Įkraunama...
Įkraunama...

Džiovinti pomidorai

tos pacios firmos yra pirkti ir stiklainyje ir plastikinej pakuoteje,perku as ir taip ir taip,o firma RENNA vadinasi,labai skanus thumbup.gif skaniausia man valgyti pomidorus su varskes suriu thumbup.gif
Atsakyti
turkijoje prisipirkau sauleje dziovintu pomidoru, tik kad jie sausi, radau recepta, kaip juos sumokstinti, tai teks pasizaisti, nes tiesiog dziovinti, sunkiai juos panaudosi, kartoki....
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 09 22, 12:52)
turkijoje prisipirkau sauleje dziovintu pomidoru, tik kad jie sausi, radau recepta, kaip juos sumokstinti, tai teks pasizaisti, nes tiesiog dziovinti, sunkiai juos panaudosi, kartoki....
doh.gif

As pati perku tik sausus, uzpilu aliejum alyvuogiu, idedu cenako, oregono, baziliko, druskytes, kai ismirksta, tai patys skaniausi pomidorai bunai, napatinka man tie pirktiniai, kur uzsukti, tas aliejus buna nekoks, nebent kokiuose turgeliuose, kur sveriamus parduoda, bet tik neuzsuktus sluokeliuose, ilgam naudojimui schmoll.gif
Atsakyti
įdomu.

Mes tai juos tik prie vyno naudodavom. Nesugalvoju į kokį patiekalą galima įkomponuoti, kad būtų skanu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 09 22, 12:52)
doh.gif

Draugė iš Italijos parvežė džiovintų, jau su druskyte. Tai aš juos pamerkiau į tą aliejų su visais kaparėliais ir prieskoniais, kuris liko nuo pirktų parduotuvėje SDP. Tai dabar teks ištraukt, pavirt su sausu baltu vynu ir vėl sukišt biggrin.gif Bet man ir tie džiovinti labai gardu pagriaužt cool.gif O, jei naudoju sriuboms, padažam,s, pyragėliams, tai užplikau verdančiu vandeniu ir psio ax.gif

Šitą receptuką pati išbandžiau-niam niam ir šiltas ir šaltas essen.gif

Moliūgas su SDP ir Rikota sūriu
Atsakyti
mano receptas salotu su dziovintais pomidorais:

shpinatai
apelsinai
paprikos raudonos
dziovinti pomidorai
juodos alyvuoges
fetos suris
cesnakinis padazas: aliejus, trinti cesnakai, citrinu sultys, druska
Atsakyti
QUOTE(Ugnis @ 2009 10 08, 16:06)
mano receptas salotu su dziovintais pomidorais:
shpinatai
apelsinai
paprikos raudonos
dziovinti pomidorai
juodos alyvuoges
fetos suris
cesnakinis padazas: aliejus, trinti cesnakai, citrinu sultys, druska

koks neiprastas derinys bigsmile.gif koks produktas turetu dominuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 08 spalio 2009 - 17:04
As kepu lietinius tokius kaip Cili buna su tunu, labai juos megstu. Ant lietinio blyno dedu tarkuoto fermentinio surio, tuno, pjaustytu sauleje dziovintu pomidoru, viska susuku, dedu i kepimo inda, uzpilu grietinele, dar uztarkuoju surio, krapu, susmulkintu pomidoriuku ir saunu i orkaite. Labai skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2009 10 18, 15:05)
As kepu lietinius tokius kaip Cili buna su tunu, labai juos megstu. Ant lietinio blyno dedu tarkuoto fermentinio surio, tuno, pjaustytu sauleje dziovintu pomidoru, viska susuku, dedu i kepimo inda, uzpilu grietinele, dar uztarkuoju surio, krapu, susmulkintu pomidoriuku ir saunu i orkaite. Labai skanu ax.gif

bigsmile.gif skamba super receptukas thumbup.gif
Atsakyti
As ir juos laaaabai megstu essen.gif Naudoju padazams ir pusryciams darausi sumustinukus:ant batono dedu dziovinta pomidora ant virsaus mocorelos surio ir trumpam i orkaite kol suris lengvai apsilydo ir viskas,man labai skanu smile.gif

QUOTE(Levereti @ 2009 10 18, 16:05)

bigsmile.gif labai viliojanciai skamba,reikes isbandyti 4u.gif
Atsakyti
Saulėje džiovintų pomidorų tapenadas
Receptas:olives.lt
user posted image
Atsakyti

i 
FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti