Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(zis @ 2009 03 20, 10:56)
Sveikutes 4u.gif

g.gif turbut veziojuosi, bet jei mane sustabdytu, tai tektu MB skambinti, kad suzinociau, kurioje vietoje jin pas mus padeta biggrin.gif
Vakar atlikau zygdarbi ir viena vaziavau i ermitaza lotuliukas.gif tai buvo man visokiu cirku blush2.gif sugebejau uzgesti prie pagrindinio iejimo i akropoli ir buvau apipypinta, po to tik is n-tojo karto prisiparkavau ax.gif bet ryztas vazineti nuo tokiu nieku ne tik nesilpsta, bet tik dar labiau stipreja smile.gif

Saunuole 4u.gif
manes siandien irgi laukia tokia "rimtesne" kelione vienai unsure.gif
Atsakyti
o as vakar is saves kad kvatojausi, kaip niekaip nesugebejau prisiparkuoti megstamiausiu parkavimu SONU..... lotuliukas.gif oi atrodo kas cia juokingo, bet berniukai atvaziave paskui jau rankom smakrus pareme lauke lotuliukas.gif tai gerai kad vyras isejo siuksliu isnesti, tai priparkavo doh.gif as islipus tik patraukiau peciais tiems berniukams, gerai kad su sypsena sedejo thumbup.gif
Atsakyti
Beje, as dar degaliniu bijau lotuliukas.gif moke mane ja naudotis bet...
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 03 20, 10:10)

As iki pat dabar degaliu bijau! doh.gif Kol vyras namie, jis uzpila, kai juroj - tai viena reisa uosvis nors buvo, jis uzpildavo! ax.gif O dabar nei vieno nera, prie isleidziant vyra uzsipylem pilna baka, tai su siaubu laukiu kada jis istustes! doh.gif
Nu nemoku piltis, man neiseina... Nusprusta tas mygtukas ir pilu puse valandos, kad net geda palieka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 03 20, 12:10)

ir as ju bijau lotuliukas.gif jau ne viena karta su mb buvau degalu pilts ir vis man duodavo uzpilti tai kaip ir viskas ok budavo,bet vienai vistiek dar nedrasu vaziuoti piltis,zinau kad ka nors vis tiek pamirsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 03 20, 13:29)
Nu nemoku piltis, man neiseina... Nusprusta tas mygtukas ir pilu puse valandos, kad net geda palieka... blush2.gif

Man tokia pat beda blush2.gif visada vaziuoju piltis kartu su MB blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 03 19, 21:57)
Aš net dvi turiu, vieną gavau dovanų mašiną nusipirkus, kitą brolis nupirko su visu rinkiniu, vaistinėle, ženklu, liemene. Sakau gal iš vienos trauzus pasisiūt hihihi.gif

PUIKI IDĖJA! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 03 19, 20:28)
Sveikos  4u.gif
Labai idomu, ar visos veziojates su savim liemenes? Kokia ji turetu buti? Zalia? Prekyboje tik oranzines maciau... Tinka?
As neturiu ir labai bijau, nes "biciuliai" visgi tikrina... unsure.gif

vežiojuos tą liemenę, pas mane vairuotojo durelėse kaip tik jai vietikė yra, labai patogu toj vietoj laikyt thumbup.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2009 03 20, 00:25)
O su tais trauzais superinė idėja  thumbup.gif  lotuliukas.gif  Galėsi  juos ir romantiškai nakčiai panaudot (svarbu tų atšvaitų nenuardyk), įsivaizduok - įplauki tokia tamsoj pas brangiausiąjį su spec trauzais technine tematika, šviečianti visa reikiamose vietose  flirt.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu šakės lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš irgi bijau blush2.gif visada ir man užpila, aš tik mašinoj pasėdžiu rolleyes.gif žinau, kaip naudotis, bet bijau, kad ką ne taip paspausiu ar padarysiu, tai ir atrodysiu kvailai doh.gif

na pagaliau sutvarkiau savo artimąsias. pasirodo tikrai jos buvo perdegusios, bet abi iškart unsure.gif kažkaip keista. serviso vyrukas man pakeitė lemputes už 10lt smile.gif
Atsakyti
Na va, ne viena as tokia, kuri piltis nemoka drinks_cheers.gif
del to siandien nevaziau apsipirkt net unsure.gif nes viena buvau, o reiktu jau isipilt doh.gif
dar bijau, kad neissisuksiu ten toje degalineje, nes kartais masinu daug buna, prie reikiamos koloneles privaziuot reik itt doh.gif is kur tos patirties pasisemt? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 03 20, 18:20)
Na va, ne viena as tokia, kuri piltis nemoka drinks_cheers.gif
del to siandien nevaziau apsipirkt net  unsure.gif nes viena buvau, o reiktu jau isipilt doh.gif
dar bijau, kad neissisuksiu ten toje degalineje, nes kartais masinu daug buna, prie reikiamos koloneles privaziuot reik itt doh.gif is kur tos patirties pasisemt? verysad.gif

vairuojant vairuojant ir dar karta vairuojant mirksiukas.gif kaip tik reiketu nuvaziuoti i degaline ir pasisukineti,pamatysit kad tai ne taip baisu, o ir patirtis jau siokia tokia....apskritai jei bijote vaziuoti, pvz.ziede, tai i zieda ir reikia vaziuoti,juk nebandant neismokstama 4u.gif
Atsakyti

Nu aš turiu vieną kolonėlę, kur dyzelis vienam aparate tėra, tai kitų vengiu, kad kokio benzo iš streso neužsipilčiau lotuliukas.gif
Už tai padangų pūtime jau profas pasidariau, Statoile kaip namie jaučiuos su pūtikliu, va dar neseniai ir tokiam vokiečiui paaiškinau, kad aparatas neveikia, sugedęs, kai bandė pūst dviračio padangą lotuliukas.gif Tai jis man atsistojęs aiškino, kaput kaput, šaize lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai visada pati uzsipilu kuro,tevas viena kart parode ir moku ax.gif tik visada zimta kartu pasiziuriu ar tikrai dyzeli pilu hihihi.gif
Atsakyti