Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Sveikos, na ka pas mus jau baigia visus sniegynus nulyti bigsmile.gif dabar tai baisiai bjauru, bet pora dieneliu ir pavasaris bus uz lango (TIKIUOSI).....
Keliai slapi, bet nebeslidus thumbup.gif
Atsakyti
oras fui fui fui
jau geriau lengvas minusiukas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2009 02 25, 23:03)
Aš irgi noriu į sąrašą  blush2.gif
Atseit nuo 2007.11.27  ax.gif

Sveika prisijungus! 4u.gif

QUOTE(Signa... @ 2009 02 26, 08:44)
Sveikos, na ka pas mus jau baigia visus sniegynus nulyti  bigsmile.gif  dabar tai baisiai bjauru, bet pora dieneliu ir pavasaris bus uz lango (TIKIUOSI).....
Keliai slapi, bet nebeslidus  thumbup.gif

Uztat vienas vanduo lauke! doh.gif
Atsakyti
Uzbegau pasiguost, kad as kokia visdelto baile esu blush2.gif Nu bijau policijos kaip velnias kryziaus lotuliukas.gif Pries pora dienu vaziuojant pas tevus, pakliuvom i reida, tai stabde visus is eiles dokumentu patikrinimui - na ir as apsidziaugiau kaip mazas vaikas, kad ne as vairavau blush2.gif Dar pries isvaziuojant MB sako, vairuok tu, bet atsisakiau, nes buvau tiesiai is stomatologo ir kazko baisiai galva skaudejo, o kelione poros valandu nusimate.
Atsakyti
o man kaip sian nenusiseke doh.gif visa ryta maliausi po miesta(be masinos), taip sakant reikalus tvarkiau....ir skubu sutvarkyt pacio paskutinio, kai staiga trulas apipila mane purvais nuo galvos iki koju ir nuo koju iki galvos doh.gif ir pikta pasidare ir graudu....neisiu gi pas zmones visa slapia ir purvina , gerai kad mb darbas visai netoli, tai raketos greiciu (is gedos blush2.gif ) nulekiau masiniuko pasiimt,kad gryzt namo ir persirengt....sakiau, daugiau niekad tokiu oru viesuoju transportu nebevazinesiu schmoll.gif ban.gif
Papildyta:
QUOTE(sirdinga @ 2009 02 26, 14:17)
Uzbegau pasiguost, kad as kokia visdelto baile esu  blush2.gif Nu bijau policijos kaip velnias kryziaus lotuliukas.gif Pries pora dienu vaziuojant pas tevus, pakliuvom i reida, tai stabde visus is eiles dokumentu patikrinimui - na ir as apsidziaugiau kaip mazas vaikas, kad ne as vairavau blush2.gif Dar pries isvaziuojant MB sako, vairuok tu, bet atsisakiau, nes buvau tiesiai is stomatologo ir kazko baisiai galva skaudejo, o kelione poros valandu nusimate.

manes tai dar nera stabde, bet manau, kad vistiek drebeciau is baimes kaip drebule, nors ir nenusizengciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2009 02 26, 13:04)
manes tai dar nera stabde, bet manau, kad vistiek drebeciau is baimes kaip drebule, nors ir nenusizengciau  ax.gif

Mane yra viena karta stabde, bet is to pasimetimo taip ir sustojau viduri gatves blush2.gif , o ne kelkrastyje... doh.gif
Atsakyti
Linkejimai is Helsinkio 4u.gif Siandien sninga nuo pacio ryto, o lauke apie 0. Jau kai kurie kolegos pradejo pergyventi, kad gali ir lektuvai neskristi. As gristu rytoj ir tikiuosi, kad viskas bus gerai. Turesiu proga isitikinti kaip dirba suomiu kelininkai ir palyginti su musiskiais. Nors cia sniego tikrai netruksta, bet mieste jo beveik nera. Turbut isveztas. Taciau saligatviai gana slidus, nes pabarstyti ne druska ir smeliu kaip pas mus, o zvyru. Tai vietom labai slidu. O autostrada tai visa buvo slapia, o lauke buvo -2, tad druskytes keliams jie irgi negaili. Na ziuresim kokia bus situacija vakare ir rytoj ryte po tokio gausaus sniego.
Papildyta:
QUOTE(wikne @ 2009 02 26, 13:04)
manes tai dar nera stabde, bet manau, kad vistiek drebeciau is baimes kaip drebule, nors ir nenusizengciau  ax.gif

Kai pirma karta sustabde, maniau, kad del greicio ax.gif Bet tai buvo reidas. Is to susijaudinimo ne ta langa atsidariau blush2.gif ir beieskodama dokumentu visa rankine isverciau ant kilimelio blush2.gif Na bet antra ir trecia karta jau nebuvo nei baisu, nei jaudinausi.
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 26, 13:07)
Mane yra viena karta stabde, bet is to pasimetimo taip ir sustojau viduri gatves blush2.gif , o ne kelkrastyje...  doh.gif

QUOTE(pikkolo @ 2009 02 26, 13:11)
Kai pirma karta sustabde, maniau, kad del greicio ax.gif Bet tai buvo reidas. Is to susijaudinimo ne ta langa atsidariau blush2.gif ir beieskodama dokumentu visa rankine isverciau ant kilimelio blush2.gif Na bet antra ir trecia karta jau nebuvo nei baisu, nei jaudinausi.

drinks_cheers.gif Va as to ir bijau, kad arba sustosiu ne vietoj, arba dokumentu is to pasimetimo ir baimes neberasiu blush2.gif Arba, dar blogiau, padarysiu kokia avarine situacija doh.gif , nes pries pora savaiciu mieste maciau kai policija beveziuojanti pasivijo, o tas noredamas persirikiuoti i pirma juosta, pakiso savo masina vaziavusiam ta juosta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2009 02 26, 15:20)
drinks_cheers.gif Va as to ir bijau, kad arba sustosiu ne vietoj, arba dokumentu is to pasimetimo ir baimes neberasiu blush2.gif Arba, dar blogiau, padarysiu kokia avarine situacija doh.gif , nes pries pora savaiciu mieste maciau kai policija beveziuojanti pasivijo, o tas noredamas persirikiuoti i pirma juosta, pakiso savo masina vaziavusiam ta juosta doh.gif

ir as labiausiai bijau,kad pasimesiu ir nesugebesiu sustoti kelkrasti....todel visuomet kai pamatau policijos ekipaza stovint, labai idemiai stebiu ar tik nemosikuoja lazdele blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 02 26, 14:11)

nutareme kazkaip vasara su dukra i trakus nuvaziuoti pasivaikscioti. ties Lentvariu pamatau pirma mentu posta ir tokios mintys - dokumentai pinigineje, pinigine rankinuke, rankinukas namuose... nu bet neapsisukinesi gi mentams pries nosi.
Ir taip su ramiu ramiu veidu pravaziavau dar pro tris postus smile.gif
Ir retai mane stabdo, net ir per reidus praleidzia, viena karta tik karta teko stoti, rodyti dokumentus ir pusti.
Prie darbo irgi yra buve - tenais rudeni mentai buvo pamege stoveti. Duoduosi as pirmyn atgal pro juos kelias dienas- nestabdo. Tik su vyru dedome abu vaziuoti ( jisai uz vairo), taip iskart ir sustabde.
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 26, 13:07)
Mane yra viena karta stabde, bet is to pasimetimo taip ir sustojau viduri gatves blush2.gif , o ne kelkrastyje...  doh.gif

to ir bijau doh.gif

QUOTE(wikne @ 2009 02 26, 13:25)
ir as labiausiai bijau,kad pasimesiu ir nesugebesiu sustoti kelkrasti....todel visuomet kai pamatau policijos ekipaza stovint, labai idemiai stebiu ar tik nemosikuoja lazdele  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Bekasė @ 2009 02 26, 14:47)
nutareme kazkaip vasara su dukra i trakus nuvaziuoti pasivaikscioti. ties Lentvariu pamatau pirma mentu posta ir tokios mintys - dokumentai pinigineje, pinigine rankinuke, rankinukas namuose... nu bet neapsisukinesi gi mentams pries nosi.
Ir taip su ramiu ramiu veidu pravaziavau dar pro tris postus smile.gif
Ir retai mane stabdo, net ir per reidus praleidzia, viena karta tik karta teko stoti, rodyti dokumentus ir pusti.
Prie darbo irgi yra buve - tenais rudeni mentai buvo pamege stoveti. Duoduosi as pirmyn atgal pro juos kelias dienas- nestabdo. Tik su vyru dedome abu vaziuoti ( jisai uz vairo), taip iskart ir sustabde.

lotuliukas.gif
o mums jeigu reidas, tai butinai sustabdo doh.gif manau del to, kad tokia masina (bmw kur zulikai pamego) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 02 26, 14:53)
o mums jeigu reidas, tai butinai sustabdo  doh.gif  manau del to, kad tokia masina (bmw kur zulikai pamego)  biggrin.gif

Tai vat mane turbut del to ir sustabde! doh.gif Prieki manes masina ramiai nuvaziavo, o mane bats ir yra! ax.gif
Atsakyti