dar cia pries kelias dienas vaziuoju is universiteto,kazkoks baisiai idomus garsas
Mane pries kelias diena sustabde buvo,patikrino dokumentus,sako dokumentus duokit,as jam teises ir draudima padaviau, sako o kur technikinis?
sakau oi pirma kart sustabde tai sakau nezinau ka duot
tai padaviau paziurejo ir gero kelio palinkejo
dar cia pries kelias dienas vaziuoju is universiteto,kazkoks baisiai idomus garsas
galvoju kas cia dabar,kad nesprogsciau vaziuodama
nu bet ai vaziavau visa kelia beveik,pasigarsinus muzika,kad negirdeciau,aisku visi ziuri i mane
tik netoli namu vienas vaikinas privaziavo ir rodo man i apacia
galvoju ko jis nori
paimiau ,sustojau,o pasirodo ta apacia golfo nukritus ir braukias visa kelia
tai pasikeliau ir gryzau namo
as siandien pravazinejau visa diena be dokumentu
nu vistu vista
kazi ka reiskia? lis, snigs ar dar ka

Papildyta:
o cia tai 'kvailiausia'
visi tau sypsosi,mojuoja,tu vaziuoji su vejeliu galvodama kokia esi faina nepakartojma fantastiska o cia pasirodo su masina kazkas ne taip ir del to esi toks demesio objektas
tikiuosi masinytei siaip nieko ten rimto?
nu vistu vista
Papildyta:
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 02 26, 18:23)
Mane pries kelias diena sustabde buvo,patikrino dokumentus,sako dokumentus duokit,as jam teises ir draudima padaviau, sako o kur technikinis?
sakau oi pirma kart sustabde tai sakau nezinau ka duot
tai padaviau paziurejo ir gero kelio palinkejo
galvoju kas cia dabar,kad nesprogsciau vaziuodama
nu bet ai vaziavau visa kelia beveik,pasigarsinus muzika,kad negirdeciau,aisku visi ziuri i mane
tik netoli namu vienas vaikinas privaziavo ir rodo man i apacia
galvoju ko jis nori
paimiau ,sustojau,o pasirodo ta apacia golfo nukritus ir braukias visa kelia
tai pasikeliau ir gryzau namo 
o cia tai 'kvailiausia'
visi tau sypsosi,mojuoja,tu vaziuoji su vejeliu galvodama kokia esi faina nepakartojma fantastiska o cia pasirodo su masina kazkas ne taip ir del to esi toks demesio objektas
QUOTE(comep @ 2009 02 26, 21:41)
as siandien pravazinejau visa diena be dokumentu
nu vistu vista

Papildyta:
o cia tai 'kvailiausia'

nu vistu vista
Papildyta:
o cia tai 'kvailiausia'
ne vyras uzdejo ten kazkaip ir kaip nauja
QUOTE(Dinelė2 @ 2009 02 27, 08:41)
ne vyras uzdejo ten kazkaip ir kaip nauja
ai dar akropolio aikstelei kazkas viena posukio lempa islupo
nu ka zinau 
tikiuos i akrop apsauga nuejai?
juk aikstele filmuojama
sitaip kolege surado 'sudzius' kurie jos masina ten ziauriai ibreze
QUOTE(sirdinga @ 2009 02 26, 12:17)
Uzbegau pasiguost, kad as kokia visdelto baile esu
Nu bijau policijos kaip velnias kryziaus 
as irgi turbut bijociau, jei pamatyciau, kad mane stabdo
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 26, 13:07)
Mane yra viena karta stabde, bet is to pasimetimo taip ir sustojau viduri gatves
, o ne kelkrastyje... 
QUOTE(comep @ 2009 02 27, 09:06)
sitaip kolege surado 'sudzius' kurie jos masina ten ziauriai ibreze
Ir man čia toks nuotykis buvo
Parduotuvės aikštelėj išvažinėjau ir vienas mašiniukas labai norėjo užlįst, niekas jo neįleido, na, galvoju paršai, paėmiau ir užleidau. Padėkojo su avariniu. Ir išvažiavom į gatvę. Stovim prie raudono, aš vienoj juostoj, tas mašiniukas kitoj. O ten berniukas už vairo toks linksmas. Mojuoja jis man. Atmojavau
Pradėjo kažkokius gestus rodyt, bet užsidegė žalias ir pradėjom važiuot. Jis vis prilipęs važiuoja šalia ir mojuoja man, sako kažką. Langą atsidarė, rankom mosikuoja,lempom mirksi. Išsigandau, galvoju mašinai kažkas. Sustojau kelkrašty, išlipau, pradėjau apie mašiną bėginėt. Tas berniukas irgi sustojo išlipo, aš jam ir sakau: "Tai ko tu čia man mosikuoji, viskas gerai gi tai mašinai". Jis: "Nu taigi susipažint norėjau...
"
Jėėrgau, o aš pergyvenau, kad gal užsidegiau bevažiuodama
Nedabėgo man
Nedabėgo man
QUOTE(eskimute @ 2009 02 27, 16:06)
aš jam ir sakau: "Tai ko tu čia man mosikuoji, viskas gerai gi tai mašinai". Jis: "Nu taigi susipažint norėjau...
"
Nedabėgo man
Nedabėgo man
QUOTE(eskimute @ 2009 02 27, 16:06)
Ir man čia toks nuotykis buvo
Parduotuvės aikštelėj išvažinėjau ir vienas mašiniukas labai norėjo užlįst, niekas jo neįleido, na, galvoju paršai, paėmiau ir užleidau. Padėkojo su avariniu. Ir išvažiavom į gatvę. Stovim prie raudono, aš vienoj juostoj, tas mašiniukas kitoj. O ten berniukas už vairo toks linksmas. Mojuoja jis man. Atmojavau
Pradėjo kažkokius gestus rodyt, bet užsidegė žalias ir pradėjom važiuot. Jis vis prilipęs važiuoja šalia ir mojuoja man, sako kažką. Langą atsidarė, rankom mosikuoja,lempom mirksi. Išsigandau, galvoju mašinai kažkas. Sustojau kelkrašty, išlipau, pradėjau apie mašiną bėginėt. Tas berniukas irgi sustojo išlipo, aš jam ir sakau: "Tai ko tu čia man mosikuoji, viskas gerai gi tai mašinai". Jis: "Nu taigi susipažint norėjau...
"
Nedabėgo man
Nedabėgo man
super nuotykis
o man kas buvo
važiuoju sau gan greitai, valytuvų neįsijungus, nes dar nelijo ir staiga iš dešinės šoka kažkokios apsaugos firmos mašina, tiesiai per didžiulę balą ir staiga apteškia taip, kad nieko nematau. mašiną sumėtė, spaudžiau stabdį, jungiau valytuvą ir rimtai galvojau kad pagausiu ir plikom rankom, lėtai ir skausmingai iškastruosiu tą erelį
QUOTE(l'eau @ 2009 02 27, 17:58)
o man kas buvo
važiuoju sau gan greitai, valytuvų neįsijungus, nes dar nelijo ir staiga iš dešinės šoka kažkokios apsaugos firmos mašina, tiesiai per didžiulę balą ir staiga apteškia taip, kad nieko nematau. mašiną sumėtė, spaudžiau stabdį, jungiau valytuvą ir rimtai galvojau kad pagausiu ir plikom rankom, lėtai ir skausmingai iškastruosiu tą erelį 
Man dažnai taip būna,ypač dažnai tie visi siuntų pervežėjai su mikrais aptaško