Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Grįžus aš dabar prisparkavau kieme taip, kad jei ryt rasiu iš šonų mašinas neišvariusias, nežinau kaip išvažiuosiu, vargu ar išeis blush-anim-cl.gif
Atsakyti
O as siandien is po darbo prakeikiau viena autobusiuko vairuotoja, nes teko lipti i masina per keleivio puse! doh.gif pasistate masina salia taip, kad nuo mano veidrodelio iki jo masinos tik kokie max 10 cm buvo! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 03 16, 21:48)
Grįžus aš dabar prisparkavau kieme taip, kad jei ryt rasiu iš šonų mašinas neišvariusias, nežinau kaip išvažiuosiu, vargu ar išeis blush-anim-cl.gif

Pazistama situacija lotuliukas.gif As kartais namo grizus taip pasakau,o dukros man tada sako-ai,mama,visada taip sakai ir visada isvaziuoji... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo, bet aš išlipus pro galą nebepralindau, į priekį broviaus dureles uždarius ohmy.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, kad nepasmerkėt mūsų išdaigos ax.gif biggrin.gif
QUOTE(massandra @ 2009 03 16, 18:54)
Sian pastebejau toki dalyka - kai ijungiu pirma pavara ir spaudziu gaza,tai kazkas pradeda cypet unsure.gif Pradzioje maniau,kad tai cypia stabdis,bet ne,db supratau kad, kai spaudziu gaza,o ypac pirmoje pavaroj.Kas galetu buti? verysad.gif [/color]

Man irgi periodiškai cypia irnesakyk.gif Tikrai, ko gero, kaip Denaxa sakė, dirželis. Labiausiai cypia, kai drėgnas oras. MB jį vis paveržia, o po kiek laiko ans, bjaurybė, ir vėl pradedant važiuoti cypia doh.gif . Va, vakar kaip tik eilinį kartą sutvarkė, žiūrėsim, kiek laiko necyps, jei vėl - jau keisim į naują.

QUOTE(Aga @ 2009 03 16, 22:21)
Nu jo, bet aš išlipus pro galą nebepralindau, į priekį broviaus dureles uždarius ohmy.gif

Na, jei tesingai supratau, ir kažkaip įraitei priekiu, tai galu išsukt lengviau bus, mažesniu kampu suka, turėtum išvažiuoti biggrin.gif
Atsakyti
Tai, kad vienas šonud jau alabai labai arti.
O dėl cypimo, pas mane irgi cypia, ir pastebėjwau dėl ko, jei mašinos nepašildau.
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 03 16, 10:28)

Susitvarkiau. Kainavo 20 lt. Dabar jau žinau ir kokią radiją klausai, nes vakar ir aš girdėjau reklamą mirksiukas.gif Pajuokinau biškį berniukus su savo parkingu. Tai sako, gal mum įvaryt į servisą lotuliukas.gif Sakau, davai. Ir sakė, kad vairas labai sunkiai sukasi, tipo per sunkiai. Nors net du servisai sako, kad viskas gerai, čia dėl to kad važiuoklė sutvarkyta idealiai. Na nežinau nežinau. Gal vasarą reiks daugiau šiuo reikalu pasidomėti.

O pas mane cypė tik pora kartų, kai labai drėgna buvo. Bet cypė tik užvedus mašiną. Ir apsukos buvo kad šokinėjo. Bet viskas praėjo kai dingo drėgmė. Ir servise nieko nerado, viskas gerai. Ech tie BMW, su savo pričiūdais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 17 kovo 2009 - 09:13
QUOTE(pikkolo @ 2009 03 17, 10:08)
Susitvarkiau. Kainavo 20 lt. Dabar jau žinau ir kokią radiją klausai, nes vakar ir aš girdėjau reklamą mirksiukas.gif Pajuokinau biškį berniukus su savo parkingu. Tai sako, gal mum įvaryt į servisą lotuliukas.gif Sakau, davai. Ir sakė, kad vairas labai sunkiai sukasi, tipo per sunkiai. Nors net du servisai sako, kad viskas gerai, čia dėl to kad važiuoklė sutvarkyta idealiai. Na nežinau nežinau. Gal vasarą reiks daugiau šiuo reikalu pasidomėti.

O pas mane cypė tik pora kartų, kai labai drėgna buvo. Bet cypė tik užvedus mašiną. Ir apsukos buvo kad šokinėjo. Bet viskas praėjo kai dingo drėgmė. Ir servise nieko nerado, viskas gerai. Ech tie BMW, su savo pričiūdais lotuliukas.gif

o kaip fainiai, ir kaina simboline bigsmile.gif thumbup.gif
aha aha, klausau tik ta viena radijo stoti nes klausau internetu, o mano kompas kazkodel tik ja viena paleidzia... unsure.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 03 17, 09:15)
aha aha, klausau tik ta viena radijo stoti nes klausau internetu, o mano kompas kazkodel tik ja viena paleidzia...  unsure.gif  tongue.gif

Aš darbe klausau M-1, tik jį paleidžia po kokio 15 karto. Po pietų dažniausiai irgi Kelyje klausau, tik kad Vilniaus stotį, o ne Kauno
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 03 17, 10:45)
Aš darbe klausau M-1, tik jį paleidžia po kokio 15 karto. Po pietų dažniausiai irgi Kelyje klausau, tik kad Vilniaus stotį, o ne Kauno

M-1 man net is 20 karto nepaleidzia doh.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Palikom vakar masinyte remontuotis, ir atrodo, kad tas dalykas gali uztrukti, nes ne tik guoli keis, bet ir kazka blogo atrado stabdziu sistemoje doh.gif Tai ir vel sekmingai naudosiuos viesuomeniniu transportu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 03 17, 09:08)
Ir apsukos buvo kad šokinėjo. Bet viskas praėjo kai dingo drėgmė. Ir servise nieko nerado, viskas gerai. Ech tie BMW, su savo pričiūdais lotuliukas.gif

va va, ne tik bmw su savo pričiūdais. mano golfiuks ir nesąmonėles daro doh.gif kai tik drėgnas oras, vsio, tragedija važiuoti unsure.gif apsukos šokinėja ir vos ne ties kiekvienu stabtelėjimu jis užgesta doh.gif doh.gif tik aš jau ir gudra pasidariau, perpratau jį ir nebeleidžiu jam užgest, bet tai kartais jau nervina doh.gif o niekas neatranda galų, kas gali būt dėl to blogai? g.gif jau nebeliko nieko, kas būtų nepakeista biggrin.gif
Atsakyti