Sveikos mamytes,
Deja,bet turime ir mes sia problema. Mergytei jau 2 menesiai ir yra musu didelis dziaugsmas. Patyriau didziuli soka, kai isgirdau, kas itariama. Kai perskaiciau internete apie si sindroma, atrode, jog zeme slysta is po koju. Kadangi suzinojau dar nescia, po tokiu aprasymu, kuriuos perskaiciau, buvo labai baisu ir labai skaudejo.Juk visos mes tikimes pagimdyti sveika kudiki. Kai priemiau si fakta, nusprendziau atsiriboti, buti stipri ir pilna optimizmo ir laukti savo stebuklo. Didelis aciu Jolitai, kurios deka nebebuvo taip baisu. Aciu uz ikvepta vilti, uz patarimus, uz skirta laika pokalbiams.
Esu laiminga mamyte, nors isgyvenau viska:baime, kalte, nusivylima, soka, daug asaru, daug klausimu kodel, uz ka ir tt. Karts nuo karto aplanko mane niurios mintys,kartais buna sunku, ypac, kai vel ir vel snekame apie tai su gydytojais, bet zinau, kad turiu buti stipri ir padaryti viska del savo mazyles, kad ji butu laiminga.
Man ji sveika, pati graziausia, mieliausia, nuostabiausia mazyle, kuria dbr laikau ant ranku
Labai noreciau bendrauti su mamytemis, auginanciomis sias mergytes. Esu vilniete.
mano emailas:camomile0911@gmail.com
Stiprybes Jums visoms.
Papildyta:Beje, didelis aciu ir mergytems, kurios ikvepe daug vilties ir perskaicius ju pasisakymus, gyvenimas tikrai tapo sviesesnis.
aciu Jums ir sekmes visoms mamytems ir dukrytems