nors imk ir nuimk jam ir antrą hihihi.gif

QUOTE(comep @ 2009 03 12, 09:24)
sakai nesuprastu kad tas kalpokas pas tave atsidure?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu jus duodat biggrin.gif

QUOTE(zis @ 2009 03 12, 10:33)
Sveikutes 4u.gif

As be muzikos ne is vietos smile.gif Ir su instruktorium, kai vazinejau pas ji istisai radija buvo ijungta, turbut, todel manes tai neblasko, tik padeda smile.gif

aš irgi nemėgstu tylos mašinoj, man ir muzika turi groti ir dar kalbėti turi kažkas mašinoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 03 12, 10:33)
Sveikutes 4u.gif

aš pas intruktorių tokios 'muzikos' prisiklausiau, kad daugiau nebesinori biggrin.gif
Atsakyti
ooo, muzikytė tai puikus antistresas thumbup.gif
kai pirmą savarankiško vairavimo dieną teko savo roveriuką iš Panevėžio į Vilnių parvairuot, tai taip dainavau visa gerkle.. kuo baisiau darėsi, tuo garsiau dainavau lotuliukas.gif

Nors dabar tai nežinau - negirdžiu aš tos muzikos, mano duslintuvas su skylute blush2.gif
bet dėl šventos ramybės jungiuos - maža vėl koks stresas lotuliukas.gif
Atsakyti
aha, iš tiesų, muzika stresą nuima thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, vairuotojos 4u.gif priimsit? blush2.gif ax.gif
teises išsilaikiau vasario 28, pasiėmiau kovo 4 ir laužau dabar Peugeot 406 ir draugo nervus biggrin.gif
labai smagiai jūs čia gyvenat, kiek paskaitinėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 03 12, 12:22)
sveikos, vairuotojos  4u.gif  priimsit?  blush2.gif  ax.gif
teises išsilaikiau vasario 28, pasiėmiau kovo 4 ir laužau dabar Peugeot 406 ir draugo nervus  biggrin.gif
labai smagiai jūs čia gyvenat, kiek paskaitinėjau  smile.gif

sveika, kaip sekasi vairuoti? jau pati vairuoji ar tik su draugu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 12, 13:34)
sveika, kaip sekasi vairuoti? jau pati vairuoji ar tik su draugu?  mirksiukas.gif

kol kas lyg ir gerai (tfu tfu tfu per kairį petį tris kartus ax.gif ), jau pradėjau nervintis ant kitų vairuotojų visokių, kurie nemokšiškai vairuoja (dažniausiai tai būna tie, kurių ženklas ant mašinos subiniuko 70 reiškia ne greitį, o amžių...) ir ant visokių pėščiųjų smile.gif
kol kas tik su draugu, nes šeimoj mašinytė viena tik, tai nelabai yra galimybių vienai važinėt, o ir draugas iš kito miesto, tai tik po paskaitų pasivažinėju arba laisvalaikiu, kai susitinkam smile.gif svarbiausia neapleist ir bent šiek tiek važinėt, mama taip sako biggrin.gif nes pati turi stažą jau kokius 10metų, tačiau vairuot nebemoka (nors turbūt teisingiau būtų sakyt nebemokėjo iškart po išlaikymo rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 03 12, 14:22)
teises išsilaikiau vasario 28, pasiėmiau kovo 4 ir laužau dabar Peugeot 406 ir draugo nervus  biggrin.gif

sveika prisijungusi mirksiukas.gif

kalbant apie muzika, tai ir as megstu vaziuoti tik su garsia muzika, bet ne del to, kad stresuociau, bet paprasciausiai megstu garsiai klausytis muzikos ax.gif
dar kai tik tik buvau issilaikiusi teises vazinedavau su tylia muzika, nes negirdedavau masinos burzgimo, man tai diskomforta keldavo,bet vienas tolimuju reisu vairuotojas patare vazineti su kuo garsesne muzika ir kai ismoksiu per ta garsia muzika girdeti masiniuka, va tada vairuosiu gerai....nezinau kiek tame tiesos, bet kuo toliau tuo dazniau pradedu girdeti masinos veikima....gal ir tapsiu kada nors gera vairuotoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kRamTyk @ 2009 03 12, 12:22)

Sveika prisijungusi! 4u.gif Dar viena klaipediete i buri! drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(wikne @ 2009 03 12, 12:49)
kalbant apie muzika, tai ir as megstu vaziuoti tik su garsia muzika, bet ne del to, kad stresuociau, bet paprasciausiai megstu garsiai klausytis muzikos ax.gif

As taip pat vazineju su garsia muzika, ypac kai vaziuoju viena, pirma savaite tai isvis kazkaip nejungiau muzikos, kol pripratau prie vairavimo, o paskui... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 12, 12:08)
Nors dabar tai nežinau - negirdžiu aš tos muzikos, mano duslintuvas su skylute  blush2.gif  bet dėl šventos ramybės jungiuos - maža vėl koks stresas  lotuliukas.gif

Jetau, kaip juokiaus thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pas mane irgi normalus magas, bet antenos tik gabaliukas likęs, tai radija gaudo tik kas penktą stotį ir kas kilometrą vis kitą lotuliukas.gif . Žodžiu, kai suvokiu, kad dėl trugdžių pradeda dainuot dar man nė kart negirdėta kalba , vėl tenka prasibėgt kitos stoties ieškat biggrin.gif O MB tą anteną keičia jau kokie 3 mėn., įkvėpimo laukia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 12 kovo 2009 - 13:35