Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 2

pas mane microlife kitokio neturėjau negaliu lygint

nu inhaliuojamės karts nuo karto galėtų ir tyliau dirbt, bet ką aš žinau kaip kiti veikia... nu tyliau negu ligoninės smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(SNija @ 2011 12 29, 07:29)
pas mane microlife kitokio neturėjau negaliu lygint

nu inhaliuojamės karts nuo karto galėtų ir tyliau dirbt, bet ką aš žinau kaip kiti veikia... nu tyliau negu ligoninės smile.gif))

Neb10? Realiai naudojate tas 3 skirtingas padėtis?
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2011 11 30, 21:24)
As pirkau Microlife vien del to, kad 3 skirtingi antgaliai (vaikui, suaugusiam ir tas antgalis kur apsiziojus reikia laikyti), garsas  g.gif  nera jis bauginantis, mano trimetis jo nebijo  schmoll.gif Plius 3 skirtingi inhaliacijos variantai (nu ten pagal mirolaseliu kieki yra 3 skirtingi garu lygiai)  ax.gif

Kiek matau Beuer tu skirtingu garu koncentracijos ir neturi  g.gif  gal verta Micrlife pirkti, nes giliam kosuliui vienas lygmuo,pavisiniam kitas, o nosiai ir kt dar kitas. B turi tik 1 • Išpurškimo galingumas > 0,18ml/min;

Sakykite, o kuo skiriasi tie 3 skirtingi vaiantai? as kazkodel galvojau kad ten grynai stiprumas - 1 silpniau 2 vidutinis, 3 stipriai. Ar esant kosuliui tinka tik pvz2, slogai - 1 ir pan? Vyras esant kosuliui inhaliuojasi, bet berods visada su 1 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2011 12 29, 15:35)
Sakykite, o kuo skiriasi tie 3 skirtingi vaiantai?  as kazkodel galvojau kad ten grynai stiprumas - 1 silpniau 2 vidutinis, 3 stipriai. Ar  esant kosuliui tinka tik pvz2, slogai - 1 ir pan?  Vyras esant kosuliui inhaliuojasi, bet berods visada su 1 ax.gif

tie trys slirtingi lygiai tai laseliu didumas (jei taip zmogiskai snekant), su pirmuoju jie smulkus ir daugiau slogai, o su trecu jie didesni ir patenka giliau i plaucius smile.gif Manau slogai tikrai uztenka 1 smile.gif

Va dabar pries pora geru savaiciu mazius sirgo plauciu uzdegimu tai tik su 3 inhaliavomes, net pagal burbuliavimo garsa girdisi, kad kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2011 12 29, 23:14)
tie trys slirtingi lygiai tai laseliu didumas (jei taip zmogiskai snekant), su pirmuoju jie smulkus ir daugiau slogai, o su trecu jie didesni ir patenka giliau i plaucius  smile.gif  Manau slogai tikrai uztenka 1  smile.gif

Va dabar pries pora geru savaiciu mazius sirgo plauciu uzdegimu tai tik su 3 inhaliavomes, net pagal burbuliavimo garsa girdisi, kad kitaip  smile.gif

Aciu labai, dabar zinosiu 4u.gif
O siaip jei vaikui (2ir 4 metu) duoti inhaliuotis mineraliniu - kiek tas turi trukti? Nes jei vaistai, tai ten pvz ant brontexo prasyta kiek lasu ir jie praktiskai per 5-10 min susinauduoja, o jei su mineraliniu - kiek laiko? tas pacias 5-10 min? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2011 12 29, 10:54)
Neb10? Realiai naudojate tas 3 skirtingas padėtis?

pas mane senas jau prieš 3m pirktas smile.gif tada padėčių nebuvo
Atsakyti
QUOTE(SNija @ 2011 12 30, 11:01)
pas mane senas jau prieš 3m pirktas smile.gif tada padėčių nebuvo

Gal šitas? NEB100?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2011 12 30, 00:15)
Aciu labai, dabar zinosiu  4u.gif
O siaip jei vaikui (2ir 4 metu) duoti inhaliuotis mineraliniu - kiek tas turi trukti? Nes jei vaistai, tai ten pvz ant brontexo prasyta kiek lasu ir jie praktiskai per 5-10 min susinauduoja, o jei su mineraliniu - kiek laiko? tas pacias 5-10 min?  g.gif

kuo ilgaiu laikys tuo geriau mirksiukas.gif nes kuo daugiau drusku pateks i plaucius tuo efektyvesnis veikimas, labaiu sudrekins, karkalai lengviau pasisalina smile.gif as fiziologinio tirpalo esu nusipirkus, tai kai gydytojos klausiau sake kiek norit tiek garinkites thumbup.gif kuo daugiau tuo geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2011 12 30, 12:04)
Gal šitas? NEB100?
user posted image

nea vaizdas ne toks, pažiūrėčiau modelį ale draugei užskolinau neseniai ax.gif
Atsakyti
Sveiki;
Gal kas esate bande nauja inhaliatoriu A70?kokie atsiliepimai?nes pagal kaina tai jis nera lb brangus,tik idomu jo kokybe,o atsiliepimu niekur neradau.. g.gif buvau nusiziurejus omron ne-c801,bet paskaicius atsiliepimus persigalvojau,gal siuo metu jau juos gerus gamina? doh.gif nutariau pirkti omron ne-c28-e,bet internetinese parduotuvese ju nera prekyboje,kur jus juos pirkote jus??
Atsakyti
Laba diena, mes šiemet neišbrendam iš ligų, tiesiog be pertraukų, tai tas tai anas... verysad.gif pirksim inhaliatorių tik nieko neišmanau apie juos gal kuri tokį turėjot? Inhaliatorius? Kaina priimtina... kiti labai brangūs, nežinau kokios pagrindinės savybės normaliam inhaliatoriui reikalingos 4u.gif
Atsakyti
zvalgaus ir as inhaliatoriaus. merginos o gal kas sita turi http://www.tomsona.l...2-safari-6.html
tokia nebloga komplektacija ir i elektros tinkla jungiamas ir su baterijom galima naudot. tik kiek supratau jo negalima naudot guliciam vaikui. parasykit kas naudojas situo.
Atsakyti