Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aga @ 2009 03 09, 20:09)
Nu vienu metu lėkiau 145, maškę išbandinėjau autostradoj, bet trumpą ruožą. O šiaip nepastėbejau, kad fotkintų, tikiuos taip ir nebuvo, nu labai labai tikiuos ax.gif

Taškai po metų nusiima lyg g.gif

Beje, aš nusifotkinau autostradoj, prieš Grigiškes pernai spalio pradžioj...Jau maniau kad "praslydau" ale nei velnio.. verysad.gif Surado vasario mėn.
Mano rezultatas - 137km/h....Paklaidą numinusavo mano naudai, tai liko 122...
Bet turint raumeny, kad lestinas greitis ten 80....baudos maža nepasirodė.
Ir visa diena sugaišta "svarstymui"....
Skraidykit aukštai....
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2009 03 10, 16:40)
Beje, aš nusifotkinau autostradoj, prieš Grigiškes pernai spalio pradžioj...Jau maniau kad "praslydau" ale nei velnio.. verysad.gif  Surado vasario mėn.
Mano rezultatas - 137km/h....Paklaidą numinusavo mano naudai, tai liko 122...
Bet turint raumeny, kad lestinas greitis ten 80....baudos maža nepasirodė.
Ir visa diena sugaišta "svarstymui"....
Skraidykit aukštai....

unsure.gif kiek baudos gavai? o taskus irgi prirase?
Atsakyti
Sukant kairėn laikaus taisyklės, kad jei tau įkals į dešinę pusę, tai būsi tu kalta, tai labai lengva susiorentuoti dabar ax.gif
Atsakyti
Visgi sukau i kaire (sekmingai smile.gif ), bet va ziedo siandien nepavyks isvengti doh.gif doh.gif smile.gif gerai, kad musu ziedas (santariskiu) dar ne toks baisus smile.gif o vat antakalnio ziedas (prie Petro ir Povilo baznycios), tai sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 03 10, 20:11)
Visgi sukau i kaire (sekmingai smile.gif ), bet va ziedo siandien nepavyks isvengti doh.gif  doh.gif  smile.gif gerai, kad musu ziedas (santariskiu) dar ne toks baisus smile.gif o vat antakalnio ziedas (prie Petro ir Povilo baznycios), tai sakes doh.gif

Pats baisiausias ziedas yra prie IKI(buvusio minsko) doh.gif O antakalnio lengvas labai,2 juostos.Kai ijungs svesoforus,bus visai pasaka.
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 03 10, 19:11)
Visgi sukau i kaire (sekmingai smile.gif ), bet va ziedo siandien nepavyks isvengti doh.gif  doh.gif  smile.gif gerai, kad musu ziedas (santariskiu) dar ne toks baisus smile.gif o vat antakalnio ziedas (prie Petro ir Povilo baznycios), tai sakes doh.gif

man atvirkščiai - antakalnis paprastai atrodo, o santariškių kartais pasimetu. bet va konstitucijos tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 03 10, 18:32)
Sukant kairėn laikaus taisyklės, kad jei tau įkals į dešinę pusę, tai būsi tu kalta, tai labai lengva susiorentuoti dabar ax.gif

Tai zinoma,juk reikia praleist vaziuojancius tiesiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 03 10, 21:55)
bet va konstitucijos tai doh.gif

Dar konstitucijos pamirsau doh.gif Ten ir baisybiu yra
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 03 10, 20:11)

Sveikutės, labai senai jau buvau pas jus... ax.gif teises turiu jau beveik tris metus, bet vat kiekvieną dieną važinėju jau truputį daugiau nei metus. Vairavimo jau nebebijau, nei miesto nei kaimo, nei tamsos, nei šviesos. tik vat su parkavimu vis dar kėbliau...vis dar ieškau kur plačiau nors ir toliau. doh.gif

Tai kaimynės žiuriu.. 4u.gif iš pradžių ir man neramu tas žiedas buvo..bet kai kiekvieną dieną minimum po du kartus pravažuoju, tai jau visai drąsu man jame rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(massandra @ 2009 03 10, 21:55)
Pats baisiausias ziedas yra prie IKI(buvusio minsko) doh.gif O antakalnio lengvas labai,2 juostos.Kai ijungs svesoforus,bus visai pasaka.

Man tai jie abu vienodi smile.gif O kai ijungs prie Petro ir Povilo sviesoforus blink.gif tai bus ten kosmaras doh.gif Visu pirma,kamsciai tikrai nesumazes,o kitas dalykas,nelabai kas pas mus zino kaip ziede su svesoforais vaziuot reikia doh.gif Buvo jau ijunge,megino,ir isjunge vel todel kad zmones nezinojo kaip ten pravaziuoti,tikras bardakas gavosi doh.gif gal tegu nejungia ju ten geriau... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2009 03 10, 18:32)

drinks_cheers.gif Mus taip moke kursuose,kieno desine puse musta-tas kaltas.Isvada-visada praleisk kliuti is desines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(massandra @ 2009 03 10, 22:57)
Dar konstitucijos pamirsau doh.gif Ten ir baisybiu yra

Aha, tas tai tikrai baisinis, ale man dar neteko ten paciai vaziuoti, bet net mano vyra tenais kartais apipypsi doh.gif
Va dabar du kartus pravaziavau sava zieda, na siandien problemu nekylo, o vakar sugebejau tenais uzgesti, pusiau ivaziavus, tai ir paciai buvo baisu ir vyra isgasdinau blush2.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif šaunuolė! o aš prisidžiaugus tai šiandien niekur neišvykau. Kažkaip viskas pas mane atkeliavo.. o ryte jau taip vairuot norėjosi, taip norėjosi.. doh.gif

QUOTE(zis @ 2009 03 10, 19:11)

Papildyta:
nu bet išvažiavai iš jo ax.gif
o vyras lai pratinasi - jie gi stiprioji lytis, turi nieko nebijot thumbup.gif
QUOTE(zis @ 2009 03 10, 21:17)
Va dabar du kartus pravaziavau sava zieda, na siandien problemu nekylo, o vakar sugebejau tenais uzgesti, pusiau ivaziavus, tai ir paciai buvo baisu ir vyra isgasdinau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 03 10, 21:08)
O kai ijungs prie Petro ir Povilo sviesoforus blink.gif tai bus ten kosmaras doh.gif

va va, žiedas su šviesoforu - stresas ne tik lapui biggrin.gif
QUOTE(zis @ 2009 03 10, 21:17)
Aha, tas tai tikrai baisinis, ale man dar neteko ten paciai vaziuoti, bet net mano vyra tenais kartais apipypsi doh.gif

ten visus apipypsi, nes važiuoja praktiškai kam kaip patinka doh.gif
Atsakyti