Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 2

Sveikos, gal pasakysit kuo jie skiriasi:
My Webpage

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(vrb @ 2011 10 09, 23:24)
Sveikos, gal pasakysit kuo jie skiriasi:
My Webpage
My Webpage

nusipirkau pirmaji, kaip suprantu jis naujesnis variantas, tyliau dirba, ipurskimas smulkesnis.

tureciau ant dienu gauti
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2011 10 10, 11:58)
nusipirkau pirmaji, kaip suprantu jis naujesnis variantas, tyliau dirba, ipurskimas smulkesnis.

tureciau ant dienu gauti

Mes irgi šitą nusipirkom, ką tik atvežė. Ėmėm tą geltoną, mergaitės patenkintos kiekviena po žaisliuką gavusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2011 10 10, 13:09)
Mes irgi šitą nusipirkom, ką tik atvežė. Ėmėm tą geltoną, mergaitės patenkintos kiekviena po žaisliuką gavusios smile.gif

na ir koks pirmas įspūdis? Ar tyliai dirba?
Atsakyti
QUOTE(vrb @ 2011 10 10, 15:00)
na ir koks pirmas įspūdis? Ar tyliai dirba?

Nu žodis 'tyliai' čia tikrai netinka. Bet negaliu palyginti, nežinau kaip kiti modeliai dirba. Įspūdis - labai džiaugiuosi, kad vaikai nori inhaliuotis smile.gif daugiau kolkas negaliu pasakyti. Su virintu vandeniu pažaidėm, reiks ir vaistukų įsigyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 10 spalio 2011 - 14:21
Labutis mamytės ir ne tik smile.gif Nusperdziau ir as inhaliatoriu nusipirkti. Kaip jūs manote kuris inhaliatorios geresnis? Ar MICROLIFE NEB10, ar OMRON COMPAIR (NE-C28-E)? niekaip neapsisprendiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesera_Oriono_Zvaigzde @ 2011 10 10, 15:40)
Labutis mamytės ir ne tik smile.gif Nusperdziau ir as inhaliatoriu nusipirkti. Kaip jūs manote kuris inhaliatorios geresnis? Ar  MICROLIFE NEB10, ar OMRON  COMPAIR (NE-C28-E)? niekaip neapsisprendiu  g.gif

kiek teko klausineti mamayciu, tai jie beveik vienodi, taik Microlaifas tylesnis berods, ir GALI buti (nezinau tikrai) galima naudoti gulinciam vaikui. pasitikrinkite sita reikala, nes savo vaika galejau inhaliuoti tik meiganti, tai garsus OMRONas man netiko, o ir gulinciam negalejau leisti garu. 4u.gif abu vaikai is tolo apiedavo net siaip stovinti aparata, teko ji nesti is namu.... g.gif
Atsakyti
aciukas smile.gif as irgi linkstu prie mikrolife. Man ir jo dizainas grazesanis (nors aisku ne tas svarbiausia).
Atsakyti
vakar jau buvau beuzsisakanti inhaliatoriu OMRON, bet kazkur perskaiciau jog negalima naudoti kai vaikui yra temperatura. Tai dabar visai nebezinau, nes maniskei beviek ta pacia para kai tik islenda sloga, pasirodo ir temperatura. Ar visgi galima inhaliuotis prie tempos?
Atsakyti
jau vienoj temoj klausiau, bet bandau ir cia laime biggrin.gif Ar galima naudoti inhaliatoriu kai yra temperaturos? Nezinau ar verta pirkti, nes mano panai tempa uzkyla beveik ta pacia para kaip ir prasideda sloga. Beto ji labiau linkusi prie nosiarykles ligu, ne prie bronchito...
Atsakyti
Jei temperatūra pakila iki 37,5 ir daugiau,negelima inhaliuot karštais garais,o kompresoriniais inhaliatoriais TIKRAI GALIMA

jau radau senesneje temoje, idedu gal kam pravers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2011 10 11, 14:51)
Ar visgi galima inhaliuotis prie tempos?

Nea, jei yra temperatūra inhaliuotis negalima.
Atsakyti