QUOTE(Marija78 @ 2009 03 30, 05:34)
Skaitau, skaitau ir nesuprantu.
Na tos visos, kurios musulmonu neapkencia...kam rasot cia? Tai tegul ir bendrauja sioje temoje moterys, kurios draugauja ar gyvena su musulmonais. Cia gi yra ju gyvenimas. Ir del jusu negativios nuomones tikrai niekas savo vyro nepaliks.
Kiekvienoj tautoj, religijoj yra skirtingu zmoniu.
Buvau istekejusi uz lietuvio ir dabar galiu pasakyti, kad as geriau gyvenu su musulmonu negu su tokiu lietuviu.
Ir pazistu laaaaabai daug merginu kurios gyvena su musulmonais ir dziaugiasi gyvenimu.
Na tos visos, kurios musulmonu neapkencia...kam rasot cia? Tai tegul ir bendrauja sioje temoje moterys, kurios draugauja ar gyvena su musulmonais. Cia gi yra ju gyvenimas. Ir del jusu negativios nuomones tikrai niekas savo vyro nepaliks.
Kiekvienoj tautoj, religijoj yra skirtingu zmoniu.
Buvau istekejusi uz lietuvio ir dabar galiu pasakyti, kad as geriau gyvenu su musulmonu negu su tokiu lietuviu.
Ir pazistu laaaaabai daug merginu kurios gyvena su musulmonais ir dziaugiasi gyvenimu.
Prie ko cia neapkencia ???? Tema tada ir butu "nekenciu musulmonu". O tos kurios gyvena ir bendrauja su musulmonais turi SM savo atskira tema. Si tema yra visiems. Cia zmones su skirtingomis nuomuonemis. Tos kurios negali pakesti tu kitu nuomoniu turetu ir bendrauti savo temoje apie musulmonus, o ne landzioti cia ir skaitineti bei nervintis. Man asmeniskai musulmonai netrukdo, tik as niekada netekeciau uz musulmono. Tikiu, kad yra tikrai normaliu zmoniu tarp ju, bet ju religija mane gasdina. Kai sukuri seima, ir taip jau turi taikytis vienas prie kito, o dar jei man reiktu taikytis prie vyro skirtingos religijos ir dar jei jis "uzsimintu" man kad gal tu skara uzsidek ar dar kazka, nu tada butu karas

As paskaitineju kartais musulmoniskasias temas. Pacios merginos lietuves rase ne karta :"oi reikia vaziuoti i vyro gimtine, taip nenoriu, netraukia, ten nera civilizacijos, ten ta ju plati gimine susirenka, reikia bendrauti ta ana..........". Man tai butu too much. Meile meile, bet yra gyvenime ir kitu dalyku kurie seka po meiles. Vien meile gyvas nebusi