Įkraunama...
Įkraunama...

Jis musulmonas, ji katalikė

Gerbiama SW19, gal domiesi ne tik islamu? Gal pasakysi kiek metu buvo Marijai, kai ji susizadejo su Juozapu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nicox @ 2009 03 10, 12:54)

Ziauru ... unsure.gif Teke matyt spaudoje sitokiu straipsniu, kai mergytei vos per 10 o seniui virs 40 doh.gif
Atsakyti
Jo,baisu,kai tokios jaunos mergaites,visai dar vaikai istekinami.Vien tik UK kiekvienais metais nesugrizta i mokyklas simtai mergaiciu(dauguma pakistanieciu).Jos isvezamos ir istekinamos i Pakistana ir kitas salis.Tevai taip baudzia savo vaikus uz "vakarietiska gyvenimo stiliu".Bet baisiausia,kad tai vyksta ne kazkur uzkampy,kokioj sektoj,bet seimose kurios jau daug metu gyvena UK,sneka anglu klb,pagal ideja jau turetu buti isintegrave i salies visuomene doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2009 03 09, 22:46)
Čia Sunnah, Hadith, o ne Koranas.

1. Nėra tiksliai žinoma, kiek Aishai buvo metų. SW rašo, kad 6, bet yra šaltinių, kurie rašo, kad 9 ar net daugiau. T.y. tada įvyko sužadėtuvės. O vedybos po 3-5 metų. Dar viena versija, kad vedybos įvyko, kai Aishai buvo 19 metų. (Visa šita "makalošė" dėl to, kad musulmonai naudojo Hijra kalendorių. Ir dabar Saudo Arabijoj jį naudoja. Teko matyti Saudę, kuri negalėjo pasakyti, kiek jai metų.)

2. Kiekvieną iš savo žmonų Pranašas vedė su tikslu (a la "strategija"). Aisha buvo jauniausia, todėl būtent ji pateikė daugiausia info apie Pranašo gyvenimą.

3. Viduramžiai buvo viduramžiai... Net Šekspyro Džiuljetai buvo 13 metų biggrin.gif

1.Suna, Bukhari, 5.234

"Narrated Aisha: The prophet engaged me when I was a girl of six. We went to Medina and stayed at the home of Harith Kharzraj. Then I got ill and my hair fell down. Later on my hair grew and my mother, Um Ruman, came to me while I was playing in a swing with some of my girl friends. She called me, and I went to her, not knowing what she wanted to do to me. She caught me by the hand and made me stand at the door of the house. I was breathless then, and when my breathing became all right, she took some water and rubbed my face and head with it. Then she took me into the house. There in the house I saw some Ansari women who said, "Best wishes and Allah's blessing and a good luck." Then she entrusted me to them and they prepared me (for the marriage). Unexpectedly Allah's messenger came to me in the forenoon and my mother handed me over to him, and at that time I was a girl of nine years of age."

Bukhari 7.65

"Narrated Aisha that the prophet wrote the marriage contract with her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old. Hisham said: "I have been informed that Aisha remained with the prophet for nine years (i.e. till his death)."

Suna musulmonams, 2.3309

Aisha reported: Allah’s Messenger married me when I was six years old, and I was admitted to his house at the age of nine….

Sunan of Abu Dawud, 2.2116

"Aisha said, "The Apostle of Allah married me when I was seven years old." "He had intercourse with me when I was 9 years old.

The History of Tabari, 9.131

"Then the men and women got up and left. The Messenger of God consummated his marriage with me in my house when I was nine years old. Neither a camel nor a sheep was slaughtered on behalf of me"...(The Prophet) married her three years before the Emigration, when she was seven years old and consummated the marriage when she was nine years old, after he had emigrated to Medina in Shawwal. She was eighteen years old when he died.

3.Viduramziai pas musulmonus yra dabar ,tiek pagal kalendoriu ,tiek pagal mastyma.Muhamedo laikais buvo akmens amzius bent jau Arabijos pusiasalyje,kur Roma nebuvo uzkariavus.

Papildyta:
QUOTE(nicox @ 2009 03 10, 12:54)
Bet tai nieko neturi bendra su islamu. Juk vedybos buvo pries angelui Gabrieliui apreiskiant islama Muhametui!! Tuo metu, kai pranasas vede Aisha, tokios religijos kaip islamas dar nebuvo!!

Del jaunu merginu (tiksliau vaiku) istekinimo, tai labai klaidinga tai sieti su islamu!! Neseniai per tv Fr buvo rodomas filmas apie seniausius krikscionis, kaip jie gyvena, pasakojamos seimu istorijos ir atkreipiamas demesys, kad merginos istekinamos 9 metu amziaus. Tai yra ziaurus paprotys, vyraujantis kai kuriu saliu kaimuose (tiek musulmoniskose salyse, tiek ne), kur civilizacijos nerasta, seimos negali pragyvent su daug vaiku, todel paprasaciausiai jais 'atsikratoma' kuo anksciau. Nemaisykit to su religija. O Korane nei vienoj vietoj neparasyta, kad mergaites reikia tekint jauno amziaus!!!

o cia straipsnis kam bus idomu.
http://www.chicagotr...nationworld-hed

Kaip tai neturi nieko bendro su islamu juk Muhamedas=islamas.Pranaso gyvenimo budas yra sektinas visai zmonijai,tai bet koks vyras gali drasiai vesti mazamete remdamasis Muhamedo pavyzdziu ir jis bus teisus.
Papildyta:
QUOTE(saulute05 @ 2009 03 10, 15:40)
Gerbiama SW19, gal domiesi ne tik islamu? Gal pasakysi kiek metu buvo Marijai, kai ji susizadejo su Juozapu? mirksiukas.gif

Nu ir kiek buvo?tingiu ieskoti.
Papildyta:
QUOTE(Dziaugsmukas @ 2009 03 10, 21:26)
Jo,baisu,kai tokios jaunos mergaites,visai dar vaikai istekinami.Vien tik UK kiekvienais metais nesugrizta i mokyklas simtai mergaiciu(dauguma pakistanieciu).Jos isvezamos ir istekinamos i Pakistana ir kitas salis.Tevai taip baudzia savo vaikus uz "vakarietiska gyvenimo stiliu".Bet baisiausia,kad tai vyksta ne kazkur uzkampy,kokioj sektoj,bet seimose kurios jau daug metu gyvena UK,sneka anglu klb,pagal ideja jau turetu buti isintegrave i salies visuomene doh.gif

Visa Europa galvojo kad jie integruosis ,bet gavosi atvirksciai,uzsisklende savo getuose ir gyvena pagal savo istatymus ir nerodo jokio noro integruotis.Ziauriausia turbut buna kai tevas liepia slepti veida,kai mergaitei kokie 5 metai tai gal visai linksma buna taip pat kaip mamai atrodyti,bet kaip kokiu 14 ir tenka mokykloje su uzdengtu veidu su bendraklasiais bendrauti tai turbut tragedija.Buna klasioku kurie turbut niekada nera mate klasiokes veido verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SW19 @ 2009 03 12, 21:38)
Visa Europa galvojo kad jie integruosis ,bet gavosi atvirksciai,uzsisklende savo getuose ir gyvena pagal savo istatymus ir nerodo jokio noro integruotis.Ziauriausia turbut buna kai tevas liepia slepti veida,kai mergaitei kokie 5 metai tai gal visai linksma buna taip pat kaip mamai atrodyti,bet kaip kokiu 14 ir tenka  mokykloje su uzdengtu veidu su bendraklasiais bendrauti tai turbut tragedija.Buna klasioku kurie turbut niekada nera mate klasiokes veido  verysad.gif

Tikra tiesa apie getus... O ziauriau uz veido slepima sakyciau yra arranged marriage jaunimui, kurie cia gime, vakarietisko gyvenimo mate, taip pat ir honour killing'ai pasitaiko cia, - UK doh.gif

http://news.bbc.co.u...don/6722699.stm

http://www.dailymail...-help-died.html

http://www.bbc.co.uk...fhonour_2.shtml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elba: 12 kovo 2009 - 23:35
perskaiciusi tema, padariau isvada, kad SW19 yra vyras, apsimetinejantis moterimi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as irgi esu istekejusi uz musulmono ir esu labai laiminga (butu atvirksciai - ishsiskirciau), pries tai buvau istekejusi uz nuostabaus lietuvio, ir issilavinimas mano geras, ir vistu nepakuoju,ir niekam nieko irodinet nesiruosiu, o dauguma cia purvais besidrabstanciu yra devynias klases, nu daugiausiai proftechnines mokyklas baigusios infantilios homofobes su sociopatiniais nukrypimais, ant kuriu nereikia pykti, nes ne vienas mes nesam nuo ligu apsaugoti lotuliukas.gif

PEACE 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dar norejau pridurti, kad honour killing jeigu ka, tai nieko bendro su Islamu neturi, tai yra tu tautu tradicijos , ir beje ne tik pas musulmonus,taip kad argumentuodami nekiskit cia tu internetiniu nuorodu, pirma issitikinkite, kad zinote apie ka kalbat wink.gif

Atsakyti
Ir kur jus cia tuos purvus izvelgete? g.gif Ir dar radote dauguma, kurie jais drabstosi? smile.gif Keista... maciau tik nuomoniu nesutapima, bet tiek viena, tiek antra puse yra savotiskai teisios. Patiko man tas pasakymas apie vilkus - tiesiog skirtingus vilkus jos maitina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2009 03 12, 22:24)
Ir kur jus cia tuos purvus izvelgete? g.gif Ir dar radote dauguma, kurie jais drabstosi?  smile.gif Keista... maciau tik nuomoniu nesutapima, bet tiek viena, tiek antra puse yra savotiskai teisios. Patiko man tas pasakymas apie vilkus - tiesiog skirtingus vilkus jos maitina  smile.gif

na manau butu naivu tiketis, kad tos kurios laimingai istekejusios uz musulmonu, ims ir tai neigs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 03 12, 18:01)
perskaiciusi tema, padariau isvada, kad SW19 yra vyras, apsimetinejantis moterimi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as irgi esu istekejusi uz musulmono ir esu labai laiminga (butu atvirksciai - ishsiskirciau), pries tai buvau istekejusi uz nuostabaus lietuvio, ir issilavinimas mano geras, ir vistu nepakuoju,ir niekam nieko irodinet nesiruosiu, o dauguma cia purvais besidrabstanciu yra  devynias klases, nu daugiausiai proftechnines mokyklas baigusios infantilios homofobes su sociopatiniais nukrypimais, ant kuriu nereikia pykti, nes ne vienas mes nesam nuo ligu apsaugoti  lotuliukas.gif

PEACE  4u.gif  4u.gif

o prie ko cia homofobija? doh.gif lotuliukas.gif Nesumaisei terminu kartais tiek daug "mandru" zodziu i viena sakini sukisus?
Atsakyti
QUOTE(mzheartless @ 2009 03 12, 16:01)
perskaiciusi tema, padariau isvada, kad SW19 yra vyras, apsimetinejantis moterimi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as irgi esu istekejusi uz musulmono ir esu labai laiminga (butu atvirksciai - ishsiskirciau), pries tai buvau istekejusi uz nuostabaus lietuvio, ir issilavinimas mano geras, ir vistu nepakuoju,ir niekam nieko irodinet nesiruosiu, o dauguma cia purvais besidrabstanciu yra  devynias klases, nu daugiausiai proftechnines mokyklas baigusios infantilios homofobes su sociopatiniais nukrypimais, ant kuriu nereikia pykti, nes ne vienas mes nesam nuo ligu apsaugoti  lotuliukas.gif

Nu ir isivaziavai cia tik ilindus. beje, reikalai siame forume nurime paskutiniu metu ir niekas nieko cia purvais nedrabsto. Ir vistu pakavimas cia prie ko? Sakai baisiai issilavinus esi, o prie ko cia homofobija?Ryskiai sumaisiai kazka
Atsakyti
QUOTE(CHIANTI @ 2009 03 13, 01:34)
Nu ir isivaziavai cia tik ilindus. beje, reikalai siame forume nurime paskutiniu metu ir niekas nieko cia purvais nedrabsto. Ir vistu pakavimas cia prie ko? Sakai baisiai issilavinus esi, o prie ko cia homofobija?Ryskiai sumaisiai kazka

na as nesakiau, kad as baisiai issilavinus, bet ka as zinau, gal kai tu pati neturi jokio issilavinimo, tai tas pats zodis "issilavinimas" tau paciai labai baisiai skamba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
beje, niekas cia niekur neisivaziavo, atsipusk,nors karta gyvenime atsiversk knyga, kad ir tarptautiniu zodziu zodyna ir pasiziurek zodzio homofobija reiksme,tada aiskink cia kitiems kas ka sumaise, okis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. ir sugalvok ka nors originalesnio kita karta komentuodama mano posta, nes matau, kad pati net sakinio suregsti nlb moki, kopini nuo michgirl lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mzheartless: 13 kovo 2009 - 09:31