Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

zis man savaitę buvo baisu, net pamačius, kad iš užpakalio artėja mašina man kojos jau drebėdavo, o jei aš užgesiu, o jei į šikną įvažiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
ZIS, man kartais ir dabar dreba, jeigu nepasiseka gerai pavaziuoti.....
Kartais pati pamatau, kad sumaliau koki tais s..... tai tada dreba biggrin.gif
Atsakyti
Matyt mano silpnoji vieta yra širdis, o ne kojos lotuliukas.gif Pastarosios man nedrebėdavo niekad, o širdis va, buvo gerklėn palipus ne kartą. Paskutinį - kai per plauką kaimynų naujutėlaitės mašinos nenubraukiau, bo per veidrodžius kiemo žibinto akinančią šviesą ir blizgantį lietų temačiau karsta.gif Nors ... tada, jau išlipus ir supratus, kad tarp mano mašinos ir anos bamperio, pro kurį sukau, tik kartonas tetilptų, kojose tikrai kažką negero pajutau lotuliukas.gif
Atsakyti
o man tai kažkodėl tik viena koja drebėdavo g.gif biggrin.gif kairė, tai sankabos net neišmyndavau tuo metu biggrin.gif o kai apsipratau su savo maške, tai ir koja nustojo drebėti smile.gif dbr man jau dzin su savo ar ne su savo maške riedu thumbup.gif o anksčiau, tai sutikdavau vairuoti tik savo arba mb maškę rolleyes.gif
Atsakyti
na gi pasirodo mano artimosios šviesos tikrai dega kaip gabaritinės, gal perdegė artimųjų lemputės? g.gif bet ar tada neturėtų išvis nedegt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 15 kovo 2009 - 15:04
QUOTE(Gardee @ 2009 03 15, 15:03)
na gi pasirodo mano artimosios šviesos tikrai dega kaip gabaritinės, gal perdegė artimųjų lemputės?  g.gif bet ar tada neturėtų išvis nedegt?

tai jei artimosios perdegė, tai ir matosi tada, kad šviečia tik gabaritinės.
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2009 03 15, 15:15)
tai jei artimosios perdegė, tai ir matosi tada,  kad šviečia tik gabaritinės.

na va aš nežinojau ax.gif ir dar abi vienu metu ėmė ir pedegė
tikiuos tik lemputės perdegė, nes jei kas rimčiau tai bus nekas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 03 15, 17:14)
na va aš nežinojau  ax.gif ir dar abi vienu metu ėmė ir pedegė
tikiuos tik lemputės perdegė, nes jei kas rimčiau tai bus nekas  unsure.gif

baik tik mirksiukas.gif 4u.gif buna ir didesniu problemu mirksiukas.gif mirksiukas.gif

o man vakar kibiriuka apdraude, ir vel metus ramiai sau burgsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 03 14, 18:27)
c - tai ar ne fūra, o e kas?

C-krovinine,E-priekaba,norint vairuoti fura,reikia tureti CE,nes fura-puspriekabe smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2009 03 15, 16:03)
na gi pasirodo mano artimosios šviesos tikrai dega kaip gabaritinės, gal perdegė artimųjų lemputės?  g.gif bet ar tada neturėtų išvis nedegt?

Gabaritu yra atskiros lemputes,tai jos ir dega.Hmm,bet idomiai taip,kad abi,paprastai po viena perdega g.gif
Papildyta:
Siandien savo masiniukui svente padariau: isploviau,degalinej issiurbliavau,paskui isvaliau salona su tokiu purskekliu (dabar slapios sedynes lotuliukas.gif ),pakeiciau oro filtra ir dar po miesta gerokai pagainiojau thumbup.gif
Bet vat kiekvienas plovimas neapsieina be streso siokio tokio-radau ant masinos nauju subraizymu,bet vienas labai jau nemazas,nubraukta nemazas plotas sparno, nuartas bamperis ir dar lempos dalis nubraukta,tiksliau posukio,o ta posuki keiciau neperseniausiai schmoll.gif Greiciausiai prie darbo man cia,ten,kolegos sake,dar ne taip masinas apdauzo,kita kart ir be ratu randa unsure.gif Jau pradejau galvoti apie koki nebrangu kasko nuo autoivykiu,vat siuo atveju jau galima butu kreiptis,ten jau dazymo reikia.Dar gerai,kad neilenke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 03 15, 17:25)
baik tik  mirksiukas.gif  4u.gif buna ir didesniu problemu  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

na žinai, savo bėdos didžiausios biggrin.gif o jei rimtai, tai nesenai turėjau bėdų dėl akumo, dabar tos šviesos verysad.gif

QUOTE(denaxa @ 2009 03 15, 18:18)
Gabaritu yra atskiros lemputes,tai jos ir dega.Hmm,bet idomiai taip,kad abi,paprastai po viena perdega g.gif

na tai gal kas rimtesnio tada g.gif dega ir gabaritinės ir tolimosios, tik artimosios - ne (abidvi), tikiuos nebus ta šviesų rankenėle man sugedus ar kokie saugikliai unsure.gif
Atsakyti
Gal kas ir pasmerks, ale iš to, ką padarėm, dabar juokas tebeima doh.gif lotuliukas.gif Žodžiu, šianden su MB atvažiavom į PC, vietų mašinai pastatyt yra tik už kilometro, o kelios krutos (du visureigiai) pastatytos įstrižai per dvi vietas, nu akivaizdžiai bele kaip numestos, nes taisytis ne lygis new_russian.gif Fe, kaip mane toks požiūris į aplinkinius erzina mad.gif Taigi, mikliai su MB nusipirkom tris žalius klevo lapukus pardėj, markerį, juo ant kiekvieno lapuko užrašėm ,,atleiskit, dar nemoku parkuotis" ir grįžę tvarkigai prilipdėm prie tų mašinų galinių stiklų blush2.gif . Kadangi viena jau buvo nuvažiavusi, kaip tik trijų klevukų užteko cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 15 kovo 2009 - 23:18
QUOTE(Atogrąža @ 2009 03 16, 01:16)
Gal kas ir pasmerks, ale iš to, ką padarėm, dabar juokas tebeima doh.gif  lotuliukas.gif Žodžiu, šianden su MB atvažiavom į PC, vietų mašinai pastatyt yra tik už kilometro, o kelios krutos (du visureigiai) pastatytos  įstrižai per dvi vietas,  nu akivaizdžiai bele kaip numestos,  nes taisytis ne lygis  new_russian.gif Fe, kaip mane toks požiūris į aplinkinius erzina  mad.gif  Taigi, mikliai su MB nusipirkom tris žalius klevo lapukus pardėj, markerį,  juo ant kiekvieno lapuko užrašėm ,,atleiskit, dar nemoku parkuotis" ir grįžę tvarkigai prilipdėm prie tų mašinų galinių stiklų blush2.gif . Kadangi viena jau buvo nuvažiavusi, kaip tik trijų klevukų užteko cool.gif

hihihi.gif
Atsakyti