QUOTE(Gretukas* @ 2009 06 08, 13:36)
Hey merginos

Dabar uzversiu klausimais as Jus,nes pirma kart darysiu sushi.
1. Kazkas rase,kad daro su koncervuotu tunu,sumaiso su majonezu,avokadas,agurkas.. sakykit o ta tuna taip isilgai dedat kaip ir agurkus ar ne ?
2.o ar butinai reik deti wasabi i soja ? ir ar reik i sushi vidu ?
3.Ar reik sushiukus pamirkyt i soja ? ar tik tuos tokius gabaliukus net nezinau kaip jie vadinas

ten kaip lasisos file.
4.Kokie ryziai geriau ar tie kiniski ekologiski ar lietuviski kur parasyti irgi kiniski ir lipnus ?
5.Ir koks gerimas tinka prie sushi ?
Laaabai busiu dekinga uz atsakymus
1. padarau ryziuose isilga grioveli is viska sudedu isilgai, kadangi tuna maisau su majonezu bliudelyje, tai jau ji dedu sauksteliu, salia suguldau agurka, avokada, zodziu, ko norisi ir vynioju.
2. Wasabi i vidu deti nereikia, bent jau man neteko matyti, kad detu, as ji dedu ant gatavo rolo. Zodziu imu susiuka, pamirkau i soja, uzsidedu trupineli vasabio ir i burna, op
3. Visu rusiu susiukus mirkau i soja pries dedama i burna, bet cia gal skonio reikalas, kiek teko matyti, visi taip daro.
4.As perku kiniskus ekologiskus, kur rimi 10 litu puse kilo

, bet anksciau pirkdavau lietuviskus, kur ant pakuotes susiai nupiesti, didelio skirtumo nepajutau, galvoju, kad reiks vel gristi prie pigesnio varianto.
5. Prie susio tinka sake.