Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 2

QUOTE(Silvy @ 2011 04 22, 23:01)
As irgi nusipirkau sunui sukosejus microlife inhaliatoriu,tai biesas zino,karta pasiinhaliavom ir stovi nenaudojamas ax.gif .Nebuvo reikalo panaudoti vaikams,va cia kada pati bjauriai kosejau,tai bandziau bronetx`a inhaliuotis,tai net nzn,man kazko silto norisi,o tie garai tokie vesus  blush2.gif ,sakau,kazi ar padeda g.gif

Mes turime Omron inhaliatoriu. Vat kaip ir Jus sakote man irgi kazko silto norisi, o garai salti. Aisku naudojame inhaliatoriu, bet jei jau kosulys labai stiprus ir vaikas neatsikosti, mums labiau padeda vadinamoji,,duda" su ventolin purskalu.
Atsakyti

Kiek kainavo tas aparačiukas?
Atsakyti
kad garai būtų šilti, galima šiltą ar karštą tirpalą įpilti. tik aišku ant savęs pirmiau išbandyti, ne ant vaiko.
turim omron, super dalykas, dukrai astmos priepuolis kai būna, adrenaliną namuose sukvėpuojam ir nereikia po ligonines daužytis. slogos, kosuliai - viskam gerai thumbup.gif tik reikia atrasti ką kvėpuoti kokiai ligai užpuolus. prie slogos, lengvesnio kosulio mes inhaliuojam nisitos purškaliuką, ten kaip jūros vanduo koncentruotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSDD: 03 gegužės 2011 - 08:58
http://www.topshop.l...na-89540-p.html

ką manote apie tokią veido sauną, naudojamą kaip inhaliatorių?
Atsakyti
QUOTE(Buttuke @ 2011 05 04, 12:26)
http://www.topshop.l...na-89540-p.html

ką manote apie tokią veido sauną, naudojamą kaip inhaliatorių?

as buvau is darbo parsinesus pabandymui irgi tuo tikslu - nes pardeje toks apie 35 lt kainuoja - tai suaugusiems gal ir gerai - bet vaiko nesugebejau ikist - vistik garuoja ir nesaltai - tas pats kas virs puodo gaunas doh.gif
Atsakyti
sveiki,
matau cia mamytes gerai gaudosi tuose aparatuose. pasakykit, as tas kiseninis OMRON MicroAIR (NE-U22) irgi yra kompresorinis? ir as galima ji naudoti per elektros lizda? maciau atskira adapteri. labai aciu uz atsakymus !!!!
Atsakyti
QUOTE(tom_cat @ 2011 05 07, 15:19)
sveiki,
matau cia mamytes gerai gaudosi tuose aparatuose. pasakykit, as tas kiseninis OMRON MicroAIR (NE-U22) irgi yra kompresorinis? ir as galima ji naudoti per elektros lizda? maciau atskira adapteri. labai aciu uz atsakymus !!!!

taip, galima naudot per adapteri (elementais nelabai issimoket imanoma lotuliukas.gif ) - man jis super - nes ir nakti prainhaliuoju (ji gi galima paverst) ir vaiko zadint nereik - jis begarsis rolleyes.gif - tik kaina didoka, dedaliu taip pat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 05 07, 17:23)
taip, galima naudot per adapteri (elementais nelabai issimoket imanoma lotuliukas.gif ) - man jis super - nes ir nakti prainhaliuoju (ji gi galima paverst) ir vaiko zadint nereik - jis begarsis rolleyes.gif  - tik kaina didoka, dedaliu taip pat doh.gif

aciu labai.
jau uzsakiau toki, tik dar adapteri reikia nupirkti. dar karteli aciu uz pagalba!!!!
Atsakyti
sveiki dar karteli,
gal galite parasyti kuo skiriasi kompresriniai inhaliatoriai nuo ultragarsiniu? ir kuri patarsit tureti?
aciu !!!!!
Atsakyti
QUOTE(tom_cat @ 2011 05 09, 15:44)
sveiki dar karteli,
gal galite parasyti kuo skiriasi kompresriniai inhaliatoriai nuo ultragarsiniu? ir kuri patarsit tureti?
aciu !!!!!

pagal mane tai kompresorinis garsiai burzgia, o ultragarsinis - be garso - visa kita ta pati funkcija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2011 05 09, 15:48)
pagal mane tai kompresorinis garsiai burzgia, o ultragarsinis - be garso - visa kita ta pati funkcija unsure.gif

Aciu, Kriiste
aciu, kad parasei.
na jei tik tame skirtumas, tai super. po to kai parasiau, radau dar, kad su ultragarsiniu ne visus vaistinius preparatus galima inhaliuoti. (antibus ir dregme sugeriancius), bet nzn ar daznai tokie yra naudojami.
parasykit ir kitos savo nuomone, gal kas zinot kitu faktu !!!!
aciu
Atsakyti
nu mes inhaliatoriu tam ir naudojam - kad be antibijotiku issiverstumem mirksiukas.gif
o vaistai - gal nebent sergant kokiom ligom reikalingi - nes nu max daviau prospano, ai dar viena kart esu adrenalina davus...
siaip gal ir negalima kazko - bet pati vaistus skirtis rimtesnius - nedrysciau - o gydytojai (pediatrai) - kazkaip skeptiskai isvis i inhaliatoriu ziuri unsure.gif
Atsakyti