Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(denaxa @ 2009 03 13, 19:44)
Ne,ju maziau ir sunkesni.Vienas toks pats-T formos sankryza,na,cia taisytis galima,tai baikes,o kitas pratimas-taip vadinama "rampa",reikia tarp sustatytu fiskiu(tokiu koridorium) privaryti autobusa prie gale sustatytu fiskiu taip,kad galas atsidurtu metro atstume nuo galiniu fiskiu.Nezinau,ar suprantamai cia surasiau doh.gif

skamba ziauriai blink.gif , nesupratau nieko, bet geriau ir nesigilinsiu D kat. man tirkai nereikia, idomumo delei paklausiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 03 13, 20:45)
čia maždaug autiko vairavimo kokiu užupiu imitacija?

Na ne,po Uzupi atbuliniu nevazinejam lotuliukas.gif Ir uzupyje siauriau nei regitroj lotuliukas.gif
Kai grizdinejom i aikstele is miesto,galvoju,kaip cia dabar isipaisyti ant istisines neuzlipus kur tam siauram isvaziavime nupiesta sukant i kaire,o ten dar slagbaumas stovi doh.gif egzaminatorius,pamates, kad tos linijos saugausi sako,nekreipkit demesio i ta linija,netilpsim cia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
denaxa, o kokių kategorijų teises jau turit?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 13, 20:47)
skamba ziauriai  blink.gif , nesupratau nieko, bet geriau ir nesigilinsiu D kat. man tirkai nereikia, idomumo delei paklausiau 4u.gif

Na jo,ziauru cia yra tai,kad masinos galo tai nematai,turi tiesiog is lempos zinoti kada jau sustoti reikia doh.gif Sito pratimo gal labiau krovininems reikia,kad privaryt galu prie rampos krovinius iskraut,bet realybej nera taip kaip per egza,vis tiek kazkas pastovi ir pareguliuoja,ar pats islipi ir pasiziuri,o cia turi be sustojimo vaziuojant tiksliai privaryt doh.gif Ziurejau kaip fura su priekaba ten stume,ziauru doh.gif
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2009 03 13, 21:02)
denaxa, o kokių kategorijų teises jau turit?

B,D1,D, dar nedaug smile.gif
Atsakyti
dar kažkokia planuojat laikyt?
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 03 13, 19:44)
...o kitas pratimas - taip vadinama "rampa",reikia tarp sustatytu fiskiu(tokiu koridorium) privaryti autobusa prie gale sustatytu fiskiu taip,kad galas atsidurtu metro atstume nuo galiniu fiskiu.Nezinau,ar suprantamai cia surasiau doh.gif

jezau, man tai ilgai važiuojant atbulai tarp kokių mašinu, pastoviai krivaliojimai prieš galą prasideda, o čia dar tas metras gale... doh.gif

Šaunuolė tu drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
na, mane šiandien policija sustabdė doh.gif patikrino dokus, poto sako, kad pas jus šviesos nedega blink.gif sakau įjungtos gi ir rodau dar, jis man sako tik gabaritinės dega, sako įjunkit artimąsias unsure.gif nu galvoju, kas čia dabar, juk įjungtos tos šviesos. tai paklausė, kur važiuoju, pasakiau, čia pat, tai paleido sakydamas, kad netoli važiuoju tai perspėjimas, būčiau toliau, rašytų baudą, bet kad už ką taip ir nesupratau ax.gif kai saulė nusileis eisiu šviesų tikrint, gal tikrai kažkas ne taip unsure.gif
Atsakyti
Gal lemputė kokia perdegus, pas mane pradžioj kol laidų nepakeitė tai grybavo, praėjau TA ir paskui nustojo degt viena pusė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 03 13, 21:15)
dar kažkokia planuojat laikyt?

Na,dar C ir E visai noreciau,o kaip ten pasiseks-ziuresim,kainuoja nemazai sitie malonumai... ax.gif
Atsakyti
c - tai ar ne fūra, o e kas?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
As tai vakar apturejau kol kas ilgiausia kelione, kai vaziavau pati viena, tai nemazai streso apturejau smile.gif doh.gif Piko metu teko vaziuoti i senamiesti doh.gif o ten masinos nera kur pastatyti, is pradziu bandziau parkuotis ant kalno, ale nesekmingai blush2.gif tada nusispjoviau ir vaziavau kitur smile.gif tenais teko parkuotis 90 laipsniu (kol kas nemegstamiausias mano parkavimasis), is kokio 4-5 karto pavyko blush2.gif Griztant patekau i kamsti doh.gif o su benzinu kamsti stovet ne tas pats kas su dyzeliu, tai pora kartu gesau doh.gif o parvaziavus namo drebanciom kojom islipau is masinos smile.gif
Siandien pasivazinejau ir vel, tik si karta su MB, tai siek tiek drasiau buvo (nors pora kartu ji gerokai aprekiau del visokiu nesiliaujanciu aiskinimu lotuliukas.gif ), bet ir vel teko kamsti stovet verysad.gif fui koks nemalonus reikalas doh.gif
Po keliu pasivazinejimu jums kojos nustojo drebet islipus is masinos? 4u.gif
Atsakyti
man drebėdavo tik su instruktorium. jau išlaikius - iškart nustojo rolleyes.gif
Atsakyti