aš šįryt per galinę sėdynę lipau

QUOTE(l'eau @ 2009 03 03, 21:26)
nors sitie vargai man baigesi,tfu tfu tfu

kokie ten vargai -- puikus sportas ir vitamino c dozė kaimynams

QUOTE(l'eau @ 2009 03 03, 22:03)
del sporto ir vit C pritariu bet visgi vargas man su savo uzpakaliu i prieki prasisprausti,ties ta vieta savo kibiriuke uzstringu

QUOTE(massandra @ 2009 03 02, 18:11)
nagi paskutinis sakinys tam straipsny apie jį
QUOTE(comep @ 2009 03 03, 21:16)
del sporto ir vit C pritariu bet visgi vargas man su savo uzpakaliu i prieki prasisprausti,ties ta vieta savo kibiriuke uzstringu

va aš ir pagalvojau kad gerai kad lanksti ir kūdutė, nes draugas ar tėvai tikrai nepralįstų

QUOTE(Gardee @ 2009 03 03, 21:47)
o kaip žmogui reaguot, kai dėl poros švelniai tariant ne itin protingų personų mašinai amen, o draudimas neapmoka? gal ir tiesmukiškai, bet mano reakcija manau būtų panaši...
QUOTE(denaxa @ 2009 03 03, 18:18)
Jei ziedas-pagrindinis kelias,tai ivaziuodama turi praleisti visus vaziuojancius ziedu,tegu jie ir trecia juosta vaziuotu(O gal jam saus i galva mestis kad ir i pirma is trecios?A? Nesvarbu,kad taip negalima,bet jo pirmenybe,ir ivykus autoivykiui kalte bus tavo)Tai cia taip pagal taisykles,o realybej-apsiziuri,kad laisva,ir lendi
Aisku,dar ivaziavimas i ziedus (ir isvaziavimas) priklauso nuo to,kokie zenklai ten sudelioti 

taip taip, sita dalyka zinau, ir siaip visada vadovaujuos zenklais, tiesiog buvo ydomu suzinoti kas mano minetoje situacijoje butu likes kaltas, nes pagal mane as teisingai pradejau vaziuoti(ziedas tuo metu buvo tuscias),buvo ydomu ir kitu nuomone suzinoti

QUOTE(l'eau @ 2009 03 03, 23:00)
va aš ir pagalvojau kad gerai kad lanksti ir kūdutė, nes draugas ar tėvai tikrai nepralįstų
gerai kad nebuvo to atvejo kai per bagažinę

mano uzpakalis nedidelis, ne ne ne negali buti,tai masina per maza

QUOTE(Gardee @ 2009 03 03, 21:47)
Nežinau kiek tame tiesos, nes komentaruose buvo parašyta, kad jis nieko neklausė apie žalos atlyginimą.
QUOTE(pikkolo @ 2009 03 04, 08:36)
Nežinau kiek tame tiesos, nes komentaruose buvo parašyta, kad jis nieko neklausė apie žalos atlyginimą.
na gal ir gandas, sprendžiau pagal tai, kas parašyta.
nesvarbu kokie ten pėstieji, įvykis žiaurus, manau, žmogui kone šokas turėtų būti, o ne galvojimai, kas apmokės remontus ir pan., nors nežinau, kiekvienam savaip, matyt..
tai aišku šokas - įsivaizduokit važiuoji sau, staiga bac pėstieji, bandai išvengti, avariija, kraujas, rankos dreba, mašinai praktiškai amen ir žinai kad įvykis nedraudiminis ir draudimas nekompensuos, dar prisistato policija ir kažko nori, reikia rūpintis ką su mašina daryti, kaip grįžti... bent man piešiasi toks scenarijus, tad kas kompensuos tikrai paklausčiau, o tokių pėsčiųjų nė gailėtis nelabai išeina, bent iš straipsnio tai tikri na švelniai tariant protu nepasižymintys ..
QUOTE(comep @ 2009 03 04, 09:34)