Įkraunama...
Įkraunama...

Jis musulmonas, ji katalikė

QUOTE(Cristobal @ 2009 08 02, 14:19)
Tautybe nesvarbu, svarbu, kad butu musulmonas  mirksiukas.gif

Kai kuriose salyse visdelto svarbi yra ir tautybe. Pvz. Irako kurdems draudziama teketi uz kitatauciu, nors jis ir butu musulmonas ir net tos pacios sakos musulmonas... Cia jau nuo kiekvienos atskiros seimos ir tradiciju priklauso unsure.gif
Atsakyti
jei jau aip kalbat apie musulmonus,tai pakalbekim apie lietuvius uzsienyje,i sita tema,jei jau puolam kitus,paziurekim i save....o man toks klausimas iskylo,ar jau labai lietuviai bendrauja tarpusavyje budami uzsienyje?????ispanijoje lietuvis lietuviai gerkle pasiruosse perpjauti ir perpjove ne vienas vienam..uk lietuvei gatveje bijo kalbeti gimta kalba,kad koks neisgirstu ir nepripjautu....o kazkodel musulmonai eina ir kalba savo kalba,nebijo vienas kito...nezinau pamirsau nika sw19 ar kaip ten,sakei pacioje pradzioje,kad nezinia kur kokia bamba pades ar kas ten dar laukia.o pagalvok kodel taip daro?ar paklausei nors vieno musulmono kodel?o gal liezuvis neapsivercia paklausti?o as va supratu kodel,maciau juostas kuriu niekass nerodo per tv,kalbejau su zmonem kurie paaiskino kodel tai daro ju vaikai ir vyrai....tad jei nezinai tai ir nesakyk nieko,tik matai kas per tv,internete ir t.t.as palaikau visas kurios yra laimingos,nesvarbu su kpokios religojos zmogum,svarbiausia rodot laime ir dziaukites ja,o kiti tiesiog is pavydo kalba ir tiek.....
Papildyta:
daug klaidu,bet tiesiog zmones kurie nieko nezino ir nesupranda,o kalba nori buti protingais ir visaziniais nerviskai veikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina26a @ 2009 08 22, 00:52)
o pagalvok kodel taip daro?ar paklausei nors vieno musulmono kodel?o gal liezuvis neapsivercia paklausti?o as va supratu kodel,maciau juostas kuriu niekass nerodo per tv,kalbejau su zmonem kurie paaiskino kodel tai daro ju vaikai ir vyrai....tad jei nezinai tai ir nesakyk nieko,tik matai kas per tv,internete ir t.t.

Nėra ir negali būti jokio pateisinimo nekaltų žmonių žudymui schmoll.gif schmoll.gif Ir nesvarbu, kokiu tikslu ir kas tai daro.
Atsakyti
Insomnia as tiesiog norejau paklausti,ar bent vienas suprantat kodel?as ne teisinu tik klaussiu? kiek suprantu tavo vyro relija yra islamas ir jis musulmonas ar ne taip? jei taip tai zinai,kad musulmonui tikram musulmonui seima,zmona ir vaikai yra viskas.ar as klystu?
Atsakyti
Na suprantu palestiniečių ir žydų "konfliktą" (okupaciją) ir iš to kylančias pasekmes.

Bet kai Europje gimę, augę, išsimokslinę musulmonai (ir ne tik, bet dabar kalba apie juos) arba kokie nors atvykėliai, kuriuos ta šalis priėmė, pradeda žudyti tos šalies žmones, tai tikrai paaiškinimo ir supratimo neturiu g.gif MB, būdamas musulmonu, irgi neturi.

QUOTE(kristina26a @ 2009 08 22, 10:59)
jei taip tai zinai,kad musulmonui tikram musulmonui seima,zmona ir vaikai yra viskas.ar as klystu?

Tikram musulmonui Allah yra viskas. Šeima ir vaikai jau po to. Nes jei tektų tikram musulmonui rinktis šeimą, ar Islamą, tikriausiai suvoki, koks būtų pasirinkimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2009 08 21, 20:23)
Kai kuriose salyse visdelto svarbi yra ir tautybe. Pvz. Irako kurdems draudziama teketi uz kitatauciu, nors jis ir butu musulmonas ir net tos pacios sakos musulmonas... 

Man teko girdeti, kad taip yra tik tam tikrose sektose, kuriu nariai net nera musulmonai. Viena kurde, priklausanti tai sektai, istekejo uz musulmono ir prieme islama ir del to buvo akmenimis uzmetyta blink.gif

QUOTE(kristina26a @ 2009 08 22, 02:52)
ar paklausei nors vieno musulmono kodel?o gal liezuvis neapsivercia paklausti?o as va supratu kodel,maciau juostas kuriu niekass nerodo per tv,kalbejau su zmonem kurie paaiskino kodel tai daro ju vaikai ir vyrai....

Todel, kad ju smegenys perplautos. Jokios kitos priezasties negali buti ir nekaltu zmoniu zudymas negali buti pateisinamas. Beje, ir mano musulmonas vyras tos pacios nuomones.
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2009 08 22, 17:51)
Tikram musulmonui Allah yra viskas. Šeima ir vaikai jau po to. Nes jei tektų tikram musulmonui rinktis šeimą, ar Islamą, tikriausiai suvoki, koks būtų pasirinkimas  ax.gif

Maniskis save tikru musulmonu laiko, bet nei ramadano pasniko laikos, nei mane ar sunu i dieva keistu, kartu svenciam kaledas ir bedu nematom. Zmogus tiki dievu, save laiko musulmonu, bet tik tiek.. Laikosi daugmaz tiek, kiek mes savu - krikscionisku tradiciju.. Va, koks monstras mano musulmonas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(aiki @ 2009 08 27, 18:01)
Maniskis save tikru musulmonu laiko, bet nei ramadano pasniko laikos, nei mane ar sunu i dieva keistu, kartu svenciam kaledas ir bedu nematom. Zmogus tiki dievu, save laiko musulmonu, bet tik tiek.. Laikosi daugmaz tiek, kiek mes savu - krikscionisku tradiciju.. Va, koks monstras mano musulmonas hihihi.gif

Matai, religija yra ne tik tam tikros pažiūros, bet ir praktikavimas ax.gif Kalbu apie religiją, o ne tikėjimą.

Aš tai negalėčiau ranką prie širdies pridėjus pasakyti, kad esu tikra gera katalikė, nes praktikuoju tik Kalėdas ir Velykas, o bažnyčia ir Dievą prisimenu tik tada, kai bėda prispaudžia. Na bet kiekvienas nusistato sau ribas ax.gif
Atsakyti
as neteisinu tie kurie gyvena europoje....
bet viena pvz duosiu: kaip tu reaguotum jei tave laikytu,o ant tavo akiu prievartautu tavo dukra,sunu ir kitus seimos narius? nemanau,kad sedetum rankas sudejus po visko,bent jau as tikrai ne schmoll.gif
Papildyta:
mano taip pat laiko save tikru musulmonu,bet zinau,kad manes neiskeistu i nieka,dabar nesilaiko ramadano,nes jo darbo salygos tokios,kad neimanoma butu tada dirbti ir jei laikytusi ( beto korane parasyta kam laikytis galima kam ne )...
Atsakyti
QUOTE(kristina26a @ 2009 08 28, 01:13)
as neteisinu tie kurie gyvena europoje....
bet viena pvz duosiu: kaip tu reaguotum jei tave laikytu,o ant tavo akiu prievartautu tavo dukra,sunu ir kitus seimos narius? nemanau,kad sedetum rankas sudejus po visko,bent jau as tikrai ne schmoll.gif

Tai tada nelabai suprantu, ką turi omeny, nes SW raše būtent apie sprogdinimus Europoje g.gif Taigi nebuvo kalbama apie šalis, kuriose vyksta karo veiksmai.

Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2009 08 27, 18:39)
Matai, religija yra ne tik tam tikros pažiūros, bet ir praktikavimas ax.gif Kalbu apie religiją, o ne tikėjimą.

Sakyciau, kad, deja, bet daugelis musulmonu orientuojasi i ''forma'', t.y. religija - ritualus, leidimus/draudimus ir pan, o ne i ''turini'' - tikejima g.gif

Atsakyti
Ar nustosit visus musulmonus vienu S tepti??? Cia lygiai taip pat kaip neissilavinusiam vararieciui visa rytu Europa tai Rusija ir visos rytu eupopietes prostitutes. Atsimerkit po perkunais ! Dvidesimt pirmas amzius ! Paziurekit kas Lietuvoj darosi. sesiolikmetes mokyklose viena kita spardo , o likusieji durneliai filmuoja ir i youtube deda. Nei vienas nesikiso ir apginti nebande. Tai reiskia kad mes visi lietuviai laukiniai????
Papildyta:
Sorry merginos susinervinau. Gyvenu su musulmonu ir mane zeidzia tokios kalbos kad jie nenormalus ir panasiai....
Atsakyti