Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(dange22 @ 2009 03 01, 15:01)
sveikutes 4u.gif
nu pagaliau baigesi mano keliones po nuomos salonus ir as turiu savo suknele thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif
http://public.fotki....s/niainiai.html
cia ta pati kuria buvau idejus praeitoj temoj ir ji sulauke beveik tik neigiamu komentaru g.gif .
kaip jau minejau kitoj temelej,sukele padarys is dvieju viena biggrin.gif .sijonas bus kaip nuotraukoj,o korsetas kitas,bet panasus,nu irgi permatomas tongue.gif ,korseto nuotraukos nerandu ax.gif ,
sukneles pustumas bus truputi mazesnis.pati suknele lengvute biggrin.gif ,o i masina su ja ilipti be problemu,cia tas lipimas nuo pasijoniu priklauso smile.gif
niu laukiu nuomones 4u.gif

Na, man atrodo, kad tokiai suknelei jau turi buti pati nuotakos isvaizda kaip lelytes - super makiazas, nes antraip gali labai juokingai atrodyt, jei mergina kuklaus veido... cia mano nuomone.
O del grozio - kiekviena turi savo skoni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 02 26, 21:04)
ne mano skonio,bet grazi 4u.gif

labai graži thumbup.gif
Atsakyti
labutis as ir busima nuotaka,buvau jau issirinkusi suknele bet ji man po to labai nepatiko va nesenai einant pro slona pamaciau graze suknele tai nubegau ja pasimatut ir issirinkau nauja dabar esu rami biggrin.gif
Atsakyti
o man grazios sukneles vestuvines ar jos pustos ar nepustos:) as visada galvojau,akd tekesiu su pusta suknele,busiu princese tikra ta diena, bet va se kad nori,tekejau su zuveles formos suknele,nes pustos ant mane visai nesiziurejo biggrin.gif ciia akelem paganyt:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2009 03 05, 15:20)
o man grazios sukneles vestuvines ar jos pustos ar nepustos:) as visada galvojau,akd tekesiu su pusta suknele,busiu princese tikra ta diena, bet va se kad nori,tekejau su zuveles formos suknele,nes pustos ant mane visai nesiziurejo biggrin.gif ciia akelem paganyt:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Antra ir trečia thumbup.gif wub.gif jei ne paslaptis, iš kokių psl jas ėmei?
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2009 03 04, 14:30)
va chia grazhiu ir neiprastu radau  wub.gif
yolancris

vat cia tai jooo wub.gif thumbup.gif nors karta i visas nepanasios,nes jau net vestuviu nesulaukus,tiek atsibodo tie San Patrikai,bumbatrikai doh.gif suzavejo tikrai ne viena,ypac is trecios dalies wub.gif tongue.gif
Atsakyti
Man dange22 suknelė ypač negraži. Mirčiau iš gėdos su tokia į žmones išėjus.
Visgi gerai, kad moterų skoniai skirtingi, antraip visos kaip klonai vaikščiotų.

Raimutia antroji simpatiška, tik nenorėčiau taip akcentuoti krūtinės per vestuves.
Atsakyti
QUOTE(Jota @ 2009 03 05, 18:15)
Man dange22 suknelė ypač negraži. Mirčiau iš gėdos su tokia į žmones išėjus.
Visgi gerai, kad moterų skoniai skirtingi, antraip visos kaip klonai vaikščiotų.

Raimutia antroji simpatiška, tik nenorėčiau taip akcentuoti krūtinės per vestuves.

Visgi gerai kad mes visos skirtingos ir ne tokios parses kaip tu!!!
Kaip tau dar liezuvis apsivercia kalbet apie skirtumus, tau butu malonu isgirst toki komentara apie savo suknele skirtingos nei tu merginos?!
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 03 05, 18:33)
Visgi gerai kad mes visos skirtingos ir ne tokios parses kaip tu!!!
Kaip tau dar liezuvis apsivercia kalbet apie skirtumus, tau butu malonu isgirst toki komentara apie savo suknele skirtingos nei tu merginos?!

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos!
Vakar aplankiau 5 Vilniaus salonus... Paskutiniam radau suknele... Sijonas princesiskai pustas, paprastas be gipiuro, korsetas su svarovskiais, suknele bus nauja. Gasdina truputi tik nuomos kaina - 1800lt (jei imciau ne nauja - 1500). Tai normali kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2009 03 05, 23:05)
Sveikos!
Vakar aplankiau 5 Vilniaus salonus... Paskutiniam radau suknele... Sijonas princesiskai pustas, paprastas be gipiuro, korsetas su svarovskiais, suknele bus nauja. Gasdina truputi tik nuomos kaina - 1800lt (jei imciau ne nauja - 1500). Tai normali kaina?  g.gif

Na normalesnes sukneles nuoma siuo metu, ypac Vln, nuo 1500. verysad.gif
Man irgi skaudus ir nesuprantamas toks kainu dydis uz NUOMA... doh.gif
Bet...
Papasakok, kokiame salone issirinkai savo suknyte? rolleyes.gif
Kokiuose buvai, kur patiko kur ne? ax.gif
Atsakyti