Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Galu gale,jei kazko nezinai toj kolonelej-visada juk galima pas ka nors pasiklausti,juk nesuvalgys uz tai ax.gif
Atsakyti
aš pirmą kartą pasišaukiau darbuotoją, sako tai labai dažnai matyt pili, kad nemoki, sakau jo, netgi pirmą kartą hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 03 21, 21:30)
aš pirmą kartą pasišaukiau darbuotoją, sako tai labai dažnai matyt pili, kad nemoki, sakau jo, netgi pirmą kartą hihihi.gif

As tai po vieno karto, kai didele geda apturejau (jau esu jum rasiusi blush2.gif ), bijau ka nors pas ji beklausti doh.gif , nes visada vaziuojam i ta pacia kolonele, o ji yra arciausiai namu ir pigiausia. unsure.gif
Atsakyti
O man dzin, įjungiu durnių ir viską nurašau plaukų spalvai hihihi.gif Vieną kartą neatrakinau bako, tai padėjo darbuotojas, nors irgi gerokai vargo, dukart prašiau, kad parodytų kaip ten užfiksuot pilnam bakui, bet nežinau ar mokėčiau lotuliukas.gif Paprašau kaip ko tik reik, gi negi vyrams nemalonu padėt moterims nail.gif tegul pasijaučia reikalingi ir vertinami bis.gif

Bet geriausias fintas buvo pernai vasarą, varėm dvi blondinės į sodybą, mane paėmė po darbo visą dieną nevalgius, pakeliui užsukom į maxę, aš pasiėmiau šaltienos ir morkų salotų, galvoju nedavažiuosiu tokia alkana, pakeliui pavalgysiu. Tik išvarėm, prisiminėm, kad nėr su kuo valgyt, sustojom degalinėj vienkartinių įrankių, draugė (daug metų vairuojanti) nusprendė dar patangas prispūsti tuo pačiu. Nu aš nusipirkus įrankius puoliau į mašiną, kad kabliuoju salotas, o ta vargšė nemoka pripūst. Vaizdelis geras, viena mašinoj ryja, kaip šimtą metų nevalgius, antra tūpčioja aplink mašiną. Kas keisčiausia, prašė 3 vyrų padėt, nė viens nemokėjo ohmy.gif visi juokias, sako nepūtęs, tik 4 sugebėjo parodyt ohmy.gif Ot gerai pasirodėm blondinės dvi, prajuokinom gerokai degalinės lankytojus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 03 22, 12:39)
Bet geriausias fintas buvo pernai vasarą, varėm dvi blondinės į sodybą, mane paėmė po darbo visą dieną nevalgius, pakeliui užsukom į maxę, aš pasiėmiau šaltienos ir morkų salotų, galvoju nedavažiuosiu tokia alkana, pakeliui pavalgysiu. Tik išvarėm, prisiminėm, kad nėr su kuo valgyt, sustojom degalinėj vienkartinių įrankių, draugė (daug metų vairuojanti) nusprendė dar patangas prispūsti tuo pačiu. Nu aš nusipirkus įrankius puoliau į mašiną, kad kabliuoju salotas, o ta vargšė nemoka pripūst. Vaizdelis geras, viena mašinoj ryja, kaip šimtą metų nevalgius, antra tūpčioja aplink mašiną. Kas keisčiausia, prašė 3 vyrų padėt, nė viens nemokėjo ohmy.gif visi juokias, sako nepūtęs, tik 4 sugebėjo parodyt ohmy.gif Ot gerai pasirodėm blondinės dvi, prajuokinom gerokai degalinės lankytojus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aš tai irgi kartą su puske važiavau, ji tipo man turėjo parodyt, kaip pučia tą orą, nes pati jau daug kartų tai darė biggrin.gif žodžiu nuvažiavom (abi klevuotosios, beje) ir nieko jai ten nesipūtė biggrin.gif gal kokį pusvalandį kišom - traukėm, atrodo, kad pučia, bet rodo, kad nepripučia. žodžiu, paskui mums ten padėjo vyrukas, sakė, giliau reik kišt ir užspaust stipriau biggrin.gif nu ot, lyg ir neblondinės abi.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 03 21, 18:24)
Nu reik ir man, bet brolis sakė jis nuvarys patiesint, nes iš moterų dvigubai nulups doh.gif Jau už tepalą beveik dvigubai sumokėjau, apsuko padla doh.gif vietoj 11 paėmė 20 ...

doh.gif nu tikrai padla
Atsakyti
Sveikos,
as sendien parvariau namo is silutes i klaipeda pati, pirma kart rolleyes.gif
Man mieste drasu jau, o vat uzmiesti dar vis toks jaudulys..... bet vietom 90 vaziavau, tai taip smagu mmmm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 03 22, 17:21)
Sveikos,
as sendien parvariau namo is silutes i klaipeda pati, pirma kart  rolleyes.gif 
Man mieste drasu jau, o vat uzmiesti dar vis toks jaudulys..... bet vietom 90 vaziavau, tai taip smagu mmmm  biggrin.gif

mano rekordas 170 km/h blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 22, 17:36)
mano rekordas 170 km/h  blush2.gif  thumbup.gif

ohoho blink.gif kur skridai? biggrin.gif
as dar skraidyti bijau, tai vazineju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 03 22, 18:48)
ohoho  blink.gif  kur skridai?  biggrin.gif
as dar skraidyti bijau, tai vazineju  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif as tai gal 90 tik paspaudus buvau,kazkaip bijau virsyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 22, 18:36)
mano rekordas 170 km/h  blush2.gif  thumbup.gif

blink.gif blink.gif oho

mano masina tai tiek nepasiekia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš spaudžiau 145 bet daugiau baisu buvo, oro sąlygos gasdino ax.gif
Šiandien aplėkiau nežinomom Kauno vietom, net iki Rokų nusigavau netikėtai ax.gif
Atsakyti