zis man savaitę buvo baisu, net pamačius, kad iš užpakalio artėja mašina man kojos jau drebėdavo, o jei aš užgesiu, o jei į šikną įvažiuos

ZIS, man kartais ir dabar dreba, jeigu nepasiseka gerai pavaziuoti.....
Kartais pati pamatau, kad sumaliau koki tais s..... tai tada dreba
Kartais pati pamatau, kad sumaliau koki tais s..... tai tada dreba

Matyt mano silpnoji vieta yra širdis, o ne kojos
Pastarosios man nedrebėdavo niekad, o širdis va, buvo gerklėn palipus ne kartą. Paskutinį - kai per plauką kaimynų naujutėlaitės mašinos nenubraukiau, bo per veidrodžius kiemo žibinto akinančią šviesą ir blizgantį lietų temačiau
Nors ... tada, jau išlipus ir supratus, kad tarp mano mašinos ir anos bamperio, pro kurį sukau, tik kartonas tetilptų, kojose tikrai kažką negero pajutau

na gi pasirodo mano artimosios šviesos tikrai dega kaip gabaritinės, gal perdegė artimųjų lemputės?
bet ar tada neturėtų išvis nedegt?

QUOTE(Gardee @ 2009 03 15, 15:03)
na gi pasirodo mano artimosios šviesos tikrai dega kaip gabaritinės, gal perdegė artimųjų lemputės?

tai jei artimosios perdegė, tai ir matosi tada, kad šviečia tik gabaritinės.
QUOTE(Nestta @ 2009 03 15, 15:15)
tai jei artimosios perdegė, tai ir matosi tada, kad šviečia tik gabaritinės.
na va aš nežinojau

tikiuos tik lemputės perdegė, nes jei kas rimčiau tai bus nekas

QUOTE(Gardee @ 2009 03 15, 17:14)
na va aš nežinojau
ir dar abi vienu metu ėmė ir pedegė

baik tik

o man vakar kibiriuka apdraude, ir vel metus ramiai sau burgsiu

QUOTE(l'eau @ 2009 03 14, 18:27)
c - tai ar ne fūra, o e kas?
C-krovinine,E-priekaba,norint vairuoti fura,reikia tureti CE,nes fura-puspriekabe

Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2009 03 15, 16:03)

Gabaritu yra atskiros lemputes,tai jos ir dega.Hmm,bet idomiai taip,kad abi,paprastai po viena perdega

Papildyta:
Siandien savo masiniukui svente padariau: isploviau,degalinej issiurbliavau,paskui isvaliau salona su tokiu purskekliu (dabar slapios sedynes

Bet vat kiekvienas plovimas neapsieina be streso siokio tokio-radau ant masinos nauju subraizymu,bet vienas labai jau nemazas,nubraukta nemazas plotas sparno, nuartas bamperis ir dar lempos dalis nubraukta,tiksliau posukio,o ta posuki keiciau neperseniausiai

QUOTE(comep @ 2009 03 15, 17:25)
na žinai, savo bėdos didžiausios

QUOTE(denaxa @ 2009 03 15, 18:18)
Gabaritu yra atskiros lemputes,tai jos ir dega.Hmm,bet idomiai taip,kad abi,paprastai po viena perdega 

na tai gal kas rimtesnio tada

Gal kas ir pasmerks, ale iš to, ką padarėm, dabar juokas tebeima
Žodžiu, šianden su MB atvažiavom į PC, vietų mašinai pastatyt yra tik už kilometro, o kelios krutos (du visureigiai) pastatytos įstrižai per dvi vietas, nu akivaizdžiai bele kaip numestos, nes taisytis ne lygis
Fe, kaip mane toks požiūris į aplinkinius erzina
Taigi, mikliai su MB nusipirkom tris žalius klevo lapukus pardėj, markerį, juo ant kiekvieno lapuko užrašėm ,,atleiskit, dar nemoku parkuotis" ir grįžę tvarkigai prilipdėm prie tų mašinų galinių stiklų
. Kadangi viena jau buvo nuvažiavusi, kaip tik trijų klevukų užteko

QUOTE(Atogrąža @ 2009 03 16, 01:16)
Gal kas ir pasmerks, ale iš to, ką padarėm, dabar juokas tebeima
Žodžiu, šianden su MB atvažiavom į PC, vietų mašinai pastatyt yra tik už kilometro, o kelios krutos (du visureigiai) pastatytos įstrižai per dvi vietas, nu akivaizdžiai bele kaip numestos, nes taisytis ne lygis
Fe, kaip mane toks požiūris į aplinkinius erzina
Taigi, mikliai su MB nusipirkom tris žalius klevo lapukus pardėj, markerį, juo ant kiekvieno lapuko užrašėm ,,atleiskit, dar nemoku parkuotis" ir grįžę tvarkigai prilipdėm prie tų mašinų galinių stiklų
. Kadangi viena jau buvo nuvažiavusi, kaip tik trijų klevukų užteko