Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Afrodite69 @ 2009 03 06, 14:50)
As pirkau Amerikoje kai buvau,sia Magie Sottero suknele,jei kam patiks galiu parduti nes vis dar kaba spintoje blush2.gif beje,vilniete viena uzsisake is firmos kur siuva sukneles kokias ten tik nori,tai ji ta pacia suknele uzsisake,absoliuciai skiriasi originalo medziaga nuo tos siutos.Be to,nors as kai pirkau buvo sleifas neprisegamas,nepagailejom pinigeliu ir nuvezem vienai dizaineriai tai super ji sumaste kaip sleifa prikabinti ir dar papildomai issiuvinejimus reikejo prisiuti,nes kai prisikabina sleifas,nors ir patogiai bet atrodo visas grozis dingsta,tai saunu kad pasiule mums ir itikino kad reikia,dabar nesigailiu  4u.gif
http://www.maggiesot...e...&style=V173
Man tai ji superine wub.gif
beje,galima po ja ir nedeti lanko...o ir jei norit ka nors paslepti puikiai paslepsite 4u.gif

grazi tavo suknyte tikrai 4u.gif
Atsakyti
user posted image

http://s108.photobuc...rrent=dress.jpg
Atsakyti
QUOTE(Nastulia @ 2009 03 06, 17:34)
as,Dange 22irgi norejau tokios sukneles kaip tavo,bet drauge neleido bash.gif ir pati kazkaip meciausi,tai net nezinau,kai apsivilkau panasia,tai net kvapa uzgniauze zinok wub.gif nezinau,dar kokia rinksiuos,bet nepasitikiu,net pacios mintimis siuo metu unsure.gif

o ko tu klausai tos drauges. g.gif .man vienam nuomos salone pasake kad suknele rinktis eiciau viena,nu gal su sese bet tik ne su drauge schmoll.gif .kad ir kokia ji butu gera drauge vistiek gali uzpavydeti,ir bandyti tave atkalbet ar ko kito prisneket gun_rifle.gif .patarciau tau eiti tik vienai ir ziurinetis matuotis,tada tikrai surasi,svarbiausia kad tau tinka ir patinka,ta suknele neturi patikti kazkam kitam,ji turi patikti tik tau,ji tau turi buti pati paciausia ir tai yra svarbiausia mirksiukas.gif .rinkis ta kurios tu nori mirksiukas.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 03 06, 18:40)
o ko tu klausai tos drauges. g.gif .man vienam nuomos salone pasake kad suknele rinktis eiciau viena,nu gal su sese bet tik ne su drauge schmoll.gif .kad ir kokia ji butu gera drauge vistiek gali uzpavydeti,ir bandyti tave atkalbet ar ko kito prisneket  gun_rifle.gif .patarciau tau eiti tik vienai ir ziurinetis matuotis,tada tikrai surasi,svarbiausia kad tau tinka ir patinka,ta suknele neturi patikti kazkam kitam,ji turi patikti tik tau,ji tau turi buti pati paciausia ir tai yra svarbiausia mirksiukas.gif .rinkis ta kurios tu nori mirksiukas.gif
sekmes  4u.gif

teisingai labai pasakyta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nastulia,aciukas uz nuomone 4u.gif Taip ji grazi labai,ir kas fainiausia kad jos pagalba galima paslepti bet koki trukuma,o ir dabar kai pataisyta ji,tai sokant,saidziant nesijaucia kad sleifas yra ir nemaziau ji grazi kai ir prisegta wub.gif
atleiskit,kad as taip atvirai sakau blush2.gif
Atsakyti
nea,si drauge,tikrai laiko patikrinta,todel ja ir pasikvieciau biggrin.gif sakau,kad ir pati siek tiek issigandau,ja apsivilkus,tokia jau ji didinga pasirode bigsmile.gif bijau del nepatogumo,nes atrodo,kad tik i prieki galeciau eit,o esu baisi nervinyke lotuliukas.gif jei rubas nepatogus lotuliukas.gif ai,nu cia joke nuu 4u.gif ,kai grisiu i lt,viska is naujo ramiai apeisiu ir persimatuosiu,nes tame begime,neimanoma nuspresti,viena panasia radau nete,bet nemoku ikelti foto cia doh.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif Parduodu savo suknele
http://www.ipix.lt/desc/47003293/
http://www.ipix.lt/desc/15404523/
http://www.ipix.lt/desc/46543490/

Dydis etiketeje E:40 FR:38 D:36 O ugi galima ir trumpinti ir ilginti, nes man is priekio ja truputi palenke. Suknele realybeje atrodo dar graziau. biggrin.gif Iki to laiko buvau išsimatavusi daug sukneliu, bet kai ja pamaciau ir uzsidejau tai apie jokia kita galvoti net negalėjau wub.gif Kuri mergaite ja nusipiks, tikrai bus patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(sigiukx79 @ 2009 03 06, 20:06)
Labas mergaites  4u.gif  Parduodu savo suknele 
http://www.ipix.lt/desc/47003293/
http://www.ipix.lt/desc/15404523/
http://www.ipix.lt/desc/46543490/

Dydis etiketeje E:40 FR:38 D:36 O ugi galima ir trumpinti ir ilginti, nes man is priekio ja truputi palenke. Suknele realybeje atrodo dar graziau.  biggrin.gif  Iki to laiko buvau išsimatavusi daug sukneliu, bet kai ja pamaciau ir uzsidejau tai apie jokia kita galvoti net negalėjau  wub.gif  Kuri mergaite ja nusipiks, tikrai bus patenkinta.

grazi sukuosena mirksiukas.gif

suknele man visai patiko, o svarbiausia kad tau tiko ax.gif
as tai jos nesiruosiu pirkti, tik turiu pora klausimu/komentaru:
ar jaunikis ieina i kaina? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
nuotraukos turbut skenuotos? jei nori parduoti suknia, tai dek geresnes, itariu, kad viso suknios grozio nesimato tokioj paplaukusioj nuotraukoj....
ir tarp kitko - skelbimams yra atskira temele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 03 06, 00:22)
Na normalesnes sukneles nuoma siuo metu, ypac Vln, nuo 1500.  verysad.gif
Man irgi skaudus ir nesuprantamas toks kainu dydis uz NUOMA...  doh.gif
Bet...
Papasakok, kokiame salone issirinkai savo suknyte?  rolleyes.gif
Kokiuose buvai, kur patiko kur ne?  ax.gif

Bendrai nepatiko tai, kad daug kur sukneles labai nudevetos, medziaga pavargusi, patarimas - prieikit prie lango, paziurekit i suknele dienos sviesoje... daug pamatysit... Suknele radau Evelinta salone. Aptarnavimas superinis, pasirinkimas pakankamai didelis.

Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 03 06, 12:50)
Dange, tavo suknele tikrai pasakiska, nieko neklausyk! Aisku, tokios sukneles niekuo gyvu neapsivilks spuoguota bepape savo kompleksais kitus serianti mergina, nes tikrai kaip klounas atrodytu, bet as tikiu kad tu busi pati-pati. Imk balioncika  4u.gif

thumb_yello.gif labai gerai pasakyta
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites,gal galim padiskutuoti tema- apie sukneles- kieno jos gamybos- tarkim San Patrick- kas jas gamina- o tai nieko nebesuprantu- vieni salonai siulo-
( pirkimo kainos)-6200 lt- kiti 4800...
kaip cia taip yra- nesuprantu- schmoll.gif

apie Benjamin roberts- vieni 6000-kiti 4300~3800
ten kur pigiau- skelbiais oficialus atstovai- o raso - kas sukneles gamintos kinijoj...

gal kuri pirkotes- gal domejotes daugiau siais klausimais..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 03 06, 18:40)
o ko tu klausai tos drauges. g.gif .man vienam nuomos salone pasake kad suknele rinktis eiciau viena,nu gal su sese bet tik ne su drauge schmoll.gif .kad ir kokia ji butu gera drauge vistiek gali uzpavydeti,ir bandyti tave atkalbet ar ko kito prisneket  gun_rifle.gif .patarciau tau eiti tik vienai ir ziurinetis matuotis,tada tikrai surasi,svarbiausia kad tau tinka ir patinka,ta suknele neturi patikti kazkam kitam,ji turi patikti tik tau,ji tau turi buti pati paciausia ir tai yra svarbiausia mirksiukas.gif .rinkis ta kurios tu nori mirksiukas.gif
sekmes  4u.gif

Na taip, man su drauge irgi sunku butu - tuo labiau, kad ju skoniai nuo mano labai skiriasi. Tai jos greiciausiai tik linksetu ir sakytu, kad viskas kaip ir grazu... biggrin.gif
O pati savaja rinkausi su saviskiu - musu skoniai labai sutampa, tai su juo verta tartis. O ir siaip vyriska akis yra gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(margo @ 2009 03 07, 13:32)
Mergaites,gal galim padiskutuoti tema- apie sukneles- kieno jos gamybos- tarkim San Patrick- kas jas gamina- o tai nieko nebesuprantu- vieni salonai siulo-
( pirkimo kainos)-6200 lt- kiti 4800...
kaip cia taip yra- nesuprantu-  schmoll.gif

apie Benjamin roberts- vieni 6000-kiti 4300~3800
ten kur pigiau- skelbiais oficialus atstovai- o raso - kas sukneles gamintos kinijoj...

gal kuri pirkotes- gal domejotes daugiau siais klausimais..? g.gif

Na, as pirkimui neieskojau, tik nuomai, bet siaip maniske San Patrick 2009 kolekcijos. Visu pirma, tos, kur is nauju kolekciju ir naujos, tai aisku, kad brangesnes. Pvz, is pernai kolekciju, nors ir tikrai atrodo super, kaina jau mazesne iskart. Plius, speju, ir salonai "uz varda" kainytes pakoreguoja... wink.gif
Cia man panasiai su nuomenu buvo: vienam salone sake, kad jie net nenuomojami, nes per trapus, o pirkti apie 1000 Lt. O kitam, kur saviske ir issirinkau - didziulis ilgas nuometas ieina i sukneles nuomos kaina... Zodziu, nesuprasi smile.gif
Atsakyti