Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Signa... @ 2009 03 22, 17:21)
Sveikos,
as sendien parvariau namo is silutes i klaipeda pati, pirma kart  rolleyes.gif 
Man mieste drasu jau, o vat uzmiesti dar vis toks jaudulys..... bet vietom 90 vaziavau, tai taip smagu mmmm  biggrin.gif

As pirmadieni anksti ryte is Palangos vaziuojant iki 110 istraukiau! biggrin.gif
Ale visai smagu greitai vazinetis! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
vakar važiuojant iš Naujos Akmenės link Klaipėdos kely jau tarp Platelių ir Plungės užspaudžiau 120. jergau, abiem rankom į vairą įkibau, kad nebūtų taip baisu biggrin.gif o šiaip vadovavaus tokia mintim - prieky klevukas, prieš jį jau normalus be lapo, tai jei ką, tam klevui nuobaudos kaip ir man, tai galiu važiuot biggrin.gif
Atsakyti
o man koks bairis buvo vakar doh.gif atvaziavau ryte i zemke,laikyt egzaminu,pasistaciau masina,viskas tvarkoj,issilaukiau egzus einu i masina,o ten kaip pristatyta salia masinu taip kvailai ir niekaip neisvaziuoju doh.gif blush2.gif nu pasisaukiu kozkoki berniuka,paprasau pagalbos,jis isvaziavo man sako pro kuria puse isvaziuosi(nes ten toks ratas )parodziau,nes jau tikejausi kad isvaziuosiu,o pasirodo ne,vaziuoju sau ir taip masinos susispaude kad niekaip netelpu,jauciu koks dar centimetras butu i prieki ir buciau nubraukus arba nauja mersa arba audine blink.gif tai pavaziavau atgal,vel nuejau pas kazkoki berniuka pasibaladojau i langa,ir paprasiau pagalbos blush2.gif nu zodziu geda,bet pati tai buciau isimurijus kur nors blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Ai kokią čia gėda, geriau paprašyt nei nubraižyt ax.gif
Atsakyti
Nemanai kad klevuką vairuot galėjo tas kuriam klevuko jau nebereikia? lotuliukas.gif
tada jau tau būtų nekas..

į tą pačią temą - vakar su draugėm nuvažiavau miestan susitikt, viskas normaliai, bet tik vynelio priragavom, tad teko SB kviest kad parvairuotų mane su mašina hihihi.gif
Tai važiuojam (apie 9 vakaro), sustojam prie raudono šviesoforo, bmw privažiuoja, pastovi už mūsų (ant mano mašiniuko klevelis natūralu), staiga susuka ratus ir šalia atsistoja - ir davai visokius ženklus rodyt - tipo, durnas klevas... maniškis ramiais nervais, su 10 m. ralio važiavimo stažu su mano senu roveriuku žaliai užsidegus tik spust... ir aplenkė kaip stovintį lotuliukas.gif bet geriausia, kad ant ryto tepalus turėjom važiuot keist, nes jau visai nieko ten gero, tai kai pylėm tam bmw juodų dūmų nosin lotuliukas.gif nebepavijo durno klevelio lotuliukas.gif

QUOTE(kRamTyk @ 2009 03 22, 19:04)
o šiaip vadovavaus tokia mintim - prieky klevukas, prieš jį jau normalus be lapo, tai jei ką, tam klevui nuobaudos kaip ir man, tai galiu važiuot  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 03 22, 18:02)
lotuliukas.gif  thumbup.gif  as tai gal 90 tik paspaudus buvau,kazkaip bijau virsyti blush2.gif
Aš irgi, autostradoj biggrin.gif

Vakar apturėjau gėdos biggrin.gif Reikėjo pastatyti mašiną šonu prigrūstame daugiabučio namo kieme. Na jau suradau vietą, ir pradėjau "taikyt" į ją. Gal kokias 10 min. stumdžiausi pirmyn-atgal, užkirtau kelią kitoms mašinoms, tai jos bordiūrais pradėjo važiuoti (bet nepypino biggrin.gif ). Tuomet nusprendžiau, kad nepastatysiu ir suradau naują tarpą. Vėl ta pati situacija doh.gif Sėdžiu jau visa raudona, užkaitus, susinervinus. Tai galų gale mašiną nusivariau į kitą aikštelę, kur vietos užtektinai buvo blush2.gif Oj tas parkavimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 03 22, 19:24)
nebepavijo durno klevelio lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 03 22, 20:23)
Ai kokią čia gėda, geriau paprašyt nei nubraižyt ax.gif

drinks_cheers.gif tai taip.bet kas mate tai ziauru,cia bam viena vyruka pasikvieciau,pusmetri pavaziavo,padekojau, ir vel kita pasikvieciau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oj kokia pažįstama situacija... doh.gif
geriau jau milijoną kartų užpakaliu įvairuosiu nei savo roverį taip įgrūsiu.. nesuprantu kaip tokio ilgumo mašinas šonu parkuot, tai praktiškai net nebandau, jei priešais ar už jos dar vienos laisvos vietos nėr lotuliukas.gif
QUOTE(šypt @ 2009 03 22, 19:29)
Reikėjo pastatyti mašiną šonu prigrūstame daugiabučio namo kieme. Na jau suradau vietą, ir pradėjau "taikyt" į ją. Gal kokias 10 min. stumdžiausi pirmyn-atgal, užkirtau kelią kitoms mašinoms, tai jos bordiūrais pradėjo važiuoti (bet nepypino biggrin.gif ). Tuomet nusprendžiau, kad nepastatysiu ir suradau naują tarpą. Vėl ta pati situacija doh.gif Sėdžiu jau visa raudona, užkaitus, susinervinus. Tai galų gale mašiną nusivariau į kitą aikštelę, kur vietos užtektinai buvo blush2.gif Oj tas parkavimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giagute: 22 kovo 2009 - 19:33
QUOTE(Giagute @ 2009 03 22, 20:24)
Nemanai kad klevuką vairuot galėjo tas kuriam klevuko jau nebereikia?  lotuliukas.gif
tada jau tau būtų nekas..

kad ten tokios mergytės dvi sėdėjo, nu nelabai atrodė, kad šiaip klevas užklijuotas biggrin.gif biggrin.gif jos irgi ten ties tom vietom, kur policija kartais stovi, tai iš paskos mūsų važiavo, o po to jau aplenkė ir tada jau ir aš dėjau gazų biggrin.gif
ne nu būtų tai būtų, bet svarbiausia, kad nebuvo smile.gif
Atsakyti
Aš šetadienį buvau vairuotojas. Ir vairavau ne savo mašiną, o Superb'ą bigsmile.gif Buvom Kėdainiuose, grįžom pro Jonavą (reikėjo dovaną paimti), po to vėl į Jonavą ir dar grįžtant į svečius užsukom. Vienu žodžiu visą dieną už vairo. Kol įpratau prie visiškai kitokios auto, tai nemažai laiko praėjo. O vyras bambėjo visą kelią, tai per lėtai važiuoju, tai nespėjau užsukt ir t.t. Matyt per mažai išgėręs buvo. O į Jonavą važiavom šviesoj, o grįžom tamsoj ir nors tuo pačiu keliu, bet kažkaip visiškai neprisiminiau kelio. Ir kai gimtadienyje dviejų draugių vyrai papasakojo, kaip viena draugė vos nenuvertė elektros stulpo, važiuodama atbuliniu, o kita išvažinėdama iš kiemo net du kartus sugebėjo stuktelti CRX'ui ir vis tiek jo nepastebėjo, tai vyras sakė, kad aš vairuoju dar gana normaliai ir jau paskui tylėjo visą kelią.
O sekmadienį teko vienai važiuot apsipirkt, tai netgi sugebėjau prie Maximos pasistatyti galu thumbup.gif Ir galų gale supratau kur mano bėda: aš neteisingai pasirinkdavau trajektoriją, todėl būdavo sunku įvairuoti galu, vis pritrūkdavo vietos.
Atsakyti
o as vakar kai vaziavau, is paskos vaziavo dar viena sklevas.... bet as vaziavau normaliu greiciu, vyras sone sedi, o anas klevukas aplenkia mus ir vyras sako zek py.... faku mojuojasi doh.gif blink.gif sako gal tu sustok, as greit pasivysiu lotuliukas.gif ooo ne galvoju,. nestosiu, nes besivydamas dar priplosi lotuliukas.gif
bet vat kokiu buna idijotu, nu nesuprantu as tokiu nors uzmusk..... psichiniai kazkokie ligoniai doh.gif
Atsakyti