Galu gale,jei kazko nezinai toj kolonelej-visada juk galima pas ka nors pasiklausti,juk nesuvalgys uz tai

aš pirmą kartą pasišaukiau darbuotoją, sako tai labai dažnai matyt pili, kad nemoki, sakau jo, netgi pirmą kartą

QUOTE(Aga @ 2009 03 21, 21:30)
aš pirmą kartą pasišaukiau darbuotoją, sako tai labai dažnai matyt pili, kad nemoki, sakau jo, netgi pirmą kartą 

As tai po vieno karto, kai didele geda apturejau (jau esu jum rasiusi

O man dzin, įjungiu durnių ir viską nurašau plaukų spalvai
Vieną kartą neatrakinau bako, tai padėjo darbuotojas, nors irgi gerokai vargo, dukart prašiau, kad parodytų kaip ten užfiksuot pilnam bakui, bet nežinau ar mokėčiau
Paprašau kaip ko tik reik, gi negi vyrams nemalonu padėt moterims
tegul pasijaučia reikalingi ir vertinami 
Bet geriausias fintas buvo pernai vasarą, varėm dvi blondinės į sodybą, mane paėmė po darbo visą dieną nevalgius, pakeliui užsukom į maxę, aš pasiėmiau šaltienos ir morkų salotų, galvoju nedavažiuosiu tokia alkana, pakeliui pavalgysiu. Tik išvarėm, prisiminėm, kad nėr su kuo valgyt, sustojom degalinėj vienkartinių įrankių, draugė (daug metų vairuojanti) nusprendė dar patangas prispūsti tuo pačiu. Nu aš nusipirkus įrankius puoliau į mašiną, kad kabliuoju salotas, o ta vargšė nemoka pripūst. Vaizdelis geras, viena mašinoj ryja, kaip šimtą metų nevalgius, antra tūpčioja aplink mašiną. Kas keisčiausia, prašė 3 vyrų padėt, nė viens nemokėjo
visi juokias, sako nepūtęs, tik 4 sugebėjo parodyt
Ot gerai pasirodėm blondinės dvi, prajuokinom gerokai degalinės lankytojus

Bet geriausias fintas buvo pernai vasarą, varėm dvi blondinės į sodybą, mane paėmė po darbo visą dieną nevalgius, pakeliui užsukom į maxę, aš pasiėmiau šaltienos ir morkų salotų, galvoju nedavažiuosiu tokia alkana, pakeliui pavalgysiu. Tik išvarėm, prisiminėm, kad nėr su kuo valgyt, sustojom degalinėj vienkartinių įrankių, draugė (daug metų vairuojanti) nusprendė dar patangas prispūsti tuo pačiu. Nu aš nusipirkus įrankius puoliau į mašiną, kad kabliuoju salotas, o ta vargšė nemoka pripūst. Vaizdelis geras, viena mašinoj ryja, kaip šimtą metų nevalgius, antra tūpčioja aplink mašiną. Kas keisčiausia, prašė 3 vyrų padėt, nė viens nemokėjo

QUOTE(Aga @ 2009 03 22, 12:39)
visi juokias, sako nepūtęs, tik 4 sugebėjo parodyt
Ot gerai pasirodėm blondinės dvi, prajuokinom gerokai degalinės lankytojus 

aš tai irgi kartą su puske važiavau, ji tipo man turėjo parodyt, kaip pučia tą orą, nes pati jau daug kartų tai darė

QUOTE(Aga @ 2009 03 21, 18:24)
Nu reik ir man, bet brolis sakė jis nuvarys patiesint, nes iš moterų dvigubai nulups
Jau už tepalą beveik dvigubai sumokėjau, apsuko padla
vietoj 11 paėmė 20 ...

Sveikos,
as sendien parvariau namo is silutes i klaipeda pati, pirma kart
Man mieste drasu jau, o vat uzmiesti dar vis toks jaudulys..... bet vietom 90 vaziavau, tai taip smagu mmmm

Man mieste drasu jau, o vat uzmiesti dar vis toks jaudulys..... bet vietom 90 vaziavau, tai taip smagu mmmm

QUOTE(Signa... @ 2009 03 22, 17:21)
Sveikos,

mano rekordas 170 km/h

QUOTE(Nerytė @ 2009 03 22, 17:36)
ohoho

as dar skraidyti bijau, tai vazineju

QUOTE(Signa... @ 2009 03 22, 18:48)

QUOTE(Nerytė @ 2009 03 22, 18:36)

mano masina tai tiek nepasiekia

Aš spaudžiau 145 bet daugiau baisu buvo, oro sąlygos gasdino 
Šiandien aplėkiau nežinomom Kauno vietom, net iki Rokų nusigavau netikėtai

Šiandien aplėkiau nežinomom Kauno vietom, net iki Rokų nusigavau netikėtai