Visuomet būna, o ir kainuoja berods 2.5o už pakelį
Sakiau, kad prieskonių praduotuvėse ieškot reikia
QUOTE(himalaia @ 2009 04 01, 21:57)
Paziurekit,vakar gaminau sushi antra KARTA gyvenime! Gavosi lyg... 
Papildyta:
dar va...
Papildyta:
Californian style...
Papildyta:
skaniai prisivalgem paprasta pirmadienio vakara...
Papildyta:
dar va...
Papildyta:
Californian style...
Papildyta:
QUOTE(Fortunata @ 2009 04 07, 09:40)
QUOTE(Fortunata @ 2009 04 07, 12:42)
SUPER
Seiles nutyso iki stalo ir sedziu dabar visa apsiseilejus kaip skaniai atrodo:)
QUOTE(Fortunata @ 2009 04 07, 09:40)
kaip uzsimaniau sushiu, nu taip skaniai atrodo
QUOTE(Fortunata @ 2009 04 07, 09:40)
Labai skaniai atrodo
Na, skirtingai, nei tam reportaže sako, man yra lengviausia "rolls" daryti. Greičiau viskas einasi, nei kad nigiri sushi darant, nereikia kiekvieno gabaliuko apčiupinėt, sukrauni viską, suvynioji ir voilà...
O jau pasakymas, kad išverstą roll galima pasidaryti namie tik specialius apmokymus praėjus juokingai skamba... O dar tas prierašas "Siūlytina tik gurmanams."
Čia tai topinė frazė iš straipsnio
"Na, jų skonis nebūtinai turi atitikti tai, iš ko suši gaminama Japonijoje, tačiau tokia realybė - sako, kad iš "amerikoniškų" bulvių cepelinų irgi neišeina padaryti." Nesąmonė visiška. Žuvies skonis suprantu, kad skiriasi (nesulyginsi, kur reikia lietuviams importuoti beveik visą, o kur Japonijoj viskas po ranka), nieko čia nepadarysi, bet viso kito... Apie amerikoniškas bulves išvis tyliu...
O jau pasakymas, kad išverstą roll galima pasidaryti namie tik specialius apmokymus praėjus juokingai skamba... O dar tas prierašas "Siūlytina tik gurmanams."
Čia tai topinė frazė iš straipsnio









