TOKS KLAUSIMELIS ISKILO:
norit ivaziuoti i zieda is antros juostos.... pirma ziedo juosta tuscia, antra tuscia, trecioja vaziuoja masina.... jus vaziuojat i antra ar laukiat kol nei vienoje juostoje nebus masinu?
QUOTE(Signa... @ 2009 03 02, 19:24)
TOKS KLAUSIMELIS ISKILO:
norit ivaziuoti i zieda is antros juostos.... pirma ziedo juosta tuscia, antra tuscia, trecioja vaziuoja masina.... jus vaziuojat i antra ar laukiat kol nei vienoje juostoje nebus masinu?
vaziuoju i antra...

Įvažiuoji į tą, kuria važiuoji, negali įvažiuot į kitą, nebent paskui persirikiuot gali. Taigi jei antra tuščia ir žiedu važiuojantis nepersirikiuoja į ją, tai važiuok drąsiai.
QUOTE(Aga @ 2009 03 02, 19:28)
Įvažiuoji į tą, kuria važiuoji, negali įvažiuot į kitą, nebent paskui persirikiuot gali. Taigi jei antra tuščia ir žiedu važiuojantis nepersirikiuoja į ją, tai važiuok drąsiai.
nu vo ir as taip sakau, bet sendien as jau ivaziavau i zieda ir kazkoks rikiavosi staigiai ir mane taip nuzvelge, kad tipo uzkisau jam

o mano vyras sako, lauk kol visai tarpas bus

Nenoriu nieko sakyt, bet vyrukai pasimetę 
į žiedą įvažiuoji ta pačia juosta, kuria prie jo privažiavai, rokiruotes darai jei reikia jau žiede. O jei atvažiuoji iš antros, tai pirma praleidi pirma juosta žiedu važiuojančius, ir tada keliauji. Trečiajuostininkai tau rūpėt neturi, nebent jie rodo kad persirikiuoja į antrą, į kurią ir tau reikia. Gal taip ir buvo, tiesiog nepastebėjai?

į žiedą įvažiuoji ta pačia juosta, kuria prie jo privažiavai, rokiruotes darai jei reikia jau žiede. O jei atvažiuoji iš antros, tai pirma praleidi pirma juosta žiedu važiuojančius, ir tada keliauji. Trečiajuostininkai tau rūpėt neturi, nebent jie rodo kad persirikiuoja į antrą, į kurią ir tau reikia. Gal taip ir buvo, tiesiog nepastebėjai?

QUOTE(Signa... @ 2009 03 02, 20:33)
nu vo ir as taip sakau, bet sendien as jau ivaziavau i zieda ir kazkoks rikiavosi staigiai ir mane taip nuzvelge, kad tipo uzkisau jam
kazkaip netgi pasimeciau, nes visada vaziuodavau jeigu antra tuscia ir as is antros....

QUOTE(Giagute @ 2009 03 02, 19:45)
Nenoriu nieko sakyt, bet vyrukai pasimetę 

nu kad nesirikiavo jis, kai as ivazinejau

QUOTE(Signa... @ 2009 03 02, 19:33)
kazkaip netgi pasimeciau, nes visada vaziuodavau jeigu antra tuscia ir as is antros....

vilniuj?
O mano padangoje pradurtoje skylutė tokioje keistoje vietoje buvo niekaip nesuprantu, kaip taip padangą galėjau pradurti, man labiau panašu, kad kažkas pradūrė, nebent prisiparkavus prie šaligatvio galėjo koks vielos ,ar blėkos gabalas išlindęs.
Na va šiandien nusipirkau padangas, sumontavo, vėl galėsiu raliuoti.
Na va šiandien nusipirkau padangas, sumontavo, vėl galėsiu raliuoti.
man iš aprašymo pasirodė panašu į konstitucijos žiedą

QUOTE(l'eau @ 2009 03 02, 20:58)
nea, as klaipeda siurpinu