Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 2

QUOTE(Kriiste @ 2011 05 09, 18:42)
siaip gal ir negalima kazko - bet pati vaistus skirtis rimtesnius - nedrysciau - o gydytojai (pediatrai) - kazkaip skeptiskai isvis i inhaliatoriu ziuri unsure.gif

...arba nieko nežino unsure.gif o vaistinėj tai geriau iš viso nieko neklausti, nes iš viso nesupranta apie ką kalba eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2011 05 09, 19:55)
...arba nieko nežino  unsure.gif o vaistinėj tai geriau iš viso nieko neklausti, nes iš viso nesupranta apie ką kalba eina  doh.gif

sveikos,
na matot kaip skirtingai visur, mums musu pediatre jau senai siule nusipirkti ir tureti inhaliatoriu namie, sako, nereikes man jums stipresniu vaistu skirti, o kai paklausiau, tai lb issamiai viska papasakojo ir vaistininke tokia "putiova" pasitaike, viska paaiskino, kokius lasiukus zmones dazniausiai praso inhaliacijoms, ir siaip kaip ka naudoti, ir salbutamoli ir kt. tai tiesiog pasiseke turbut. sian pirma karta dariau vaikui inhaliacijas, tiesa jau nesulauke ir uzmigo, bet ir mieganciam puikiai gavosi, tikiuosi po keliu diena pageres.
aciu uz jusu komentaru !!!!!!!
Atsakyti
Mamytes gal turite nebrangiai parduoti inhalaitoriu ar gal zinot kas parduoda? g.gif pirkciau iki 150lt pilna komplektacija smile.gif . Daznai sergam bronchitu, plauciu uzdegimu ir persalimo ligomis. verysad.gif Buciau labai dekinga jei atsirastu mamyte kuri galetu parduoti aparateli uz simboline kaina. ax.gif rasykit, siulyki mano tel jeigu kas 868100144 2.gif
Atsakyti
O jeigu STODAL keletą lašelių įlašint į inhaliatorių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2011 05 18, 23:00)
O jeigu STODAL keletą lašelių įlašint į inhaliatorių?  4u.gif

o kam? geriau lasint koki prospana mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2011 05 18, 23:00)
O jeigu STODAL keletą lašelių įlašint į inhaliatorių?  4u.gif

blink.gif tai,kad sirupų pilt į inhliatorius negalima
Atsakyti
Sveikutes, sumaniau ir as inhaliatoriu nusipirkti. tik va ziuriu as ziuriu ir nesuprantu dabar... ar inhaliatoriu tik elektroninej parduotuvej galima nusipirkt? nes pagrinde vien tik hiperfarma meta g.gif
na bet as lyg ir issirinkau jau kokio noreciau, bet man ten aprasyme info maza

My Webpage

stai apie toki mastau, bet nesuprantu , jis cia su baterijom? ar cia dar kazka atskirai dar prie jo reikia pirkt? blink.gif
prasau pasidalint patirtimi kur pirkot ir kas komplekte buvo?
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2011 05 27, 16:50)
Sveikutes, sumaniau ir as inhaliatoriu nusipirkti. tik va ziuriu as ziuriu ir nesuprantu dabar... ar inhaliatoriu tik elektroninej parduotuvej galima nusipirkt? nes pagrinde vien tik hiperfarma meta  g.gif
na bet as lyg ir issirinkau jau kokio noreciau, bet man ten aprasyme info maza

My Webpage

stai apie toki mastau, bet nesuprantu , jis cia su baterijom? ar cia dar kazka atskirai dar prie jo reikia pirkt?  blink.gif
prasau pasidalint patirtimi kur pirkot ir kas komplekte buvo?

sitam nieko dapirkinet nereik - jis kisis i elektros tinkla mirksiukas.gif
Atsakyti
oi tai puiku, aciukas uz toki greita atsakyma!!!
Atsakyti
Na žinokit, nepamainomas daiktas tas inhaliatorius clap_1.gif
Naudojam visi nuo mažo iki didelio biggrin.gif O svarbiausia kad mažylis visą žiemą apsiėjo be antibiotikų ir ligoninių clap.gif clap.gif clap.gif (praėjusią žiemą sirgom bronhitais ir plaučių uždegimais praktiškai kiekvieną mėnesį) ir sveikatą pataupėm yahoo.gif ir pinigėius rolleyes.gif

Vis negaliu atsidžiaugti kad užklydau į šią temukę good.gif ačiū mamytės už patarimus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(tom_cat @ 2011 05 07, 18:28)
aciu labai.
jau uzsakiau toki, tik  dar adapteri reikia nupirkti. dar karteli aciu uz pagalba!!!!

O įdomu, ar originalioj pakuotėj prie šito inhaliatoriaus adapterio nėra? Kiek mačiau probėgom vartotojo instrukciją, buvo jis ten parodytas...
Papildyta:
Sorry sorry, dabar įdėmiau paskaičiau, kat adapteris papildomai užsakomas...
Atsakyti
Renkuosi ir aš inhaliatorių, bet baisiai neaišku, kokį pirkt...
Tas Omron ultragarsinis kišeninis, na gal ir patogu, gulintį galima inhaliuot, ale galvoju, ar tikrai verti tie pliusai tokių pinigų... Su adapteriu beveik 900 Lt gaunas (čia kaip minimum, kiek supratau).
O tų kompresorinių kainos irgi labai skirias - nuo ~200 iki ~500 Lt (gal ir brangesnių yra, čia maždaug...). Tad įdomu, ko aš neteksiu, jei pirksiu kompresorinį tarkim iki 200lt...? Ar čia dizainas, ar vaistų talpos, ar purškiamų lašelių dydis, ar kokis biesas tokį kainelių skirtumą lemia? Aišku, reikia kiekvieno instrukcijas paskaitinėt ir pasinagrinėt, bet gal sakau kažkas jau tai darė, taigi prašau pasidalinti naudinga info blush2.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti