Įkraunama...
Įkraunama...

Džiovinti pomidorai

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2010 09 06, 20:43)
Sveiki,

Norėjau pasidalinti aktualia info, džiovintu pomidoru ne aliejuje, o siaip sausu yra prismoje 200 g kainuoja 6 lt( ar 6,99lt), taip pat yra ir Mindaugo maximoje ( gal ir kitose) 100 g kainuoja 6,99 lt, dar yra ir parduotuveje Sveiki produktai, bet ten 100g kaina 7,99lt.


manau www.visiskoniai.lt vieni pigesniu tikru, Italisku, sauleje dziovintu pamidoru
Atsakyti
"Užupio krautuvė" Vilniuje rasite saulėje džiovintų pomidorų (3,90Lt/100g.), taip pat saulėjė džiovintų pomidorų aliejuje (3,90Lt/100g.) smile.gif
Atsakyti
O nebandet pacios pasigaminti dziovintu pomidoru? smile.gif aisku gausis dziovinti ne sauleje, bet skonis liux, antrus metus jau "zaidziu" thumbup.gif Supjaustau pomidorus, sudelioju ant groteliu, apibarstau visokiom prieskoninem zolelem ir i orkaite dziovinti smile.gif Kai sudziuna, delioju i stiklainiukus, dar papildomai idedu zoleliu dziovintu, cesnako, uzpilu aliejumi ir tuos stiklainiukus dedu i puoda su vandeniu, pavirinu 10 min ir uzsuku. Kartais dar pries dedama i stiklainiukus pamerkiu keliom sekundem i pakaitinta vyno acta, tada rugstesni gaunasi. Skonis ne ka prastenis nei is parduotuves! bigsmile.gif Ir jie gali stoveti paprastai lentynoje, nereikia det i saldytuva wink.gif Bet paprastai ilgai neuzsilaiko blush2.gif
Atsakyti
as ir mastau, kad gal reikia paciai pasidziovinti. g.gif

CervusDama, ACIU 4u.gif PABANDYSIU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 04 25, 16:05)
Alphaa 4u.gif
taip yra lt.džiovintų pomidorų,bet kokybė įsigyta svetur žymiai skiriasi.

Reikia skaityti etiketes. 4u.gif

Nesenai vyro sesuo parvežė lauktuvių iš Italijos džiovintų pomidorų... Na tikrai skonis ir kokybė kita...
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2011 09 01, 15:32)
O nebandet pacios pasigaminti dziovintu pomidoru? smile.gif aisku gausis dziovinti ne sauleje, bet skonis liux, antrus metus jau "zaidziu"  thumbup.gif Supjaustau pomidorus, sudelioju ant groteliu, apibarstau visokiom prieskoninem zolelem ir i orkaite dziovinti smile.gif Kai sudziuna, delioju i stiklainiukus, dar papildomai idedu zoleliu dziovintu, cesnako, uzpilu aliejumi ir tuos stiklainiukus dedu i puoda su vandeniu, pavirinu 10 min ir uzsuku. Kartais dar pries dedama i stiklainiukus pamerkiu keliom sekundem i pakaitinta vyno acta, tada rugstesni gaunasi. Skonis ne ka prastenis nei is parduotuves!  bigsmile.gif Ir jie gali stoveti paprastai lentynoje, nereikia det i saldytuva wink.gif Bet paprastai ilgai neuzsilaiko  blush2.gif


Oo, puiki mintis, net nepagalvojau...
Atsakyti
o kokioj temperaturoj dziovinat ir kiek laiko? dar kogero tinka ne visu rusiu pomidorai?
Atsakyti
Gal kas zinote ir galite pasidalinti dar kokiu padazu is dzivintu pomidoru? 4u.gif
Atsakyti
Darau tokias uzkandeles:
Paskrudinu juoda duona
Mazai rukyta kumpelis
Dziov. pomidorai aliejuje
Mocarela (tinka ir ferm. suris)
Siek tiek majonezo
Zalumynu

Pomidorus, mesyte ir suri supjaustau mazais gabaliukais. Sumaisau su trupuciu majonezo ir kapotais zalumynais. Tokia mase tepu ant skrudintos juodos duonos, ir pasaunu i orkaite kelioms minutems, kad suris issilydytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuzzyy @ 2012 02 21, 15:19)
Darau tokias uzkandeles:
Paskrudinu juoda duona
Mazai rukyta kumpelis
Dziov. pomidorai aliejuje
Mocarela (tinka ir ferm. suris)
Siek tiek majonezo
Zalumynu

Pomidorus, mesyte ir suri supjaustau mazais gabaliukais. Sumaisau su trupuciu majonezo ir kapotais zalumynais. Tokia mase tepu ant skrudintos juodos duonos, ir pasaunu i orkaite kelioms minutems, kad suris issilydytu smile.gif


Skaniai skamba thumbup.gif

Labai pamėgtas receptukas:
Ant prancūziško batono tepti majonezą su česnakais, dėti gabaliuką pomidoro, gabaliuką pelėsinio sūrio ir šauti į orkaitę, kol sūris išsilydo smile.gif


Va dar nieko receptukas atrodo:
http://aguonele.blog...pomidorais.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 balandžio 2012 - 09:16
QUOTE(CervusDama @ 2011 09 01, 15:32)
O nebandet pacios pasigaminti dziovintu pomidoru? smile.gif paprastai lentynoje, nereikia det i saldytuva wink.gif Bet paprastai ilgai neuzsilaiko  blush2.gif

super ideja smile.gif

QUOTE(Neringasha @ 2011 12 29, 14:29)
o kokioj temperaturoj dziovinat ir kiek laiko? dar kogero tinka ne visu rusiu pomidorai?

ir man idomi kokia temperatura smile.gif
Atsakyti
pernai metais dziovinau nemazai pomidoru. Viskas pavyko is pirmo k. 4u.gif O jau kvapas wub.gif Supjausciau mazais gabaleliais, patiesiau kepimo popieriu, apibarsciau prieskoniais ir dziovijnau 60-70 laipsniu t. apie 10-12 val. Siemet jeigu bus karsciai, tikrai dziovinsiu ant palanges pries saule - susitaupys el. energija
Atsakyti