Sveikos mamytes
skaitau Jūsų žinutes ir noriu pasidalinti ir savo patirtimi su Omron inhaliatoriumi C801.
šį inhaliatorių įsigijau prieš gerą mėnesiuką ir sėkmingai išgydžiau savo mažiuką (penkios dienos inhaliacijų) ir vaikutis sveikas
taigi, galiu pasakyti, kad inhaliatorius C801 man tikrai geras ir nekrito joks vaistų indukas, tad turbūt negalima teigti, kad visi šie inhlaitoriai blogi
nes keletos mamyčių patirtis tai dar nevisi inhaliatoriai.
taip pat noriu ir sutikti su tom mamytėm, kurios sakė, kad krenta vaistų indukas.
nes manno draugė taip pat įsigijo tokį inhaliatorių ir jai laisvai laikėsi, bet pasiskambino omron atstovai ir šie maloniai paaiškino, kad žino šią problemą ir kad gali pakeisti induką kitu, tad po kelių dienų jai atvežė į vaistine kitą induką ir šis tikrai laikosi ir nekrenta. atsovai sakė, kad šių indukų neseniai gavo ir visus negerus indukus pakeičia gerais
tik reikia jiems pasiskambinti
taigi trumpai aš už įį inhaliatorių

sesuo turi senesnio modelio omron inhalaitorių, tai ir sake labai padeda sergant
o mamytės, kurios galvoja kokios firmos inhaliatorių geriau pirkti, siūlau pasidomėti jų savybėmis, tiksliau išpurškiamų dalelių dydžiu, nes aš kai domėjausi sužinaujau, kad gydant plaučių ir kitų apatinių kvėpavimo takų ligas, svarbu, kad išpurškiamų dalelių dydid būtų mažesnis nei 5 mikronai, o omrono dalelių dydis 3 mikronai, tad puikiai tinka gydymui. o kitų firmų, kurias žiūrinėjau dalelių dydis apie 5 mikronus, tad man paaiškino, kad tokie tinkami gydyti tik slogai(panašiai kaip kvėpavimas virš karšto puodo)
ir dar JOKIŲ ETERINIŲ ALIEJŲ su inhaliatoriumi
nes aliejai gali tik pakenkti (gali užkimšti vaikučiu plaučius)
ir kodėl aliejus skirtus pilti į vonią ar naudoti pirtyje, kažkas nori naudoti vaikų gydymui????